Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2013

Ισραήλ: 15ετή φυλάκιση σε όσους δίνουν στέγη σε λάθρομεταναστες


Το Ισραήλ πέρασε ένα νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για έως και 15 χρόνια. Οι μετανάστες εργάζονται στο Ισραήλ θα αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ακόμα και για μικρής σημασίας εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι.

Από την Haaretz …


Στον απόηχο της δημόσιας αντιπαράθεσης σχετικά με την εισροή Αφρικανών μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στο Ισραήλ μέσω των συνόρων με την Αίγυπτο, ένας νέος νόμος που τέθηκε σε ισχύ την Κυριακή, δίνει στις ισραηλινές αρχές την εξουσία να κρατούν τους παράνομους μετανάστες μέχρι και τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το νόμο αυτό οι παράνομοι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο ενδέχεται να οδηγηθούν στην φυλακή, χωρίς δίκη ή απέλαση, αν συλληφθούν να διαμένουν στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, όποιος βοηθά τους μετανάστες ή τους παρέχει στέγη αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης από πέντε έως και 15 έτη.

Ο νόμος τροποποίησε το Νόμο Πρόληψης της Παράνομης Εισόδου (Prevention of Infiltration Law) του 1954, που είχε ψηφιστεί για να εμποδιστεί η είσοδος των Παλαιστινίων στο πλαίσιο της νομοθεσίας έκτακτης ανάγκης. Ο νόμος έχει επεκταθεί για να αντιμετωπιστούν οι μετανάστες ή οι αιτούντες άσυλο που εισέρχονται Ισραήλ, χωρίς να συνιστούν απειλή για την ασφάλεια του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το νόμο, οι μετανάστες που ήδη εργάζονται στο Ισραήλ, θα μπορούσαν να φυλακιστούν για την πιο μικρή παράβαση, όπως το να ζωγραφίσουν γκράφιτι ή να κλέψουν ένα ποδήλατο – παραβάσεις για τις οποίες δεν θα είχαν τεθεί υπό κράτηση πριν.

“Για το σκοπό αυτό, έχουν μετατραπεί αρκετές πτέρυγες στο στρατόπεδο κράτησης Saharonim, και θα προετοιμαστούν ανάλογα με τις ανάγκες,” αναφέρει μία δήλωση.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή, η ισραηλινή εφημερίδα Maariv δημοσίευσε συνέντευξη του Υπουργού Εσωτερικών Eli Yishai, στην οποία ανέφερε ότι οι περισσότεροι “Μουσουλμάνοι που φθάνουν εδώ ούτε καν πιστεύουν ότι η χώρα αυτή ανήκει σε μας, στους λευκούς.” (“Muslims that arrive here do not even believe that this country belongs to us, to the white man”).

“Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι το τέλος της θητείας μου, χωρίς συμβιβασμούς”, συνέχισε ο Yishai, δηλώνοντας ότι θα χρησιμοποιήσει “όλα τα εργαλεία για να εκδιώξει τους ξένους, έως ότου και ο τελευταίος που μπήκε παράνομα να φύγει.”


logioshermes

6 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΕ : ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ εύγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε εμας μετα τι κανουν κηρυγματα και υποδειξεις οι Εβραιοι για τους λαθραιους;Ουστ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι υπολογίζουν την ύπαρξη τους ως κράτος και λαός έτσι πρέπει να κάνουν, όχι να ευχαριστούν κιόλας τους "μετανάστες" που επιλέξανε την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΑΒΑ ΜΑΖΕΨΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ , ΖΩΑ Ε ΖΩΑ , ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσέξτε τι λέει ο υπουργός Εσωτερικών ο Ελί Γισάι, ισχυρίζεται ότι η «χώρα» του ανήκει σ΄αυτούς, τους Λευκούς.
    Ως γνωστόν οι βιβλικοί Εβραίοι ανήκαν στις σημιτικές φυλές, δλδ ήσαν αράπηδες.
    Οι περισσότεροι αυτοαποκαλούμενοι « Εβραίοι» αποτελούνται από τους ασκενάζυ, οι οποίοι κατάγονται από διάφορες ευρωπαϊκές φυλές προσηλυτισθείσες στην θρησκεία του Μωυσή. Ουδεμία εβραϊκή καταγωγή, τα λευκά χαρακτηριστικά τους το φανερώνουν.
    Οι λευκοί « Εβραίοι» αποκαλούν τους εξ Υεμένης « Εβραίους» αράπηδες, διότι όντως έχουν σημιτική χαρακτηριστικά, είναι Άραβες εξιουδαϊσμένοι.

    Αλκμάν Μἀκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών