Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2013

Τι και αν έχουμε 15Αύγουστο...;!Μπροστά στο ιστορικό καθήκον οι Εθνικιστές δεν υπολογίζουν "μπάνια του λαού" και "θερινή ραστώνη"

 Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013, αντιπροσωπείες της Χρυσής Αυγής νομού Ηλείας από τη Βάρδα και την Αμαλιάδα, μέχρι τον Πύργο, την Ολυμπία και τη Ζαχάρω πορεύθηκαν στα Περιβόλια Φιγαλείας, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη των σφαγιασθέντων Ελλήνων θυμάτων υπό των ορδών του ΕΛ.Α.Σ, στη μάχη της 6ης Αυγούστου 1943. Δεκάδες Χρυσαυγίτες, συγγενείς των θυμάτων, καθώς και..... απλοί πολίτες από τους νομούς Ηλείας και Μεσσηνίας παρευρέθησαν στην λιτή τελετή, αναφωνώντας «ΠΑΡΩΝ» στο άκουσμα του προσκλητηρίου.

Στην κατάθεση στεφάνων που ακολούθησε, εκ μέρους της Χρυσής Αυγής Ηλείας κατέθεσαν τιμητικά, ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτριος Κουκούτσης και εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και της Κεντρικής Διοίκησης, ο συναγωνιστής και υπεύθυνος περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Ρήγας.

Στην ομιλία του ο συναγωνιστής Δ. Κουκούτσης, τόνισε ότι οι Έλληνες πρέπει να τιμούν τους προγόνους που έπεσαν δόλια στα πεδία των μαχών, από τις τότε δυνάμεις του Ε.Α.Μ- ΕΛ.Α.Σ. Στη συνέχεια, δήλωσε πως με εντολή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, όλα τα μνημεία των Ελλήνων Ηρώων που η πολιτεία επίτηδες άφησε να καταστραφούν, με την απατηλή ελπίδα ότι στο πέρασμα του χρόνου, ο Ελληνικός λαός θα ξεχάσει τους Εθνικούς αγώνες, η Χρυσή Αυγή θα τα αναστηλώσει. Τέλος σε στάση προσοχής, όλοι οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο. Αξίζει να αναφερθεί ότι «έλαμψαν» δια της απουσίας τους οι εκπρόσωποι των λοιπών (από)κομμάτων που δεν τίμησαν τη μνήμη εκείνων που έπεσαν για την Πατρίδα!

Στη συνέχεια οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν τα χωριά Περιβόλια και Νέα Φιγαλεία όπου μοίρασαν εφημερίδες και υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Η απήχηση ήταν μεγάλη από τον κόσμο που επευφημούσε τους συναγωνιστές. Χαρακτηριστικό ήταν πως αρκετοί μας ζητούσαν επιπλέον υλικό για φίλους και συγγενείς. Το πολιτικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής βρίσκει εντυπωσιακά αυξανόμενη ανταπόκριση στην Ηλεία. Ο αγώνας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-mnhmh-twn-hrwwn-ths-machhs-sta-peribolia-hleias#.UggSSpI2KSo#ixzz2bhe860Rm

7 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΑΤΟΜΑ?! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερα απο τις ηλίθιες απλυτοσυγκεντρώσεις σας που δεν γεμίζεται ούτε ταξί!

      Διαγραφή
    2. @ ΆΠΛΥΤΟΣ 1:26 :

      Εσάς πάντως δεν σας είδαμε πουθενά, αναρχοκουμμούνια !!

      Πού ήσασταν να φωνάξετε ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ;;

      Διαγραφή
    3. ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΦΘΗΝΟΠΟΥΤΑΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΡΕΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΕΡΜΑ.

      Διαγραφή
    4. @ ΑΠΛΥΤΟΣ 8:33 :

      Τον δικό σου εαμοβούλγαρο παππούλη και την κουμμούνα γιαγιά σου πάντως τους κάναμε ψητούς με τις ναπάλμ στο Γράμμο το '49, γαμημένε πούστη.

      Γιατί δεν μου λες το ονοματάκι σου και την διεύθυνσή σου για να έρθω να με δείρεις ;;

      Διαγραφή
    5. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dGfaBXKc9p0

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΚΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΟΥΔΙΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜ ΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών