Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 16, 2013

Πύρινος λόγος και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ηλία Κασιδιάρη πριν από λίγο στη Βουλή: "Οι βουλευτές δεν πληρώνουν ούτε 2.000 ευρώ φόρο..Η Χρυσή Αυγή θα σώσει την Ελλάδα από την κλεπτοκρατία"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

9 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ16 Ιουλίου 2013 στις 7:16 μ.μ.

    Μπράβο ρε παιδιά. Επιτέλους ακούγετε στην Βουλή να μιλάει κάποιος ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να καταλαβαίνει και ο μέσος Έλληνας τι λέει , όχι όπως σχεδόν όλοι οι πολιτικοί.......
    Μπράβο Ηλία και πάλι μπράβο.
    Ζήτω το Έθνος , Ζήτω η Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλια Κασιδιαρη αυτο το μηνυμα σου το στελνει ενας βετερανος πολεμου(ΕΛΔΥΚ 74).Ηλια προχωρα ,εισαι το μελλον της Ελλαδος και ειμαστε μαζι σου,προχωρα ακομη πιο δυνατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΗΛΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ,

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφτασε η ώρα τους συναγωνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα τα λεφτά στο 4:27 που δείχνει πλάνο γενικό και ο νουδούλας "προεδρεύων" της βουλής πιάνει το κεφάλι του με απόγνωση γιατί αντιλαμβάνεται τι ξεβράκωμα φάγανε μόλις απο την ΧΑ.
    Εκεί τους τσούζει, στην τσεπούλα τους, τόσα χρόνια με αυτή πορευόντουσαν, μέχρι και γειτονικές χώρες το είχαν πάρει πρέφα και τους ταίζανε για να δουλεύουν για τα συμφέροντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για άλλη μια φορά ο μελλοντικός δήμαρχος Αθηναίων μοίρασε πόνο στους Εβραιόδουλους πολιτικούς του ανθελληνικού τόξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ. ΣΚΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΟΥΣ.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών