Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

Αλλοδαπός ληστής πυροβόλησε Έλληνα στον Άγιο Παντελεήμονα! Σε αφασία το κράτος - ΒΙΝΤΕΟ


Αλλοδαπός ληστής πυροβόλησε Έλληνα στον Άγιο Παντελεήμονα! Σε αφασία το κράτος - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα επανακαταλάβουν την Αθήνα Σαμαράς - Δένδιας..Υπομονή 10 μήνες (Δημοτικές Εκλογές) εκεί να δείτε.....Δωρική κάθοδος που θα τρέψει σε φυγή όλα τα ανθελληνικά εγκληματικά μιάσματα

Την ώρα που ο επικίνδυνος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κάνει διακοπές στην Αγγλία και δίνει συνεντεύξεις στο BBC για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες πολίτες πυροβολούνται εν ψυχρώ από ξένους δολοφόνους.
 Χθες στις 8.30μμ στον Άγιο Παντελεήμονα, άτυχος συμπολίτης μας δέχτηκε τα πυρά αλλοδαπού εγκληματία. Ο 30χρονος Έλληνας ήταν πελάτης του μίνι μάρκετ και τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον ληστή.

Αναλυτικότερα, ήταν περίπου 20:30 όταν ένα.......
άτομο εισέβαλε με όπλο σε μίνι μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ολυμπίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αφού άρπαξε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό πήγε να διαφύγει. Ένας 30χρονος Έλληνας που ήταν πελάτης στο μίνι μάρκετ προσπάθησε να τον εμποδίσει με αποτέλεσμα ο ληστής να σηκώσει το όπλο και  να πυροβολήσει. Ο 30χρονος τραυματίστηκε στο χέρι και στο πόδι και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι ξένοι εγκληματίες αλωνίζουν σε ολόκληρη την επικράτεια και το άθλιο μνημονιακό κράτος είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτο. Θα έρθει όμως η μέρα που θα πληρώσουν και οι ξένοι δολοφόνοι και όσοι τους φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα:

3 σχόλια:

  1. Τι λεει το Ελληνικο συνταγμα για λαθροεισβολεις μπορει να μας πει καποιος που γνωριζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Με λόγια, ευχές ή κατάρες η κατάσταση δεν αλλάζει. Θα συνεχίσουν να αποδομούν καθετί Ελληνικό. Αυτός είναι ο στόχος τους. Χρειάζεται αντίδραση και δράση. Δυναμική, όσο υπάρχει ακόμη περιθώριο για ανατροπή της ολέθριας αυτής πορείας που οδηγεί στον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Αύριο θα είναι αργά !! Αλήθεια υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την ………..; Οι εκλογές μπορεί θα δυναμώσουν τη Χρυσή Αυγή, η οποία θα μπορεί εις το εξής να επικαλείται μεγαλύτερο αριθμό ή ποσοστά Ελλήνων που την στηρίζουν και υποστηρίζουν ε, και τι έγινε! Η Ελλάδα θα καταργηθεί. Οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία μέσα σε μία κοινωνία λαθρομεταναστών, καλύτερα οργανωμένων και έτοιμων πλέον να υπερασπίζονται τα «δικαιώματα» που θα έχουν εν τω μεταξύ αποκτήσει λόγω «χρησικτησίας» της πατρίδας μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους που πραγματικά αγαπούν την Ελλάδα και το έθνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δικαιο και αναρωτιεμαι ο Στρατος τι κανει?Δεν ορκιζονται οταν αποφοιτουν απο την σχολη Ευελπιδων οτι θα υπερασπισθουν την πατριδα το συνταγμα και την σημαια ,τι φοβουνται οτι θα παρουν την εξουσια δια της βιας?Γιατι οι προδοτες δεν την παιρνουν δια της βιας?Με τσετσενους, με λεφτα υπαρχουν και ποσα αλλα εχουμε δει...και αν δουν την ΧΑ να φτανει στην εξουσια πριν τις εκλογες αυτοι θα νομιμοποιησουν 1 εκατομυριο ΛΑΘΡΟ και δεν θα εχεις καμια τυχη.Τι περιμενουν να γινει πρωτα η Ελλαδα ισλαμικη χωρα και μετα να γινει η επανασταση?θα ειναι πολυ αργα.....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών