Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

20-25% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Σιωνιστικό σχέδιο για την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Χρυσή Αυγή ενσαρκώνει τον Ελληνισμό και μόνη εναντίον όλων μάχεται για την επιβίωση του γένους.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής που έγινε στην πατρίδα μας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία, οι αλλοδαποί που διαμένουν «νομίμως» στην Ελλάδα είναι 911.929, δηλαδή περίπου 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Εξ’ αυτών, οι 199.101 έχουν υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. και 708.003 τρίτων χωρών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των νομιμοποιημένων αλλοδαπών είναι...
Αλβανοί (52,7%, ήτοι 480.824) και ακολουθούν οι Βούλγαροι (8,3%, ήτοι 75.915), οι Ρουμάνοι (5,1%, ήτοι 46.523), οι Πακιστανοί (3,7%, ήτοι 34.177) και οι Γεωργιανοί (3%, ήτοι 27.400).

Πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες; Κανείς δεν ξέρει! Πάντως, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, νομιμοποιηθέντες και λαθρομετανάστες είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια. Δηλαδή, 20 με 25% του συνολικού πληθυσμού. Μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό ξένων στην Ευρώπη!

4 σχόλια:

  1. Αυτα τα αποτελέσματα θα πρέπει να τα κάνουμε ολοι φωτοτυπίες και να τα μοιράζουμε σε καθε σπιτι και καθε γειτονιά.
    Δεν θα αφήσουμε τον αιώνιο εχθρο να μας εξαφανίσει αμαχητί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες μετά από 20 χρόνια εισροής λαθρομεταναστών στη χώρα. Έχω μια απορία: Οι σπουδαίοι καθηγητές πανεπιστημίου που κάνουν αναλύσεις και δημοσκοπήσεις βασισμένες στη στατιστική επιστήμη και μας έχουν εντυπωσιάσει με τις εκτιμήσεις τους στα τσοντοκάναλα, αυτοί λοιπόν δεν μπορούν να κάνουν μια μελέτη για να δούμε ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι οι λαθρομετανάστες;
    Άλλη μια απόδειξη ότι το σύστημα είναι διεφθαρμένο μέχρι το κόκκαλο ακόμη και στα ανώτατα πνευματικά ιδρύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από τους απόλυτους αριθμούς έχει σημασία και η πυκνότητα του ξένου πληθυσμού σε μια περιοχή. Αν πας στην Αθήνα ίσως το ποσοστό των ξένων κατά τόπους να είναι και 90%. Δεν ξεχωρίζονται εύκολα οι ξένοι που είναι λευκοί, αλλά με τους Ασιάτες και τους Αφρικανούς, δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία τι είναι ο καθένας. Απλώς περπατήστε στην Ομόνοια και στις γύρω περιοχές και το 90% θα σας φανεί λίγο.

      Διαγραφή
  3. ποιο 90 φιλε? για πηγαινε μιχαηλ βοδα κι αν ακουσεις ελληνικα σφυρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών