Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ («ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ») ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ!

11
Δύσκολοι οι καιροί γενικώς για τους Έλληνες, δύσκολοι οι καιροί και για τους «νταβατζήδες» των τσοντοκάναλων-τουρκοκάναλων, που ψάχνουν τρόπους να τα παίρνουν από παντού για να συνεχίσουν να θησαυρίζουν. Τι βρήκαν, λοιπόν, τώρα οι αχόρταγοι βαρόνοι των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας; Ένα νέο χαράτσι, που έχουν σκοπό να επιβάλλουν στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων δωματίων της χώρας. Έτσι, ζητούν… πνευματικά δικαιώματα για.....
τις εκπομπές που παίζουν οι τηλεοράσεις στα δωμάτια των ξενοδοχείων! Κι όλα αυτά, την ίδια ώρα που οι ξενοδόχοι πληρώνουν κανονικότατα στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ), όπως και τους συγγενείς των δημιουργών για συγγενικά δικαιώματα.
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των… ευρωκυνηγών; Να ζητήσουν κι από τον απλό κοσμάκη χαράτσι για τα… πνευματικά δικαιώματα των εκπομπών που παίζουν οι τηλεοράσεις στα δωμάτια των σπιτιών του και προσφέρουν παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμό! Ε, άει σιχτίρ επιτέλους!

1 σχόλιο:


  1. Ενα βιντεο που πρεπει να το δουν ΟΛΟΙ
    (Ατυχως στα αγγλικα)

    http://www.youtube.com/watch?v=aiYRGyvMseU&feature=player_embedded#at=270


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών