Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2013

Πρώτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην Ηλεία!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα ιντερνετικής δημοσκόπησης, που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα amaliadanews.gr. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε με το δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου για να αναδείξει όσο το δυνατόν, πιο ακριβές δείγμα πρόθεσης ψήφου για το νομό Ηλείας. Με συμμετοχή πάνω από 3.600 χρηστών του διαδικτύου ο Λαϊκός Σύνδεσμός Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής αυτής της δημοσκόπησης με ποσοστό...
35%!

Ακολουθούν Ν.Δ 22% , ΣΥΡΙΖΑ 17% , το κόμμα του Καμμένου 9%. Από κει και πέρα βλέπουμε το ΚΚΕ να κινείται οριακά στο 3%. Ο απόλυτος καταποντισμός για το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό μόλις 2% που κονταροχτυπιέται με το κόμμα του Κουβέλη με ποσοστό και αυτό μόλις 2%.

Μια ακόμη αποκάλυψη για τις καραστημένες δημοσκοπήσεις και για το τσεκούρι που πέφτει στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, έφερε στην δημοσιότητα η συγκεκριμένη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο νομό μας. Όσα ψέματα κι αν πουν, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα αυξάνονται συνεχώς μέρα με τη μέρα. Η απελπισία τους αποκαλύπτεται καθημερινά σε κάθε σημείο της Πατρίδας. Ας γνωρίζουν όμως τούτο… Το εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής δεν σταματά και πολύ σύντομα θα επαναφέρει την ευνομία στη χώρα, θα στείλει φυλακή τους κλέφτες και θα επιστρέψει τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΝΙΚΗ.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών