Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 16, 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναλαμβάνει την φύλαξη των σχολείων της χώρας!


Πολίτες στελέχη του Λαίκού Συνδέσμου- Xρυσή Αυγή θα αναλάβουν την φύλαξη των μαθητών και των σχολείων της χώρας ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα, εγχώρια και εισαγόμενη, έχει αντικαταστήσει την έννομη τάξη.

Όπως ανέφερε στο defencenet.gr υψηλά ιστάμενο στέλεχος του κόμματος "Απολύουν τους σχολικούς φύλακες που αποτελούν την μοναδική ασπίδα για να μην αλωθούν τα σχολεία από κακοκοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών κλπ.
Εμείς δεν μπoρούμε να....
επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα "θερίζει" θα τοποθετήσουμε εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων.
Την ημέρα για να περνάνε τα παιδιά από τα φανάρια και να σταματούν τα αυτοκίνητα στις διαβάσεις θα υπάρχουν γυναίκες εθελοντές και τις νύκτες όλοι σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία άνθρωποί μας θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία.
Εμείς αντίθετα με την κυβέρνηση δεν θα αφήσουμε τα παιδιά των Ελλήνμων που είναι το μέλλον της χώρας έρμαιο των εγκληματιών ή των ατυχημάτων, ούτε την βάση του Έθνους που είαι τα σχολεία μας, αφύλακτα".
Πληροφορούμενοι στην κυβέρνηση την πρόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου να συνδράμει αποφασιστικά στην προστασία των σχολείων και των μαθητών ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος στη Βουλή κατά την δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή, ζήτησε αμέσως να αναθεωρηθεί η απόφαση λέγοντας ότι «Θέλω να δηλώσω ειλικρινώς και ευθαρσώς ότι υπάρχει ανησυχία. Τα σχολεία πρέπει να επιφυλάσσονται διότι τα ακραία στοιχεία καραδοκούν», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι το θέμα που προκύπτει «πρέπει να λυθεί με έναν τρόπο που θα διαφυλάσσει τις σχολικές μονάδες».
Δεν διευκρίνισε τι εννοούσε όταν αναφερόταν σε "ακραία στοιχεία": Για τα στελέχη του ΛαΪκού Συνδέσμου που θέλουν να προστατέψουν τους μαθητές και τα σχολεία ή για τα στελέχη της κυβέρνησης που προκειμένου να εκτελέσουν αυτά που ζητεί η τρόικα θέτουν σε κίνδυνο τους μαθητές απολύοντας τους φύλακες των σχολείων;
Σημειώνεται ότι στα περισσότερα από αυτά τα σχολεία που βρίσκονται στην "κόκκινη ζώνη" της εγκληματικότητας π.χ. στα δυτικά προάστια και το κέντρο της Αθήνας περί την Ομόνοια, πηγαίνουν σχολείο πολλά παιδιά μεταναστών που κατ'αυτό τον τρόπο θα τεθούν υπό την φύλαξη των εθελοντών του Λαϊκού Συνδέσμου, αφού οι "αντιρατσιστές" της κυβέρνησης και της τρόικα τα εγκαταλείπουν έρμαιο στους πάσης φύσεως κακοποιούς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Τελικά πραγματικοί ΈΛΛΗΝΕΣ στό Ελλαδιστάν μόνον ένα 20-25% υπάρρχουν.Ο υπόλοιποι δίποδες(πιθηκοελληνες)μόνον Ελληνόφωνοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών