Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2013

Αλλά κόλπα από το ΚΚΕ: πούλησε τον 902 σε offshore εταιρία!



ΚΚΕ: Η κυπριακή εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» αγόρασε τον 902
Με ένα ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε στο 902.gr, την ενημερωτική ιστοσελίδα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας, απαντάται το ερώτημα σε ποιον πουλήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «902». «Η αγοράστρια εταιρία είναι η εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD», η οποία είναι κυπριακή εταιρία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία, αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε έπειτα από έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Λεπτομέρειες για....
το ποια είναι αυτή η κυπριακή εταιρία, ή ποιος είναι ο βασικός της μέτοχος δεν αποκαλύπτονται από το ΚΚΕ. Ωστόσο, στο κείμενο που δημοσιεύθηκε στο 902.gr αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) που έχει ενημερωθεί για την αγοραπωλησία έχει λάβει τα έγγραφα στα οποία αναφέρεται ποιοι είναι «οι εταίροι και οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρείας». Στο ερώτημα «πού πηγαίνει ο σταθμός του ΚΚΕ», δεν δίνεται απάντηση από αυτό το κείμενο με το οποίο γνωστοποιείται ποια είναι η κυπριακή εταιρεία που απέκτησε τον σταθμό.
Έτσι λοιπόν μια κρατική συχνότητα αγοράζεται μέσω των… κομμουνιστών από μια κυπριακή εταιρία. Αν αυτό το είχε κάνει οποιοσδήποτε άλλος το ΠΑΜΕ θα είχε ξηλώσει τα πεζοδρόμια και τα μέσα θα μιλούσαν για πρωτοφανές σκάνδαλο. Και δύο ερωτήσεις προς την ηγεσία του ΚΚΕ: Συχνότητα παραχωρηθείσα από το κράτος σε κόμμα πως πουλιέται σε ιδιωτική εταιρεία; Πως μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν σου ανήκει;

1 σχόλιο:

  1. ΚΚΕ: Η κυπριακή εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» αγόρασε τον 902


    Ποια "κυπριακη" εταιρια;
    Σκυλοεβραιοι του κερατα θα ειναι απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών