Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

Ο Δήμος Μαρκοπούλου κάηκε πριν λίγο καιρό από τις φωτιές και τώρα ετοιμάζονται να το..... κάψουν με τους Λοκομοντο!!!!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΜΙ-ΑΠΛΥΤΟΙ...;;;

Μπορεί όλοι οι καλλιτέχνες να δηλώνουν θύματα της κρίσης & να βρίσκονται στα όρια τους. Μπορεί τα έσοδα να έχουν μειωθεί.. υπάρχει λύση όμως στη κρίση & λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Όπως θα διαβάσετε στην.....
απόφαση που δημοσιεύουμε εδώ στο arouraios.gr η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ με απευθείας ανάθεση μέσω του Προέδρου της κ. Άγγελου Ρούση συμφώνησε και θα δαπανήσει το ποσό των 14.514€ για την παροχή υπηρεσιών του συγκροτήματος Locomondo στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου.

Η απόφαση:


locomodo
stoxos.gr

4 σχόλια:

  1. Πληρωνουμε εμείς για να διοργανώνει το εβραιοκαθεστως συναυλίες με "λευκούς" που υποδύονται τους μπαφομενους ραστοφορους αραπάδες(το "μπαφομενους" προφανώς δεν το υποδύονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εξετάστε την θρησκευτική διάσταση της ρέγκε μουσικής ...

    Μήπως είναι και ιεχωβάδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συγκρότημα με το χιτ που λέει "για όλα τ' άλλα αδιαφορώ - πίνω μπάφους και παίζω προ" είναι χαρακτηριστικό της κουλτούρας της αριστεράς. Άβουλα, άεργα παιδάκια που παίρνουν ναρκωτικά και αποχαυνώνονται στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή. "Μουσικοί" που αντιγράφουν την υποκουλτούρα υπανθρώπων γίνονται παράδειγμα προς μίμηση. Πούστηδες ντυμένοι σαν παγόνια θεωρούνται αυθεντίες, αυταπόδεικτα. "Καλλιτέχνες" με παχυλούς μισθούς ορίζονται προστάτες των μεροκαματιάρηδων. Λοκομόντο, Ψινάκηδες, Λαζόπουλοι. Η κουλτούρα της αριστεράς που λέγαμε...

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άπλυτοι πίθηκοι Ρασταφαρ είναι γνωστό οτι είναι ακραιφνείς φιλοσιωνιστες, θυμάμαι ειχα πρόσφατα συζήτηση και με είχαν ενημερώσει για το πόσες φορές ο ημιαραπης Μαρλει εξυμνούσε την Σιών στα "τραγούδια" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών