Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ παραδέχεται....Πάμε για δήμαρχο Αθηναίων τον Κασιδιάρη!


kasidiaris

 Διαβάζουμε σε ιστοσελίδα που κατέχει γνωστός "δημοσιοοσχετίστας" του ΠΑΣΟΚ
Η Χρυσή Αυγή μέχρι σήμερα είχε υπάρξει εξαιρετικά φειδωλή στην εκδήλωση υποστήριξης σε συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις. Άλλωστε και κάνα δυο φορές που πήγε να το κάνει (όπως στην περίπτωση των νοσοκομείων) οι εργαζόμενοι αντέδρασαν αρνητικά.
Όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει δεν συμβαίνει το ίδιο με.....
την περίπτωση της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο της Αθήνας. Η Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε εξ’ αρχής και ξεκάθαρα υπέρ της διατήρησης και της αναβάθμισης της δημοτικής αστυνομίας και δυο στελέχη «πρώτης γραμμής», ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος επισκέφθηκαν τη «βάση» της δημοτικής αστυνομίας στην Αγ. Κωνσταντίνου. Το ενδιαφέρον είναι πως σε αντίθεση με άλλες επισκέψεις σε χώρους κινητοποιήσεων, εκεί έγιναν δεκτοί μετά βαΐων και κλάδων και αυτά που είπαν στους συγκεντρωμένους χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό, όπως προκύπτει και από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο Δήμος της Αθήνας στη στελέχωσή του είναι νεοδημοκρατικός. Οι θητείες του Αβραμόπουλου και της Μπακογιάννη συνεισέφεραν τα μέγιστα σε αυτό. Είναι λοιπόν μια μεγάλη δεξαμενή «δεξιάς ψήφου» και η Χρυσή Αυγή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί δεόντως, βρίσκοντας μάλιστα ανέλπιστη ανταπόκριση.
Η πρώτη που «το’ πιασε» ήταν η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία ξέρει καλά και από μέσα τον Δήμο. Βγήκε λοιπόν στα κανάλια για να αρχίσει την αντεπίθεση στη «Χρυσή Αυγή», προωθώντας μάλιστα και το σενάριο της συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Το κατά πόσο ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως μια τέτοια συνεργασία αν υφίσταται και αν μακροημερεύσει και φτάσει ως τις δημοτικές εκλογές, βγάζει Δήμαρχο! Ε, ρε γλέντια….
"Σύντροφε"....Ετοίμασε και εσύ βαλίτσα για...Αμέρικα

2 σχόλια:

  1. Ο Δήμος της Αθήνας στη στελέχωσή του είναι νεοδημοκρατικός. Οι θητείες του Αβραμόπουλου και της Μπακογιάννη συνεισέφεραν τα μέγιστα σε αυτό. Είναι λοιπόν μια μεγάλη δεξαμενή «δεξιάς ψήφου» και η Χρυσή Αυγή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί δεόντως, βρίσκοντας μάλιστα ανέλπιστη ανταπόκριση.

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80-90 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ .
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ
    ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΛΙ ΓΙΝΕΤΕ

    ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΖΩΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα για να μην έχεις λοιπόν εσύ πρόβλημα με το ποιοί ψηφίζουν τί, μπορούμε να κάνουμε ενά ευρύ πρόγραμμα κλονισμού του είδους σου και να ψηφίζετε εσύ και οι κλόνοι σου τι λές;
      Άκου... περίεργε (για να μη πω κάτι παραπάνω) η δεξαμενή ψήφων είναι περίπου η ίδια με αυτή που υπήρχε το 2009 που έβγαζες ΓΑΠ με χέρια και με πόδια.
      ΑΝ τώρα κάποιοι απο εσάς τα ζώα ξυπνήσανε και κοιτάνε να ψηφίσουν ΕΘΝΙΚΑ, καλώς για το έθνος!
      Με κάτι αμπελοφιλόσοφους σαν και του λόγου σου στο τέλος θα γκρινιάζετε και γιατί έχει πολύ ήλιο το καλοκαίρι.
      Δεν βγαίνει άκρη. Βάλε το κεφαλάκι σου κάτω απο την βρύση και θα τα δεις αλλιώς.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών