Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

Ο ρώσος Πατριάρχης Αλέξιος αποκήρυξε τους γάμους των ανώμαλλων...Στην Ελλάδα θα του είχαν βάλει ήδη ταμπέλα "ρατσιστή"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην "προοδευτική" Ελλάδα που η εκκλησία μας διοργανώνει συνέδρια με την Αριστερά του εκφυλισμού που τσιρίζει για τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφίλων, και ο Ιερώνυμος χαριεντίζεται με Δούρου - Τσίπρα, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι να...δώσει την 'ευλογία' του αν χρειαστεί!
 
Ο Πατριάρχης της ρωσικής ορθόδοξης Εκκλησίας αποκήρυξε σήμερα τον γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου και τόνισε ότι "οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή", όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Αυτό είναι μια πολύ επικίνδυνη ένδειξη της Αποκάλυψης. . . Σημαίνει ότι οι άνθρωποι επιλέγουν την οδό της αυτοκαταστροφής» είπε ο Πατριάρχης Κύριλλος απευθυνόμενος σε πιστούς στον καθεδρικό ναό Καζάν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Ο πατριάρχης είπε ότι....
υποστηρίζει την απαγόρευση της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» που πρόσφατα επικυρώθηκε ως νόμος του ρωσικού κράτους από τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ανάμεσα στις διατάξεις του νόμου αυτού, που επικρίθηκε σε διεθνές επίπεδο, είναι η επιβολή μεγάλων προστίμων για συζητήσεις περί ομοφυλοφιλίας παρόντων παιδιών.
Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε στη Ρωσία το 1993, αλλά συνεχίζει να στιγματίζεται στη χώρα, στην οποία η ορθόδοξη Εκκλησία διατηρεί σημαντική επιρροή. Οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων απαγορεύονται.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

7 σχόλια:

  1. οι πουστηδες δενε χουν δικαιωμα στη ζωη ? δε μιλαω για τους κραγμενους αλλα για τους αλλους που δε φαινονται και ειναι πολλοι παραπολλοι , τωρα γιατι αυτοι που δε φαινονται ειναι κυριως αστυνομοι και στρατιωτικοι δε μπορω να το καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πουστιά είναι αρρώστια και διαστροφή. Ο Πλάτων την χαρακτήριζε "ακράτεια ηδονής". Πρέπει να προστατευτεί η κοινωνία και ιδίως τα παιδιά από την προπαγάνδα των σοδομιτών. Είναι διαστροφή του Φυσικού Νόμου και οδηγεί στην κόλαση.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

      Διαγραφή
    3. Γιατί αφήνει το site να κοπρίζουν εδώ aristeroi πισωγλέντες κοπρολάγνοι;

      Διαγραφή
    4. την απαντηση θα την βρεις στην επιστολη του Αποστολου Παυλου,εκει που λεει,
      αλλοιμονο στους αρσενοκοιτες,για τον ιδιο λογο ο Θεος κατεστρεψε τα σοδομα και τα γομορα
      Αυτα εαν εισαι Χριστιανος,εαν δεν εισαι λεγε και κανε οτι θελεις,τα αποτελεσματα θα τα δεις την φοβερα ημερα της Κρισεως

      Διαγραφή

  2. αγαπητε ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ οπως καταλαβαινεις η κατασταση με τους βρωμοστομους εδω μεσα εχει ξεπερασει τα ορια,
    εαν δεν τους αποκλεισεις θα χασεις πολλους απο εμας που σε διαβαζουμε,ειπαμε να εκφραζομαστε ελευθερα,αλλα οχι τοσο πολυ,
    φιλικη συμβουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θελετε παιδια διορθωστε το, Κυριλο τον λενε τον πατριαρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών