Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2013

Η Χρυσή Αυγή στο Αμαξοστάσιο του Βοτανικού - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άψογος ο Παναγιώταρος, ο οποίος έδειξε ότι η Χρυσή Αυγή γνωρίζει άριστα τα προβλήματα του λαού και  έχει τη διάθεση να τα λύσει.

Σε συνέχεια των επαφών με τους εργαζόμενους στις Συγκοινωνίες, σήμερα κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο μαζί με συναγωνιστές της "Πατριωτικής Αφύπνισης ΟΣΥ" επισκέφθηκαν το αμαξοστάσιο του Βοτανικού.

Στις συναντήσεις που έγιναν με επιτελείς κι εργαζόμενους, συζητήθηκαν...
τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τόσο στο αμαξοστάσιο, όσο και στην οδική καθημερινότητα, όπου εκτός των προβλημάτων μιας πόλης που τυρρανιέται απο το χάος του κυκλοφοριακού. Επιπλέον, για να βγαίνουν καθημερινά τα λεωφορεία στους δρόμους καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους τεχνίτες που στερούνται προμήθειες αξιόπιστων ανταλλακτικών. Τέλος, οι οδηγοί καλούνται μόνοι τους να επιβάλλουν την τάξη στο δρόμο απέναντι σε επικίνδυνους και προκλητικούς λαθρομετανάστες που δεν πληρώνουν εισιτήρια.


Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, στην σύντομη ομιλία τους στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, τόσο με τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο όσο και με τις δράσεις της στους χώρους δουλειάς. «Η ασφάλεια των πολιτών και οι τακτικές συγκοινωνίες για μας είναι αδιαπραγμάτευτα! Πρέπει να πιέσουμε όλοι, ώστε άνεργοι και πολύτεκνοι να έχουν μειωμένο ή και καθόλου εισιτήριο. Όσο για κάποια παρατράγουδα που ακούστηκαν, εκβιασμοί και πιέσεις εκ των άνωθεν «για πολιτικούς λόγους» στα περιορισμένα - και θέλουμε να πιστεύουμε εντελώς τυχαία περιστατικά - που έχουν παρατηρηθεί, στο μέλλον θα εκλείψουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

 
Η Χρυσή Αυγή στο αμαξοστάσιο Βοτανικού 



πηγή

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Παιδια πλακα πλακα δεν τραβανε κ λιγα. δεν ειμαι οδηγος λεωφορειου ουτε εχω κανεναν συγγενη, αλλα χρησιμοποιω καθημερινα για να παω στην δουλεια μου κ βλεπω τα απιστευτα. ο κοσμος ξεσπαει τα προβληματα που εχει οπου να 'ναι. αν σας πω περιστατικα θα νομιζετε οτι ζειτε σε ζουγκλα. πρεπει να αλληλοστυριχθουμε μας εχουν βαλει σε ενα τρυπακι τοσα χρονια να αρχισουμε να τρωγωμαστε μονοι μας για να διασπαστουμε σαν λαος γιατι ενωμενοι θα μας κλανανε τα ......ιδια.


    " ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΟΡΦΩΣΗ Κ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ".

    ΤΣΩΡΤΙΛ..

    ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 'ΤΣΩΡΤΙΛ' ποιος είναι? Ο αμόρφωτος δυσλεκτικός αποτυχημένος αδελφός του Τσώρτσιλ?

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών