Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

Ανάλυση Public Issue: Παντοδύναμη και σταθερά ανοδική η Χρυσή Αυγή σε όλα τα κοινωνικά στρώματα

«Ακτινογραφία» της ψήφου προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιχειρεί να κάνει στην σημερινή «Εφημερίδα των συντακτών» ο διευθύνων σύμβουλος της Public Issue, Γιάννης Μαυρής. Μέσα σ’ ένα δισέλιδο σκιαγραφείται η δομή της ψήφου και της υποστήριξης προς το Κίνημά μας, όπως φυσικά το αντιλαμβάνεται ο συγκεκριμένος εκλογικός αναλυτής. Εμείς, από τη δική μας πλευρά, θα επικεντρωθούμε σε κάποια σημεία της έρευνας, τα οποία θεωρούμε ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Γράφει, λοιπόν, ο Γιάννης Μαυρής τα εξής:...
«Ο κύριος όγκος της επιρροής της συγκεντρώνεται στα αστικά κέντρα. Όχι όμως ομοιόμορφα. Η Χ.Α. υστερεί σημαντικά στις κατ’ εξοχήν αστικές περιοχές. Στα βόρεια και βορειοανατολικά και νοτιοανατολικά προάστια της πρωτεύουσας περιορίστηκε τον Μάιο σε ποσοστά κάτω από 5% και τον Ιούνιο κάτω από 4% (Εκάλη 2,3%, Φιλοθέη 2,9%, Ψυχικό 3,7%, Βούλα 4,45, αλλά 4% και στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης). Αντιθέτως, στις (ιστορικά) κατ’ εξοχήν εργατικές – λαϊκές περιοχές της πρωτεύουσας, στη συμπαγή δυτική ζώνη της Β’ Αθηνών και κυρίως της Β’ Πειραιώς (9,3%), η επιρροή της υπήρξε διπλάσια (Σαλαμίνα 13%, Ταύρος 11,1%, Πέραμα 10,9%, Ρέντη 10,3%, Καματερό 9,9%). Εδώ, η εκλογική βάση της Δεξιάς τον Μάιο κυριολεκτικά τριχοτομήθηκε. Ενδεικτικά, στο Περιστέρι, η Χ.Α. έλαβε 8,4%, η Ν.Δ. μόλις 9,9% και οι ΑΝ.ΕΛΛ. προηγήθηκαν και των δύο με 10,8%. Το ίδιο συνέβη στο Αιγάλεω (Χ.Α.: 7,9%, Ν.Δ.:10.3%, ΑΝ.ΕΛΛ.: 11,6%), στο Κερατσίνι (Χ.Α.: 9,4%, Ν.Δ.: 8,7%, ΑΝ.ΕΛΛ: 12,6%) και στη Νίκαια (Χ.Α.: 8,7%, Ν.Δ.: 8,9% ΑΝ.ΕΛΛ: 11,4%)».


Σε κάποιο άλλο σημείο, υπό τον τίτλο «το μετεκλογικό άλμα» αναφέρονται τα εξής: «Η διπλή εκλογική επιτυχία της Χ.Α. δημιούργησε δυναμική στο εκλογικό σώμα και ώθησε σε νέα ύψη την κοινωνική της απήχηση. Μετεκλογικά, η Χ.Α. ενισχύθηκε στους νέους 18 – 24 ετών (19,5% +6,5%) και αναδείχθηκε 3ο κόμμα. Ταυτόχρονα, διεύρυνε την παρουσία της και στις μεσαίες ηλικιακές ομάδες. Ενισχύθηκε επίσης, στους ανέργους (18%, +6%), όπου είναι 2η δύναμη μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, στις νοικοκυρές (13%, +10% -η μεγαλύτερη αύξηση) και στους συνταξιούχους (9%, +6%), όπου εξακολουθεί να υστερεί σημαντικά». Ενώ το κείμενο του Μαυρή ολοκληρώνεται λέγοντας ότι: «Στο α’ εξάμηνο του 2013, τα ¾ (75%) των ψηφοφόρων της Χ.Α., το 2012, παραμένουν σταθεροί στην κομματική τους επιλογή, ενώ το εκλογικό ακροατήριο του κόμματος έχει διευρυνθεί περαιτέρω, εις βάρος τόσο της Ν.Δ. όσο και των ΑΝ. ΕΛΛ.. Λόγω της επιπρόσθετης μετεκλογικής μαζικοποίησης της επιρροής της, οι «παλαιοί» ψηφοφόροι της αντιπροσωπεύουν πλέον μόνον 1 στους 2 (47%) των σημερινών. Εκείνοι που έχουν προστεθεί, προερχόμενοι από τη Ν.Δ., αποτελούν το 15%, οι προερχόμενοι από τους ΑΝ.ΕΛΛ. το 10% και από τον ΣΥΡΙΖΑ το 7%. Η μάχη για τη Δεξιά συνεχίζεται».


Το συμπέρασμα, επομένως, το οποίο μπορούμε να βγάλουμε από τα παραπάνω είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί ένα πολιτικό Κίνημα το οποίο υπερτερεί στις εργατικές και λαϊκές συνοικίες της Αθήνας σε σχέση με τις λεγόμενες «ευκατάστατες» συνοικίες. Επίσης, ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά στους νέους (τρίτη δύναμη), και ότι διεύρυνση των υποστηρικτών μας είναι δεδομένη τόσο σε βάρος της ΝΔ όσο και των ΑΝΕΛ. Η μάχη για την απελευθέρωση της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους συνεχίζεται αμειώτη!
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


8 σχόλια:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΕΣ.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ ΔΡΟΜΟΥ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ποσοστά είναι εμφανώς μούφα, βαρέθηκα να συναντώ κόσμο τις προηγούμενες ημέρες και να αλιεύω την προτίμηση τους για την ΧΑ, μάλιστα μόλις ανοίξει η κουβέντα λίγο δηλώνουν και την προτίμηση τους στην ΧΑ.
    Και ο κόσμος αυτός ΔΕΝ ήταν σε αστικά κέντρα...
    Το ρεύμα της ΧΑ είναι εκπληκτικό και μπορώ να το συγκρίνω μόνο με το ρεύμα που είχε δημιουργήσει το πασόκ πρίν την πρώτη του κυβέρνηση το 81 (άσχετο φυσικά απο πολιτικής άποψης, απλά ενδεικτικά το αναφέρω).
    Φαντάζομαι οτι σε περίπτωση εκλογών στο επόμενο 6άμηνο θα έχουμε τρόμο απο το σύστημα.
    Ένα πράγμα μόνο να προσέξουμε, τα αναρχίδια έχουν αποθρασυνθεί νομίζοντας οτι θα κάνουν τραμπουκιές και θα μένουν αναπάντητες.
    Ας γίνει μια καλή δράση, πλαγίως καλύτερα για να μην καρφώνεται το κόμμα άδικα.
    Το ιστορικό παρελθόν απο άλλες περιόδους σε άλλες χώρες μπορεί να μας βοηθήσει πιστεύω.
    ΣΑ να καταλάβαμε έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην απαντάτε στους ανθέλληνες άπλυτους (εννοώ μέσω του πασπαρτού). Απλώς όταν δείτε στον δρόμο κάποιον (η κάποιους) απο δαύτους, σαπίστε τους στο ξύλο, όπως πάντα. Δεν χρειαζόμαστε διαφήμιση όταν δέρνουμε "αντιφασίστες" γιατί δεν είναι δα και κάτι δύσκολο! Προσοχή μόνο στις αρρώστειες γιατί οι περισσότεροι κουβαλάνε τύφο, χολέρα κλπ λόγω των σκουπιδιών εραστών τους. Όταν δέρνετε "αντιφασίστα" μην σας πιτσιλίσει με αίματα, την βάψατε. Αφήστε λοιπόν τις απαντήσεις μέσω του site, δεν χρειαζόμαστε ούτε πληκτρολόγιο ούτε μπλόγκ για να διαφημίσουμε τις δράσεις υπέρ της Πατρίδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω συναγωνιστή στη μη διαφήμιση γιατί εάν πρέπει να αποδείξουμε ότι χτυπήσαμε αντιφασίστες, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση πρώτα να τους δείρουμε. Κι αυτό είναι κομματάκι δύσκολο. Καλύτερα να το διαδίδουμε στα λόγια, ως προπαγάνδα. Μην γίνει καμιά μαλακία και ντρεπόμαστε να εμφανιστούμε στη γειτονιά μας ή στην εργασία μας με πρησμένα μούτρα.

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζόμαστε αποδείξεις όταν δέρνουμε "αντιφασίστες". Όλοι αυτοί είναι παιδάκια καλών οικογενειών, μοσχαναθρεμμένα και μαλακά σαν σκατό. Εξ' άλλου, οι αποδείξεις είναι περιττές. Π.χ. και η μάνα σου γαμιέται, αλλά δεν χρειαζόμαστε αποδείξεις γιατί είναι γνωστή τσιμπουκλού στους Εθνικιστικούς κύκλους. Τα ετερώνυμα έλκονται, βλέπεις.

      Διαγραφή
  4. Τέρμα τα ναρκωτικά.Προπόνηση στα σπριντ,αθλητικά παπουτσάκια και λουγκροζέιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΑΣ!!!
    Η απαντηση μας προς τα αναρχοαπλυτα πρεπει να δωθει συντομα. Να κλεισουν μερικα βρωμοστομα γιατι εχουν παρει φορα κ λενε μαλακιες. Επειδη της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες για ολα φταιει η χ.α. Αφηστε τα αναρχικα αποβλυτα να κοροιδευουν κ να γελανε οσο θελουν γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών