Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων η Γιάννα Αγγελοπούλου...;!;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναρωτιέσαι αν είναι η δυνατόν η ακραία καπιταλίστρια να συνηγορήσει με τον μπολσεβικισμό ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ..;!;!

Σε ένα πάρτυ που έκανε με δημοσιογράφους στο σπίτι παράγοντα επί των δημοσίων σχέσεων αναφέρεται δημοσίευμα των Νέων και γράφει ότι η ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου επιθυμεί να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Αθήνας.

Την περασμένη Πέμπτη, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα, στο σπίτι γνωστού παράγοντα δημοσίων σχέσεων η Γιάννα Αγγελοπούλου έδωσε δεξίωση και κάλεσε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το life style. H εφημερίδα αναφέρει ότι.....
πολύ επίμονες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Αγγελοπούλου επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει για τις σχέσεις της κυρίας Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«[Πηγή] μου υπενθύμισε τις σχέσεις του γιού της με το κόμμα της χαράς και την πολυποίκιλη «βοήθεια» που παρείχε η ίδια προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά στο κόμμα».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε προσφέρει βοήθεια στον Αλέξη Τσίπρα για να πραγματοποιήσει το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ για τις συναντήσεις που πραγματοποίησε και τις ομιλίες που έκανε.


iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Τα ´χουμε πει χιλιάδες φορές. Η ΧΑ κρατάει σταθερά την Εθνικιστική της ταυτότητα την πίστη στα ιδανικά και το συμφέρον των Ελλήνων. Όπου αλλού και να κοιτάξει κανείς δεν θα δει παρά ένα πολιτικό σταύλο με μετακινήσεις ζώων από το ένα παχνί στο άλλο. Πως τολμούν κάποιοι να μιλάνε για σύριζα που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κοτέτσι γεμάτο από κουτσουλιές άλλων κομμάτων; Όλη η κόπρος του Αυγείου έχει μαζευτεί εκεί μέσα. Ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία που κάθε μέρα ψάχνει να βρεί ένα θέμα για να το εκμεταλευτεί δεόντως, προκειμένου να μαντρώσει ένα ακόμη ζώο. Είναι δυνατόν να μπορέσει να κάνει ένα βήμα μπροστά αυτη η σφαδάζουσα χώρα με αυτό το έκτρωμα που αποκαλείται σύριζα; Φυσικά όχι. Οι πυρήνες τους, κατακάθια ξεπερασμένων κομμουνιστικών θεωριών βολοδέρνουν όπου φυσάει ο άνεμος μπας και ξεκολλήσουν από τα πραγματικά ποσοστά τους. Γιατί το ξέρουν ότι δεν υπάρχει ψηφοφόρος που συμβαδίζει με αυτά που πρεσβεύουν οι προδότες και εξουσιολάγνοι συριζαίοι. Ποιός Έλληνας αποδέχεται την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών; Ποιός Ελληνας αποδέχεται την εναγκάλιση με δολοφόνους, βιαστές και εγκληματίες; Ποιός Ελληνας συνηγορεί στό ξεπούλημα και ανεξαρτοποίηση της Μακεδονίας, της Θράκης, της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου; Ποιός Ελληνας συνηγορεί στην συνεκμετάλευση των πάντων με τους μογγόλους; Ποιός Ελληνας θέλει να βλέπει τους ανεγκέφαλους αναρχικούς του σύριζα να καταστρέφουν την περιουσία του; Ποιός Ελληνας μπορει να βασιστεί σε ένα κόμμα που έχει έναν υδροκέφαλο αρχηγό; Ενα μπούλη που δεν δούλεψε ούτε μία μέρα στη ζωή του και αναδείχτηκε μέσα από τα λεφτά του μπαμπά του ο οποίος κατέβαζε τα βρακιά του στους επαναστάτες της επταετίας προκειμένου κατ´ αποκλειστικότητα να παίρνει όλες τις κατασκευαστικές εργασίες; Ποιός Ελληνας θέλει ένα κόμμα χωρίς φιλελληνικό πρόγραμμα; Ποιός Ελληνας θέλει ένα κόμμα χωρίς πρόγραμμα; ΚΑΝΕΙΣ. Ότι και να κάνετε, ότι και να σκαρφιστείτε, είστε χαμένοι. Απλά χιλιάδες κόσμου δειλιάζουν να εκφράσουν ελεύθερα την προτιμησή τους στη ΧΑ από το φόβο που έχετε επιβάλει στην κοινωνία. Όμως τα έργα μας δείχνουν το μέλλον μας, όχι τα λόγια σας. Η στιγμή της κάλπης θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Μέχρι τότε εμείς στον αγώνα μας και σεις στο παχνί σας. Όσον αφορά την κυρία τάδε, είναι γνωστή η λαγνεία της για δημοσιότητα. Ποτέ δεν υπήρξε αγαπητή ούτε και μέσα στη ΝΔ. Ανέκαθεν γονάτιζε στον οιονδήποτε για την κονόμα και την δόξα. Ένα ακόμη αποκαϊδι της δημόσιας σκηνής μέσα σ´ ένα καμμένο δάσος.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιος και ακριβολογος Αριστομαχε,εαν αποφυγουν οι χρυσαυγητες τα γλειψιματα με το παπαδαριο,τοτε σιγουρα κατι καλο θα προκυψει,αν ομως αχισουνε τις ρεβεραντζες με τους κατ εξοχην εχθρους των Ελληνων,γαμησε τα,μην περιμενεις τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών