Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2013

Η Χρυσή Αυγή αλώνει τους εργατικούς φορείς και τα ΜΜΕ.....πονάνε και στριγγλίζουν

Ήταν αναμενόμενο ότι θα "έτσουζε" πάρα πολύ το αριστερό σκυλολόι η παρουσία και εν τέλει η αποδοχή των Χρυσαυγιτών βουλευτών και μελών από τους ναυτεργάτες στο Πέραμα...

Λογικό και επακόλουθο το δηλητήριο που στάζουν οι διάφορες "ενώσεις" που μέχρι σήμερα το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η εξυπηρέτηση των κομματικών - κομμουνιστικών συμφερόντων τους και η χειραγώγηση των εργατών, εναντίον τελικά της παραγωγής.

Αντίστοιχα εμετικά ρεπορτάζ κάνουν και οι κομμουνιστοφυλλάδες όπως της "Ελευθεροτυπίας" που έχει άρθρο - ρεπορτάζ με τίτλο "Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής" στη ΝΕΖ.
Φυσικά το άρθρο βρίθει από.......
ψέματα και υκοφαντίες αλλά γνωρίζουν και οι ίδιοι πως από τη στιγμή που υπάρχουν βίντεο και εικόνες το κάθε τι που θα γράψουν έχει μηδενική αξία...

Εμείς όμως θα παραθέσουμε το άρθρο μαζί με εικόνες και βίντεο για...σύγκριση!

Το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών και το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, με κοινή ανακοίνωσή τους τονίζουν πως οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.
Στην ανακοίνωση που ακολουθεί σημειώνουν πως για την κρίση την ανεργία και τη φτώχεια δεν φταίνε οι μετανάστες εργάτες από άλλες χώρες, αλλά η κυβέρνηση και τα αφεντικά που περικόπτουν και απολύουν.
Την Πέμπτη περίπου 40 άτομα που επιστράτευσε η Χρυσή Αυγή πήγαν παραταγμένοι και με πλήρη εξοπλισμό πήγαν στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Αλλά στην πράξη εκδίωξαν όλους τους εργαζομένους αφού δεν δέχτηκε κανένας να ανταλλάξει μαζί τους έστω μια κουβέντα. Κάθισαν μόνοι τους σε ένα τραπέζι με κάποιους ''δικούς τους'' και εξαπέλησαν έναν οχετό απέναντι σε μετανάστες και αγωνιζόμενους εργάτες.
Με αφορμή τα όσα είπαν οι χρυσαυγίτες στην επίσκεψή τους σε καντίνα της Ζώνης, αναφέρει η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 8/8/13, το μεσημέρι, την ώρα που έλειπαν οι μεταλλεργάτες, μαζεύτηκαν σαν τους κλέφτες, σε καντίνα στη Ναυπηγοεπισκεαστική Ζώνη Περάματος, καμιά σαρανταριά φασιστοειδή, από τους οποίους πάνω από τριάντα δεν είχαν καμία σχέση με τους εργάτες της Ζώνης. Ήρθαν εκ του ασφαλούς να βιντεοσκοπηθούν, όπως κάνουν συνήθως, για να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στα αφεντικά τους και να πουλήσουν "τσάμπα μαγκιά" απέναντι στα σωματεία.
Με αυτά που είπαν επιβεβαίωσαν, για άλλη μία φορά, ότι είναι εχθροί των εργατών, "τσιράκια" των εφοπλιστών και των εργολάβων, που μας θέλουν να δουλεύουμε για 30 και 40 ευρώ.
Αναμάσησαν τα ίδια επιχειρήματα με τα οποία μας έχουν γανώσει χρόνια τώρα τα αυτιά οι εφοπλιστές, οι υπουργοί, οι εργολάβοι μέσα από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους. Ότι οι εργάτες φταίνε που δεν έχουν δουλειά, ότι οι αγώνες χιλιάδων μεταλλεργατών τόσα χρόνια μέσα από τα σωματεία της Ζώνης διώχνουν τις δουλειές και όχι οι κυβερνήσεις που στέλνουν με τα δικά μας λεφτά να φτιάχνουν οι εφοπλιστές τα καράβια τους στην Κίνα.
Για τα αφεντικά τους δεν είπαν κουβέντα.
Τους δηλώνουμε ότι τσάμπα έφαγαν τον ήλιο αυγουστιάτικα να γυρίσουν την ταινία τους μέσα στη Ζώνη.
Οι εργάτες της Ζώνης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα σωματεία τους, γι' αυτό και τα εμπιστεύονται. Γνωρίζουν όμως πολύ καλά και αυτούς που αποφάσισαν να ξυπνήσουν πρωί, να αφήσουν τις δουλειές τους (που γίνονται μόνο νύχτα) και να πατήσουν το πόδι τους στη Ζώνη.
Οι εργάτες της Ζώνης έχουν πληρώσει με αίμα και ιδρώτα τα κέρδη των αφεντικών τους. Έχουν δώσει μάχες ενάντια στους προγόνους τους, στους κουκουλοφόρους, στους ταγματασφαλίτες.
Όσο για τα νταηλίκια μέσα από την κάμερα, τους απαντάμε ότι και αυτοί, όπως κι οι άλλοι παλαιότερα, χτύπησαν λάθος πόρτα.
Οι εργάτες της Ζώνης έχουν μάθει τόσα χρόνια το ψωμί τους να το βγάζουν με το αίμα τους στην φωτιά και το σίδερο, είναι ατσαλωμένοι από τη δουλειά τους, και δεν φουσκώνουν με τα "ζαχαρωτά" των γυμναστηρίων.
Καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε επαγρύπνηση, να παλέψουν με ό,τι μέσο χρειαστεί, απέναντι στο σύστημα που γεννάει και ταΐζει τα φασιστοειδή και έχει όλους μας στην εξαθλίωση.
Να παλέψουν ενάντια στα αντεργατικά μέτρα για δουλειά, για μέτρα προστασίας των ανέργων, για ανατροπή της εξουσίας των αφεντικών της Χρυσής Αυγής.
Ούτε ψωμί, ούτε νερό καταδεχόμαστε να πάρουμε από τα χέρια των φασιστών». 




Και μετά από όλα αυτά διαβάστε και τι έγινε.... ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ , ΝΕΑ , MEGA , = ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ξεκωλιάρα σκύλα μάνα σου έλειπε? Την πήδαγαν την φθηνοπουτάνα σου οι 'συναγωνιστές'?

      Διαγραφή
    2. 1.29 η δικιά σου έχει γλυκαθεί απο καβλιά εθνικιστών, εσύ μείνε με τα πάκια!

      Διαγραφή
  2. 12 Αυγούστου 2013 - 1:29 μ.μ.
    Πουστρινε,που ειναι ρε τα φλωροφιλαρακια σου,οι μολοτοφλωροι?????
    Εξαφανιστηκατε απο τις πορειες ρε τρυπιοι??????
    Αυτη την εντολη σας εδωσαν,ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΟΙ???
    Να καθησετε φρονιμα μην τυχον κι αναλαβει ο στρατος???????
    ΑΦΟΥ ΡΕ ΓΙΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΣΚΥΛΟΠΕΙΝΑΣΕΙΣ????
    ΤΗΝ ΨΩΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΥΣΤΡΑ,ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ,ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα και τους σκατόφλωρους συναγωνιστές σου πάντως σας πηδάω μάνα, πατέρα και ό,τι έχετε ιερό σε αυτή τη ζωή. Παρηγορήσου τώρα με τη διαδικτυακή μαγκιά-κλανιά σου ναζιστάκι...

      Διαγραφή
    2. 4.14 πηδάς με τον κόλο παλιοπούστρα απλυτη

      Διαγραφή
  3. Απλο ,πολυ απλο...ειναι βρωμιαρηδες,ειναι προδοτες,ειναι σιχαμεροι,ειναι ηλιθιοι,ειναι οτι κακο υπαρχει αλλα το κυριωτερο ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών