Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Υπέγραψε για τα εγκλήματα της σταλινικής θηριωδίας στην Πολωνία ο Παπούλιας...Σίγουρα δεν κατάλαβε τι υπέγραφε ο "αντιφασίστας - αντιστασιακός"!!

Σε μια γκάφα ολκής προχώρησε ο πρόεδρος της δημοκρατίας (των πασοκο-κομμουνιστών) Κάρολος Παπούλιας.
Γράφει σχετικά ο καθεστωτικός «Βηματοδότης»:  «Στην Πολωνία όπου βρίσκεται ο κ. Παπούλιας (κήρυξε και την έναρξη επιχειρηματικού φόρουμ) υπέγραψε ως εξής στο βιβλίο των ηρώων Πολωνών: «Τιμώ ευλαβικά τη μνήμα των ηρωικών νεκρών του πολωνικού λαού, ιδιαίτερα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Στους πολωνούς ήρωες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου περιλαμβάνονται, όπως μου είπαν, και οι σφαγιασθέντες το 1940 στο δάσος Κατίν, επί Στάλιν». 

Πρόκειται για....
έγκλημα καθοσιώσεως!  Εξ’ αμελείας βεβαίως, γιατί στα σίγουρα δε μπορεί να ήξερε ο πασοκο-κομμουνιστής πρόεδρος ότι με την υπογραφή του τιμά τους χιλιάδες «φασίστες», «αντιδραστικούς», «εχθρούς της σοβιετικής εξουσίας» κ.τ.λ. Πολωνούς που εξολόθρευσαν, με μια σφαίρα στο σβέρκο, οι αντιφασίστες- ανθρωπιστές του Στάλιν στο Κατύν.

Αλλά, τι σημασία έχει αν ήταν εξ’ αμελείας; Το θέμα ήταν ότι υπόγραψε, ενώ θα μπορούσε να το είχε προβλέψει και να πει στους Πολωνούς οικοδεσπότες του: «εντάξει, να υπογράψω αφού έτσι προβλέπει το πρωτόκολλο, αλλά αφού προσθέσετε μία λέξη στο επίσημο κείμενο. Μια λεξούλα μονάχα! Τι ψυχή έχει; Δηλαδή: «Τιμώ ευλαβικά τη μνήμη των αντιφασιστών ηρωικών νεκρών του πολωνικού λαού, ιδιαίτερα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». 
Πω, πω, πω, κι έχει σήμερα επίσημη συνάντηση γνωριμίας με τον σύντροφο Κουτσούμπα στο Προεδρικό Μέγαρο. Πως θα τον αντικρύσει;
stoxos.gr

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών