Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2013

«Νοικοκυράκο!... Αστέ!... Δεν το 'νιωσες ακόμα πως η ψυχή είναι πιο λαίμαργη, πιο απαιτητική από το κορμί.»


Είμαστε το μέλλον!

«Είμαι ελεύθερος και αυτοί μού φαίνονται  σαν σκουλήκια που σέρνονται»
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
 

Ο Εθνικιστής είναι μια ολοκληρωμένη οντότητα. Έχει έναν κρυστάλλινο χαρακτήρα, μια αστείρευτη πίστη σε Αξίες και Ιδανικά, την δική του περήφανη προσωπικότητα. Δεν είναι δημιούργημα του διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας. Δεν είναι  γέννημα κανενός «κομματικού σωλήνα», αλλά ξεπηδά μες' από τους κοινωνικούς και πατριωτικούς αγώνες του Λαού μας.
Ο Εθνικιστής δεν....
υποτάχθηκε ποτέ στην σαπίλα, δεν καταδέχθηκε να γίνει ενεργούμενο των εξουσιαστών, διότι δεν του το επέτρεπε η δική του Ηθική, η Τιμή του. Η αγάπη του για την Πατρίδα είναι χαρακτηριστική. Ο Εθνικιστής δεν βάζει ποτέ την οικονομία και το χρήμα πάνω από την Πατρίδα του, την Ιστορία του, τις Ιδέες του.
Τον Χρυσαυγίτη ποτέ δεν τον συγκίνησαν τα χρήματα, δεν είχε όνειρό του τον πλουτισμό. Η οικονομική επιφάνεια δεν ήταν γι' αυτόν κάτι που θα του έδινε επιπλέον κύρος στην προσωπικότητά του. Αλλά ο Χρυσαυγίτης είναι πλούσιος, ακόμη και εις την ένδειά του διότι η ψυχή του είναι ισορροπημένη, δεν είναι δε ο ίδιος έρμαιο των καταναλωτικών αγαθών. Οι ανάγκες του δεν είναι παράλογες, ούτε υπερβολικές, διότι πιστεύει βαθιά ότι «του μηδενός δείσθαι θείον εστίν, των ελαχίστων εγγύτατα του θείου», όπως έλεγαν οι αρχαίοι Πρόγονοί μας.
Ο Χρυσαυγίτης Πατριώτης είναι ιδεαλιστής και ως εκ τούτου είναι Ελεύθερος, και επειδή είναι Ελεύθερος είναι και Αληθινός. Ένας Χρυσαυγίτης δεν μπορεί να είναι ποτέ «δήθεν», διότι η υποκρισία δεν συμβαδίζει με τις Αρχές του. Ποτέ δεν αποζητά τίτλους, καρέκλες και οφίτσια, διότι είναι ανιδιοτελής και γι' αυτό πιστοποιητικά πατριωτισμού δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα του.
Για τον Εθνικιστή ακόμη και η ιδιότητα του βουλευτή δεν είναι κάτι  το σπουδαίο, διότι δεν είναι στους στόχους και τις επιδιώξεις του, αλλά το να είναι κάποιος ενεργός στρατιώτης του Πατριωτικού Κινήματός μας είναι ο ύψιστος τίτλος Τιμής γι' αυτόν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχοντας στελέχη με αγνή προσωπικότητα και τίμιο χαρακτήρα σίγουρα θα κερδίσει το Μέλλουν, το οποίο σήμερα αχνοφέγγει μες την ζοφερή πραγματικότητα, που ζούμε.  Σ' ένα Πατριωτικό Κίνημα όμως, που έχει γίνει αποδεκτό από μεγάλο τμήμα της κοινωνίας μας, σίγουρα θα εισχωρήσουν και τυχάρπαστοι και συμφεροντολόγοι και ιδιοτελείς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και πρόσωπα προς ίδιον όφελος.
Τα παράσιτα εκείνα που καιροφυλακτούν να ανέλθουν, προσκολλημένα στην δυναμική του Κινήματός μας, πρέπει να εντοπισθούν και να απομονωθούν. Όλοι αυτοί οι υστερόβουλα σκεπτόμενοι που θα προσπαθήσουν να ανελιχθούν δολίως, ας γνωρίζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν λειτουργεί όπως τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Όλοι αυτοί οι επιδειξιομανείς, όλοι αυτοί οι δήθεν «δικοί μας» που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις τρέχουσες συγκυρίες για δικό τους όφελος, πρέπει να μάθουν τα εξής: Αδιαφανείς διαδικασίες, οι οποίες είναι  μια συνήθης πρακτική στα άλλα πολιτικά κόμματα, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υφίστανται. Το αλισβερίσι, το ρουσφέτι, το μέσο, τα πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, η προαγωγή κατ' αρχαιότητα, η επετηρίδα δεν περνάνε. Μόνον ο Αγώνας και η προσήλωση στις Ιδέες μας είναι τα απαραίτητα και αναγκαία εφόδια για τον Εθνικιστή, που μάχεται για μια ελεύθερη και υπερήφανη Πατρίδα. Όσοι έχουν πιάσει στασίδι και περιμένουν να αρπάξουν την ευκαιρία, δια την δική τους προβολή και ανέλιξη, δυστυχώς θα απογοητευτούν.  Τα στασίδια δεν προσφέρουν καμία εγγύηση παρά μόνον ο Αγώνας.
Σ' αυτόν, όμως, που σκέφτεται έτσι πονηρά, δείχνοντας με την συμπεριφορά του σ' εμάς το έλλειμμα των ιδεών του και που σίγουρα δεν είναι Χρυσαυγίτης, θα του απαντήσουμε με μια φράση του Περικλή Γιαννόπουλου:  «Νοικοκυράκο!... Αστέ!... Δεν το 'νιωσες ακόμα πως η ψυχή είναι πιο λαίμαργη, πιο απαιτητική από το κορμί.»
ΠΟΤΑΓΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ.......ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ????....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών