Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

Στελέχη Σύριζα: Ψηφίστε ΝΔ για να μην πάρει όλους τους δήμους η Χρυσή Αυγή!

Έτοιμος ο πολιτικός γάμος Τσίπρα - Σαμαρά με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Τον πανικό τους από την ραγδαία άνοδο και την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία με δυσθεώρητα ποσοστά εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι υπηρέτες του "συνταγματικού τόξου". Έχοντας δει πια ξεκάθαρα τον... χάρο με τα μάτια τους στην Συγγρού και στην Κουμουνδούρου, απαλλάσσονται και από τα τελευταία προσχήματα και προχωρούν με γοργά βήματα σε πολιτικό γάμο, προετοιμάζοντας το έδαφος για την συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα.

Ο "αρραβώνας" θα γίνει με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το ορατό ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να σαρώσει στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ρεπορτάζ της "εφημερίδας των Συντακτών" από την Κουμουνδούρου δίνουν ήδη γραμμή υπέρ του υποψηφίου της ΝΔ, για να μην...
πάρουν οποιοδήποτε δήμο οι... νεοναζί.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Σβέρκος: "Κατά τα άλλα, επιδίωξη των κορυφαίων στελεχών είναι οι υποψήφιοι να διαθέτουν «κινηματικό προφίλ», να τυγχάνουν αναγνωρισιμότητας και να είναι διατεθειμένοι να «αφιερωθούν» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το προφίλ αυτό θα χρησιμεύσει και για την «απόκρουση» της ακροδεξιάς ρητορικής, ιδιαίτερα για τον Δήμο της Αθήνας, που εκτιμάται ότι θα ακολουθήσουν η Ν.Δ. και η Χρυσή Αυγή. Υπό αυτή την έννοια τίθεται και το ερώτημα τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ αν προκύψει «πολιτική ήττα» και περάσουν στον δεύτερο γύρο υποψήφιοι της Ν.Δ. και της Χρυσής Αυγής. «Θα κάνουμε το παν για να μην πάρουν οποιοδήποτε δήμο οι νεοναζί» λένε χαρακτηριστικά κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου."

Τα προσωπεία του κλεπτοκρατικού τόξου έπεσαν. Συνασπίζονται όλοι μαζί υπό τον τρόμο της Χρυσής Αυγής. Ακόμα κι έτσι όμως τα σχέδιά τους θα πέσουν στο κενό και καλά θα κάνουν να προμηθευτούν με αρκετά υπογλώσσια, γιατί το βράδυ των εκλογών ο "Μαίανδρος" θα υψωθεί σε πολλά δημαρχιακά μέγαρα.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Και τα μεγαλύτερα λαμόγια και παπατζήδες να κατεβάσουν το αποτέλσμα θα ' ναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΤΡΟΜΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΖΥΡΙΖΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών