Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 16, 2013

Άψογος στη χθεσινή παρουσία του στη Βουλή ο Μιχάλης Αρβανίτης..."Έρχεται το τέλος σας εθνοπροδότες"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

18 σχόλια:

  1. Αυτός δεν είναι που μιλούσε για τον ...τύφο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ...ανάγκασε τους γερμανούς να καίνε ανθρώπους στους φoύρνους; Να τον χαίρεστε! Δεν ντρέπεστε λίγο που τον διαφημίζετε και τον λέτε και 'άψογο'; Τα ίδια πιστεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε εβραιομπολσεβικε ελεος ποια φτανει αηδια κατάντησε το θεμα.
      Και ναι ρε πιθηκε ο τυφος αναγκασε να καίνε ΠΤΩΜΑΤΑ στους "φουρνους".
      Δεν ειναι θεμα πιστης, κοινη λογικη ανθρωπου ειναι, κατι που προφανως δεν σε αφορα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16 Ιουλίου 2013 - 8:09 π.μ. Δηλαδη, εσενα σου ειπανε οτι οι Γερμανοι δεν ειχαν σφαιρες να σκοτωσουν οποιους ηθελαν, αλλα τους καιγανε στους φουρνους απο κακια !! Για σκεψου, λιγο...

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους ακούμε αγόρευση σε άριστη Ελληνική γλώσσα, με το "ν" και με το "Σίγμα". Ευγε κύριε Αρβανίτη. Η Ελλάς πάνω από όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ υποπίθηκοι τού κερατά.Οσοι τολμούν να λέγονται ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να μάθουν να τήν ομιλούν.Ποτέ δέν είναι αργά.Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ είναι ποίημα είναι ΦΩΣ έχει οντότητα είναι ΟΥΡΑΝΙΑ γλώσσα και όχι η γλώσσα η ξυλινη που χρησιμοποιούν οι αριστεροί εβραιομπολσεβίκοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΓΙ, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ & ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ-ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Προς Ανώνυμο 1:08:
    Η κοινή λογική σου πάσχει από τυφοειδή υστέρηση (να μην πω για την ανθρωπιά σου που καν δεν υφίσταται). Γι' αυτό να πεις τους φίλους σου Γερμανούς Ναζί να σε κάψουν για λόγους ...υγιεινής. Μπορείς να το ζητήσεις μάλιστα από τον άξιο απόγονό τους τον Σόιμπλε που έρχεται χαρούμενος να εγκαταστήσει το 4ο Ράιχ στην Ελλάδα. Μισάνθρωπε, που νομίζεις ότι είσαι και απόγονος των Ελλήνων με όλο το μίσος που κουβαλάς στην μαύρη ψυχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να λες πως το ολοκαύτωμα είναι ένα ψέμα, δεν σε κάνει κακό άνθρωπο. Δεν μισώ κανέναν αλλά η πραγματικότητα, τα στοιχεία, η λογική κλπ αποκλείουν το ολοκαύτωμα ΤΕΛΕΙΩΣ. Οι φούρνοι έκαιγαν πτώματα λόγω τύφου, όπως μερικούς αιώνες νωρίτερα η Κεντρική Ευρώπη αποδεκατίστηκε απο τον Μαύρο Θάνατο. Δεν γεμίζει η ψυχή μου μίσος, ούτε συμπαθώ τους ναζί. Αν πιστεύεις πως οι τεχνοκράτες Γερμανοί έφτιαξαν παράγκες για να βιομηχανοποιήσουν τον θάνατο, είσαι μαλάκας.

      Στέλιος

      Διαγραφή
    2. Ρε σεις, μίλησε ο Στέλιος. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ & ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΠΕΝΤΑΡΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΖΩΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ.

      Μην ανησυχείς Στελάρα! Από τα μπουκετίδια και το χαράκωμα στην μάπα που θα εισπράξεις (το ίδιο που εισπράττουν καθημερινά οι συναγωνιστές σου) θα σου περάσει η μαγκιά-κλανιά. Κρίμα βέβαια που θα την πληρώσει και η οικογένειά σου...

      Διαγραφή
  5. Προς Στέλιο:
    Ο τρόπος που βλέπεις την ιστορία διαστρεβλωμένα κατά πως σε συμφέρει και όχι σύμφωνα με επίσημα ιστορικά ντοκουμέντα για να δικαιολογήσεις τις θηριωδίες των βάρβαρων Βησιγότθων - Γερμανών φασιστοειδών, δεν διαφέρει σε τίποτα ως τρόπος σκέψης από την διαστρέβλωση της ιστορίας του ελληνισμού από την ...Ρεπούση που μίλησε ...για συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης παρόλη την γενοκτονία. Οπότε το προσωνύμιο "Ρεπούση της άκρας δεξιάς" το κέρδισες με το σπαθί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μίλησα για ιστορία γιατί η Ιστορία γράφεται απο τους νικητές (ηθικούς ή μη). Μίλησα για ψυχρά στοιχεία... η απουσία πτωμάτων στους "ομαδικούς τάφους" δεν είναι ιστορία αλλά γεγονός. Δεν είμαι Ναζί, αντίθετα θα τους πολεμούσα για την Πατρίδα. Δεν ανέχομαι όμως να γίνονται θύματα οι εβραίοι.

      Στέλιος

      Διαγραφή
  6. Από την στιγμή που η ιστορία γράφεται από τους νικητές όπως υποστηρίζεις, τότε επειδή η κατάληξη της Μικρασιατικής εκστρατείας ήταν η Μικρασιατική καταστροφή και η νίκη των Τούρκων, η Ρεπούση που μιλάει για 'συνωστισμό' μάλλον ....έχει δίκιο αφού και οι Τούρκοι για συνωστισμό αντιλήφθηκαν αυτό που έκαναν στην Σμύρνη, έτσι δεν είναι; Από την στιγμή που οι Τούρκοι στην προκειμένη περίπτωση νίκησαν, η ιστορία γράφεται από τους νικητές όπως λες και 'δεν έγινε σφαγή' όπως οι Τούρκοι και η Ρεπούση υποστηρίζουν, εσύ γιατί συνεχίζεις να υποστηρίζεις το αντίθετο; Μήπως γιατί η γενοκτονία Ελλήνων παρόλη την αντίθετη άποψη των 'νικητών' πράγματι συνέβηκε;
    Άλλο επομένως η καταγραφή της ιστορίας και άλλο η διαστρέβλωσή της για να υποστηρίζονται ιδεολογίες όπως η μισελληνική της Ρεπούση ή η εθνικιστική η δική σου. Μάλλον και εσύ διαβάζεις ιστορικά βιβλία ανάλογης 'ποιότητας' όπως της Ρεπούση και ονειρεύεσαι ...απουσίες πτωμάτων σε ομαδικούς τάφους. Τι είδους ιστορία είναι αυτή που διαβάζεις και που την βρήκες καλύτερα να μην μάθω. Βγάλε καλύτερα την 'ψύχρα' από την ψυχή σου γιατί δεν υπάρχουν 'ψυχρά στοιχεία' σε θανάτους ανθρώπων. Και επιπλέον μάθε να ξεχωρίζεις τον οποιοδήποτε Εβραίο Κίσινγκερ που έχει αίμα στα χέρια του με τον απλό κόσμο που έτυχε να γεννηθεί Εβραίος και προσπαθεί να ζήσει όπως όλοι μας. Μήπως και εσύ εάν κατά τύχη γεννιόσουν στο Ιράν δεν θα ήσουν μουσουλμάνος και δεν θα προσκυνούσες 5 φορές την ανατολή κάθε μέρα; Ή μήπως επειδή ο Σαμαράς λέει ναι σε όλα στους ξένους και ξεπουλά την χώρα αυτό αυτόματα σημαίνει ότι και εσύ είσαι σαν αυτόν; 'Ανωτέρα αρετή όλων η διάκριση' ελεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Μάθε επομένως να διακρίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν διάβασες την απάντησή μου, μιλώ για νικητές (ηθικούς και μη). Στην μικρασιατική εκστρατεία είμασταν οι ηθικοί νικητές... αντίστοιχα, μετά τον εμφύλιο οι αριστεροί ήταν οι χαμένοι αλλά ηθικά νικητές οπότε έγραψαν και την Ιστορία όπως ήθελαν εκείνοι.

      Οι Αμερικάνοι ήθελαν να μπούν στο παιχνίδι της Μ. Ανατολής κ δημιούργησαν ένα θέατρο, που ονομάστηκε "χημικά όπλα του Σαντάμ". Με άλλοθι αυτό το φανταστικό οπλοστάσιο, εισέβαλλαν στο Ιράκ... Σήμερα, το 99% των νοήμονων όντων παραδέχεται πως τα χημικά όπλα κλπ ήταν μια τεράστια προπαγάνδα των Αμερικανών (=εβραίων). Με την λογική σου, το 99% των ανθρώπων είναι οπαδοί του Σαντάμ; το ίδιο πραγματοποιήθηκε στον ΒΠΠ. Ναι, οι Ναζί ήταν τέρατα κλπ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ευθύνονται για το ολοκαύτωμα, διότι απλούστατα δεν μπορεί να υπάρχει ολοκαύτωμα, επιστημονικώς. Αλλίμονο (και τονίζω το αλλίμονο) αν συνδεσουμε το ναζιστικό καθεστώς μοναχά με το ολοκαύτωμα. Αυτό θέλουν και τα "θύματα" και το έχουν καταφέρει: ο κόσμος θυμάται τους Ναζί μόνο για το ολοκαύτωμα... αλλίμονο. Αν θέλεις, μπορείς να δείς το the last days of the big lie ή το one third of the holocaust. Είναι μονάχα η αρχή.

      Στέλιος

      Διαγραφή
  7. Είπε κανείς τους Ναζί να εισβάλουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και την Ρωσία;
    Είπε κανείς τους Ναζί να εισβάλουν στην Ελλάδα και να κάνουν ότι θηριωδία έκαναν;
    Είπε κανείς τους Ναζί να δημιουργήσουν στρατόπεδα συγκέντρωσης και για ποιον λόγο;
    Όχι φυσικά. Μόνοι τους τα έκαναν στο όνομα μίας 'ανωτερότητας' που μόνο αυτοί καταλάβαιναν, γιατί είναι ρατσιστές φασίστες .
    Εάν η εκτέλεση εκατομμυρίων ανθρώπων (συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων) με κάθε τρόπο σε όλη την Ευρώπη δεν είναι ολοκαύτωμα τότε τι είναι; Εάν έκανες μία βόλτα στην Αθήνα της Κατοχής με τους Έλληνες να πεθαίνουν κατά χιλιάδες κάθε χειμώνα από ασιτία και αρρώστιες δεν θα το ονόμαζες αυτό ολοκαύτωμα; Τι θα έπρεπε άλλο δηλαδή να γίνει για να πάψεις να δικαιολογείς τους Ναζί και να τους δίνεις άλλοθι ότι δεν έγινε ολοκαύτωμα; Την λέξη ολοκαύτωμα την καθορίζει ο αριθμός των νεκρών δηλ. αν τα θύματα είναι 6 εκατομμύρια είναι ολοκαύτωμα και αν είναι 2 εκατομμύρια δεν είναι; Είσαι με τα καλά σου; Γιατί δεν πας π.χ. στα Καλάβρυτα να πεις περήφανα στους ελάχιστους επιζώντες και τους απογόνους τους ότι δεν υπήρξε ολοκαύτωμα από τους Ναζί να σου πουν τι πιστεύουν για σένα και τις απόψεις σου; Εάν έχεις δίκιο τράβα, αλλά δεν θα πας. Δικαιολογείς τους Γερμανούς που ακόμη συνεχίζουν να βασανίζουν την χώρα μας και λέγεσαι Έλληνας; Είναι φανερό ότι έχεις υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου που ότι και να σου πουν δεν σε αγγίζει ο ανθρώπινος πόνος. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν δικαιολογώ τους Ναζί. Όπως ανέφερα πρίν, θα τους πολεμούσα. Έκαναν πολλά κακά στην Πατρίδα γιαυτό δεν θα ξεχάσω πως είναι υπεύθυνοι για πολλές θηριωδίες, αλλά ΟΧΙ για μια γενικευμένη πολιτική θανάτωσης των εβραίων. Να στο ξαναπώ πιο απλά γιατί φαίνεται πως δεν το καταλαβαίνεις: 1. οι ναζί είναι κακοί. 2. Γαμώ τους Ναζί. 3. Οι Ναζί είναι κακοί. 4. Ποιοί είναι οι λόγοι; Πολλοί αλλά ΟΧΙ το ολοκαύτωμα. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις ρε γαμώτο! Μισώ τους ναζί για ότι έκαναν στην Πατρίδα αλλά αναγκαστικά παραδέχομαι πως χρησιμοποιήθηκαν απο το Ισραήλ για σιωνιστικούς λόγους. Απλά: οι εβραίοι παρουσιάστηκαν σαν θύματα ενός (ομολογουμένως) απάνθρωπου καθεστώτος, για να φτιάξουν κράτος. Το ξαναλέω: οι ναζί έκαναν 500 κακά στην Γη, αλλά οι εβραίοι διέδωσαν πως έκαναν 501. Με το να πω πως το ολοκαύτωμα είναι ψέμα με κάνει ναζί; Όχι, απλώς δεν δέχομαι να θυματοποιηθούν οι σιωνιστές. Δεν δικαιολογώ τους Γερμανούς, όπως και δεν δικαιολογώ τους Έλληνες. Μπορώ όμως να είμαι αδέκαστος.

      Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, αν θέλεις. Έχουμε δημοκρατία και θα σεβαστώ το δικαίωμά σου στην απόρριψη. Επέτρεψέ μου όμως να θεωρώ την δική σου άποψη αξιοθρήνητη γιατί στερείται βάσης: δες τα βίντεο που σου ανέφερα και τσάκισέ με με τα αντεπιχειρήματά σου. ΔΕΣ τα όμως πρώτα.

      Στέλιος

      Διαγραφή
  8. Πατριωτισμός είναι όταν η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους έρχεται πρώτη. Εθνικισμός είναι όταν το μίσος για τους άλλους έρχεται πρώτο.
    Σαρλ Ντε Γκωλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως μπορείς να κυβερνήσεις ένα έθνος που έχει 246 είδη τυριών;

      Σαρλ Ντε Γκώλ

      Διαγραφή
  9. Να κυβερνάς σημαίνει να διαλέγεις συνέχεια μεταξύ των κακών λύσεων.
    Σαρλ Ντε Γκωλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών