Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΚΚΕ = Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος. 
Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν συστηματικά την επιχειρηματική δράση του ΚΚΕ. Γιατί άραγε;

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος του εγκλήματος, της προδοσίας και της… κοροϊδίας, διαβάσαμε την παρακάτω είδηση:...


«Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στην εκπαίδευση διεκδικεί το ΚΚΕ

Τη σταθερή θέση του ΚΚΕ ενάντια σε κάθε μορφής επιχειρηματική δραστηριότητα στην εκπαίδευση και στο πλευρό των ιδιωτικών εκπαιδευτικών εξέφρασε η αντιπροσωπεία του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής το Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη διάρκεια συνάντησης με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ.

 «Δεν κάνουμε πίσω από την αδιαπραγμάτευτη θέση μας για κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στο χώρο της εκπαίδευσης και της κατάρτισης, ανεξαρτήτως βαθμίδας», τόνισε ο Ν. Σοφιανός…».

Κατά της επιχειρηματικότητας, λοιπόν, το ΚΚΕ. Αλλά, της επιχειρηματικότητας των άλλων, όχι της δικής του! Που μπορεί να ασκείται ελεύθερα βάσει του άρθρου 45 του Καταστατικού του, θέση που επιβεβαιώθηκε προ ολίγων ετών με ειδική απόφαση του Πολιτικού του Γραφείου! Ιδού η σχετική ανακοίνωση του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, με ημερομηνία 15/07/2008:

«Το ΚΚΕ ασκεί και επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με το άρθρο 45 του Καταστατικού του. Ενοχλεί κι αυτή τους αντιπάλους του. Πρέπει βεβαίως να τους υπενθυμίσουμε ότι δε θα ζητηθεί η άδεια κανενός και ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να ασκεί την ίδια δραστηριότητα, για να γίνεται πιο καλή και ισχυρή η δράση του για τα λαϊκά συμφέροντα».

Εδώ, τα σχόλια περιττεύουν…

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών