Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Η ΝΕΑ… ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΣΟΒΙΕΡΤ) - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ!!!

Εχθές, λοιπόν, το βράδυ «έφυγε το μαύρο από την κρατική τηλεόραση», όπως υπερηφανεύτηκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Με πρώτο παρατράγουδο την περίεργη εξαφάνιση στην πορεία του «Ε» (όπου «Ε» σημαίνει «Ελληνική») από το λογότυπο του νέου φορέα. Ενώ δηλαδή ξεκίνησε ως ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση») κατέληξε σκέτο ΔΤ, χωρίς έστω να δοθεί μια εξήγηση.

Από κει και πέρα, και η νέα κρατική τηλεόραση θα είναι εξίσου κομμουνιστοκρατούμενη με την προηγούμενη. Όπως έδειξε και η επιλογή του νέου σήματός της, που είναι πιστή αντιγραφή του σήματος της σοβιετικής τηλεόρασης! Πρόκειται φαίνεται για την… ΣΟΒΙΕΡΤ!

 ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ!!!...


Λένε, πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Και η χθεσινή μέρα για τη νέα κρατική τηλεόραση δεν ήταν καθόλου καλή…
(ΥΓ): Λέτε ο πρώην «Ρηγάς» και νυν αρμόδιος υπουργός, Π. Καψής, να έχει καμιά σχέση μ’ αυτά τα… ωραία;

3 σχόλια:

  1. Τι περιμένει κανείς από αμόρφωτους αντιγραφείς με αγορασμένα πτυχεία και ατάλαντους που επιβιώνουν με την κάλυψη των πολιτικάντηδων. Όπου και να κοιτάξει κανείς επικρατεί το ίδιο σενάριο. Ανίκανα σκουλήκια, αμόρφωτοι ημέτεροι, σάπιοι προιστάμενοι. Ανάθεμα σε όλους τους. Ένα σχολικό διαγωνισμό να έκαναν με παιδάκια του δημοτικού θα είχαν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Ποιός ξέρει πόσα κονόμησε αυτός ο αλήτης που έκανε το copy-paste για το πρωτοποριακό του λογότυπο? Πίστεύετε ότι θα τον κυνηγήσουν για την κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων? Φυσικά όχι. Αυτή είναι δουλειά ανθρώπων με σεβασμό στις αρχές της κοινωνίας. Μην αφήνετε τίποτα να περνάει απαρατήρητο και ασχολίαστο στη Βουλή. Ξεμπροστιάστε τους

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον για φωτοσοπιά φαίνεται. Αλλά και πάλι το νέο σήμα στερείται έμπνευσης και δημιουργικότητας. Συμφωνώ ότι τα παιδιά θα έκαναν καλύτερη δουλειά. Και σίγουρα κάποιος τ άρπαξε χοντρά.

      Διαγραφή
  2. παιδιά, το παρόν είναι φωτοσοπιά, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πράγματι το σήμα είναι λες και βλέπεις κανάλι σοβιέτ του 1980

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών