Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από το «Έθνος» του Μπόμπολα για τα γεγονότα στην Πρεμετή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χαλιέται το καθεστώς με την δράση της Χρυσής Αυγής σε όλο τον χώρο του ευρύτερου Ελληνισμού.

Μπόμπολας: «Οι Χρυσαυγίτες φταίνε για την Πρεμετή»

Ρεσιτάλ ανθελληνισμού, εμπάθειας και ραγιαδισμού επέδειξε η εφημερίδα του «εθνικού εργολάβου» και καναλάρχη, Γιώργου Μπόμπολα. Δι' ενός ανυπόγραφου άρθρου ισχυρίζεται ευθαρσώς ότι για τις θηριωδίες των κατσαπλιάδων στην Πρεμετή φταίει η Χρυσή Αυγή. Βεβαίως, θα πρέπει κάποιος να είναι εντελώς παραδομένος στον ραγιαδισμό για να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Το σκεπτικό του εν λόγω λιβελογραφήματος είναι ότι το μνημόσυνο του, δολοφονημένου από τους κατσαπλιάδες Αριστοτέλη Γκούμα, έδωσε το έναυσμα στους αλβανούς για να κάνουν τις θηριωδίες τους στην Πρεμετή. Το δημοσίευμα στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέει ότι οι Χρυσαυγίτες...
δημιούργησαν επεισόδια, γεγονός που είναι πλήρως αναληθές, αφού όλα κύλησαν ομαλά, παρά την πρόκληση του Μητροπολίτη Αργυροκάστρου να μην τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την λογική του ανώνυμου αρθρογράφου του Μπόμπολα δεν έπρεπε να τελεστεί το μνημόσυνο στον εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, ώστε να μην «προκληθούν» οι κατσαπλιάδες. Όμως ξεχνά ο ανώνυμος αρθρογράφος του Μπόμπολα ότι δεν είχε απαιτηθεί καμία «πρόκληση» έτσι ώστε οι αλβανοί να δολοφονήσουν τον Αριστοτέλη Γκούμα, μόνο και μόνο επειδή μιλούσε Ελληνικά. Ούτε χρειάστηκαν καμία «πρόκληση» οι κατσαπλιάδες για να προκαλέσουν καθεστώς τρομοκρατίας και νοθείας στην πρόσφατη απογραφή που διενεργήθηκε στην Αλβανία.

Όλα αυτά βεβαίως δεν έχουν καμία αξία για τον Μπόμπολα και τον ανώνυμο αρθρογράφο του. Αυτό που έχει σημασία είναι να λασπολογηθεί η Χρυσή Αυγή με κάθε απίθανο τρόπο. Δεν είναι ότι ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Αυτό που πειράζει τον Μπόμπολα και την κουστωδία του είναι ότι η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει σε κάθε της βήμα με ονόματα τους πάσης φύσεως «εργολάβους» και τους λοιπούς διαπλεκόμενους. Γιατί δεν είναι δυνατόν να μέμφονται την Χρυσή Αυγή για ένα μνημόσυνο, στο οποίο ουδέν αξιοσημείωτο συνέβη, και να μην λένε ούτε κουβέντα για τους θύλακες του UCK στην Ελλάδα, τις πολεμικές επιχειρήσεις που διενεργούνται εναντίον φυλακών με χρήση πολεμικών όπλων και την ανικανότητα της κυβέρνησης, που αφήνει ελεύθερους τρομοκράτες και αλβανούς δραπέτες, οι οποίοι σκοτώνουν και ληστεύουν κατά το δοκούν.

Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει μπροστά στην λάσπη και την πολεμική. Αντιθέτως θα συνεχίσει να καταγγέλλει τους πάσης φύσεως «νταβατζήδες», όσο και αν αυτοί λυσσάνε από τις αποκαλύψεις.

Για τα πανηγύρια η προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Διαβάστε αυτούσιο το άρθρο του καθεστωτικού Έθνους:

ΜΝΗΜΕΣ ΧΟΤΖΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

Οι Χρυσαυγίτες έδωσαν πάσα στο Αλβανικό παρακράτος

"Μπροστά στον κίνδυνο αναβίωσης «αρρωστημένων» εποχών στις ελληνοαλβανικές σχέσεις βρίσκονται Αθήνα και Τίρανα με την «κρίση της Πρεμετής» και μάλιστα λίγες μόλις ημέρες πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα.


Μέλη της Χρυσής Αυγής από την Ελλάδα αλλά και μέλη της μειονότητας μετέτρεψαν το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα που είχε δολοφονηθεί από Αλβανούς, σε εκδήλωση με συνθήματα για την «αυτονομία της Βορείου Ηπείρου». Τη σκυτάλη πήραν φανατικοί Αλβανοί προχωρώντας σε μια πρωτοφανή επιχείρηση καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θρησκευτικών ελευθεριών.

Έχοντας παγώσει σχεδόν οι διμερείς σχέσεις λόγω της κρίσης που προκάλεσε η ακύρωση της συμφωνίας για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μονομερώς από την Αλβανία, οι ελληνοαλβανικές σχέσεις εγκαταλείπονται στις διαθέσεις ακραίων στοιχείων και από τις δύο πλευρές.

Αρνητικό ρολό στα τελευταία γεγονότα στην Πρεμετή φαίνεται ότι διαδραματίζει και ο απερχόμενος πρωθυπουργός Σ. Μπερίσα, ο οποίος ευνοεί την πρόκληση εντάσεων στις διμερείς σχέσεις ώστε να δυσκολέψει τη ζωή του διαδόχου του και μεγάλου αντιπάλου του, Εντι Ράμα.

Το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί λόγω της αύξησης του εθνικισμού στα Τίρανα, που σταθερά στρέφεται εναντίον της Ελλάδας, τροφοδοτείται και από τη δράση της Χρυσής Αυγής, που μόλις πριν από μερικές εβδομάδες φρόντισε να προκαλέσει επεισόδια στη Χιμάρα που στρώνουν το έδαφος για την ενίσχυση του ανθελληνικού κλίματος...."

πηγή

3 σχόλια:

  1. http://www.eglimatikotita.gr/2013/08/blog-post_3714.html#ixzz2cxtsiaBb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός απο τη λάσπη των καθεστωτικών μμε υπάρχει και των πρώην "συναγωνιστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπόμπολας με τις κατασκευαστικές του εταιρείας έχει αναλάβει πλείστα δημόσια έργα στην Αλβανία χρηματοδοτούμενα μάλιστα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Πριν τις τελευταίες εκλογές ο Σαλί Μπερίσα εγκαινίασε οδική σήραγγα κατασκευής Μπόμπολα παρουσία πολλών στελεχών του νταβατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών