Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

Antinews ή αλλιώς "σαμαροφρουροί": "Ρε Έλληνες ακούστε και εμάς επιτέλους... Σταματήστε να πηγαίνετε μαζικά στη Χρυσή Αυγή"

Διαβάστε την άοκνη προσπάθεια των διαδικτυακών παπαγάλων του Σαμαρά να διασώσουν έστω και τους ελάχιστους ¨λαϊκούς δεξιούς" ψηφοφόρους που τους έμειναν στο... μαντρί.

Και μόνο το γεγονός ότι η φρασεολογία και η επιχειρηματολογία τους ρέπει προς την κομμουνιστική ρητορεία (αφεντικά του κεφαλαίου, ναζιστές κτλ), είναι βέβαια θα σκεφτεί κανείς και το μπολσεβικικό παρελθόν ορισμένων της "ομάδας Αλήθειας" που τους κράτα στάσιμους στο 1917 - 19, σε προδιαθέτει μόνο για συναισθήματα λύπης και οίκτου....

Ιδού:

Μα, Δημοκρατία είναι αυτή; Κοινοβούλιο είναι αυτό; Πολιτικοί είναι αυτοί; Κράτος είναι αυτό;
Εύλογος ο θυμός, κατανοητή η....
αγανάκτηση, αναμενόμενη η οργή, δικαιολογημένη η απελπισία, θεμιτή η έκρηξη των πολιτών ενάντια στο πολιτικό σύστημα που ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την καταστροφική πορεία της χώρας.
Η λύση όμως ποια είναι αγαπητοί μου συνέλληνες;
Ακόμη κι αν υποθέσουμε πως θα πάρει χρόνο για να ορθοποδήσουμε ως χώρα, είναι δυνατόν να προκρίνουμε απέναντι και στην πιο αποτυχημένη ίσως εκδοχή μιας ατελούς Δημοκρατίας τους εθνικοσοσιαλιστές της Χρυσής Αυγής και τους οπαδούς του Μάο, του Τρότσκυ και του Στάλιν;
Μήπως είναι η στιγμή να σταθούμε μπροστά στο καθρέπτη μας;
Το πολιτικό σύστημα που πυροβολούμε με τόση προπέτεια, είναι αυτό το ίδιο που με ενθουσιασμό ψηφίζαμε τα 40 τελευταία χρόνια μετά την μεταπολίτευση. Η Δημοκρατία, όσο ατελώς και αν την βιώνουμε δεν μπορεί να συγκριθεί καν, με τα άθλια και βουτηγμένα στο αίμα πολιτεύματα, που αυτοί οι ακραίοι παρασιτούντες στο κορμί της επαγγέλλονται.
Μοιάζουμε δυστυχώς με τον Αγά του μύθου, που για να εκδικηθεί την γυναίκα του που τον απατούσε, έκοψε τα … φρύδια του.
Έτσι κι εμείς για να εκδικηθούμε το φαύλο πολιτικό σύστημα που οι ίδιοι είχαμε αναδείξει ετοιμαζόμαστε να αποκόψουμε από την χώρα  την Δημοκρατία, το πολίτευμα που αυτή η ίδια πρωτο-εφάρμοσε χιλιάδες χρόνια πριν; Δεν μας απάτησε η Δημοκρατία φίλοι μου αλλά οι λειτουργοί της που εμείς οι ίδιοι εκλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν.
Όπως δεν θα γίνουμε Μωαμεθανοί αν σαπίσει ολόκληρο το ιερατείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, έτσι δεν θα γίνουμε έρμαια των ακραίων φανατικών που πρεσβεύουν τον απολυταρχισμό κάθε χρώματος και κάθε ιδεολογίας, επειδή κακοφόρμισε το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα που διακόνησε την Δημοκρατία μας κατά τις μεταπολιτευτικές δεκαετίες.
Επομένως, λύση υπάρχει και βρίσκεται εντός του δημοκρατικού παιχνιδιού. Είναι στο χέρι μας, αντί να κόψουμε μονάχοι μας τα … φρύδια της χώρας, να απομακρύνουμε απλώς τα σάπια ρετάλια του παλαιού πολιτικού συστήματος που μας έχουν προδώσει και αποδείχτηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης μας.
Ας μην διαπράξουμε εμείς ατόπημα χειρότερο ακόμη και από εκείνου του αφελή κερατά. Ας τιμωρήσουμε το ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αναδεικνύοντας πολιτικές δυνάμεις καινούριες, ικανές και τίμιες. Ας μην διαπράξουμε το έγκλημα να τιμωρήσουμε σκληρά τους εαυτούς μας και ολόκληρη την χώρα, τυφλωμένοι από πρόσκαιρη οργή και θυμό πάνω στα οποία σπεκουλάρουν συστηματικά οι ακραίοι για να μας παρασύρουν σε ομαδικό ευνουχισμό και απεμπόληση κάθε έννοιας Δημοκρατίας, ελευθερίας και πολιτικής ομαλότητας.
Αυτά τα ακραία μορφώματα, όχι μονάχα δεν έχουν κάποια λύση να προσφέρουν στην χώρα, αλλά είναι βέβαιο πως αν ενισχυθούν θα την οδηγήσουν πολλές δεκαετίες πίσω, με ορατό στον ορίζοντα τον κίνδυνο μιας ανείπωτης εθνικής καταστροφής.

Υ.Γ.1 Για να κόψεις τα...φρύδια πρέπει και να τα έχεις...!!!

Υ.Γ.2 Σε αντιπαραβολή της φράσης "δεν θα γίνουμε Μωαμεθανοί αν σαπίσει ολόκληρο το ιερατείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας" τονίζουμε και εμείς ότι "Όσο υπάρχει Χρυσή Αυγή σίγουρα οι Έλληνες δεν πρόκειται να ξεχάσουν ότι είναι οι... Ηνίοχοι του Πολιτισμού και οι πρόγονοι του Εθνικισμού"

5 σχόλια:

  1. Το "σαμαρικό" και "νεοδημοκρατικό" αυτό site βγαίνει φόρα παρτίδα και μας εξηγεί γιατί είναι καλό κάποιος να είναι "αριστερός"...

    http://www.antinews.gr/2013/08/25/225141/

    Και κάτσε εσύ μετά πατριώτη Έλληνα που ακόμα έμεινες στη Νέα Δημοκρατία (βλέπε κορόϊδο) να πιστεύεις ακόμα ότι η Νέα Δημοκρατία "θα πολεμήσει" το αριστερό κατεστημένο και θα φτιάξει την ελληνική οικονομία μαζί με το ΠΑΣΟΚ του "μαζί τα φάγαμε"...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο είναι γραμμένο από ειδικούς και σωστά το αναλύει ο Πασπαρτού. Επίσης μου έκανε εντύπωση ένα σημείο που λέει "Ας τιμωρήσουμε το ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα..." και την ώρα που το διάβαζα αυτό χθες, στην τηλεόραση (νομίζω ΑΝΤ1) έπαιζε ένας χείμαρρος από ειδήσεις για διεφθαρμένους πολιτικούς, γιατρούς και άλλους επιφανείς στυλοβάτες της κοινωνίας. Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά αν δεν είναι, σημαίνει ότι θέλουν να περάσουν την άποψη στο λαό ότι, εμείς διορθώνουμε το σύστημα.
    Φυσικά ο λαός ξέρει το ρητό "κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει". Θα αγγαλιαστούν όλοι μαζί ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και οι "άλλες" και θα τα εξαπατήσουν τον Έλληνα άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεοδημοκράτες ψηφίστε τό κόμμα σας γιά νά κυβερνάει τό ΠΑΣΟΚ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λένε ρε τι τους ακούτε ωρε όξω από την παράγκα λαμογια καταστρέφεται την πατρίδα και έχουν το θράσος να όχι να μιλάνε αλλά να ΖΟΎΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑNTINEWS:1)Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ;2)ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΕΑΡΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ"ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ"3)ΕΠΕΛΕΞΕ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΚΙ' ΑΥΤΟΝ ΝΕΑΡΟ,ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΚΟ "ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΥΓΕ ΡΙΝΟ.4)ΕΠΕΛΕΞΕ ΩΣ ΥΠΕΞ ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.5)ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΟΜΜΑ ΤΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝ.-ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ"Ο ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ".6)ΕΠΕΠΕΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛ.ΣΒΩΛΟΣ(ΚΚΕ)ΥΠΟΙΚ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩ ΤΕΡΙΚΟ.7)ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.8)ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΡΑ ΦΑΝΟΥΡΗ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜ ΜΟΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΙΤΣΑΔΟΡΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ;9)ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; 10)ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙ ΚΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΕ 2-3 ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ".Ε! ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑNTINEWS Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΨΟΦΟΔΕΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕ ΣΘΕ ΚΑΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών