Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

Στο Αριστοτέλειο βρέθηκαν 20 βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση.... "άγνωστοι" οι κάτοχοί τους!

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά είκοσι βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση εντόπισε αποθηκευμένες τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ένας εργαζόμενος εταιρείας φύλαξης του ιδρύματος.

Οι βόμβες μολότοφ ήταν μέσα σε.....
ένα πλαστικό κιβώτιο σε απόμερο σημείο του δρόμου ανάμεσα στη Φυσικομαθηματικη και στη Βιολογική Σχολή. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 20 αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές, οι 3 από τις οποίες ήταν πλαστικές που πάνω τους είχαν προσαρμοστεί με κολλητική ταινία κροτίδες και μεταλλικές βίδες. Είναι οι νέου τύπου μολότοφ οι οποίες όταν εκρήγνυνται εκτοξεύουν και τα μεταλλικά αντικείμενα που είναι κολλημένα πάνω τους προκειμένου να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, βρέθηκαν 17 γυάλινες φιάλες με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένο τεμάχιο υφάσματος στο στόμιο της κάθε φιάλης και τρεις πλαστικές φιάλες των 750 ml με εύφλεκτο υγρό, στις οποίες είχαν προσαρμοστεί με αυτοκόλλητη ταινία ισχυρές κροτίδες και μεταλλικές βίδες.

Φυσικά και το άσυλο πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται στα Πανεπιστήμια για τη... διαιώνιση της ανομίας/εγκληματικότητας των αναρχομπολσεβίκων...

με πληροφορίες από τη Χρυσή Αυγή

1 σχόλιο:

  1. μηπως τισ φυτεψε εκει η ιδια η χρυση αυγη; καλοκαιριατικα δεν κυκλοφορει κανεις μες τα πανεπιστημια αλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών