Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΠΟΙΑ ΤΡΟΙΚΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!


+γ+Σ+κ+Σ+ν+Ψ+Σ+ο+Χ+κ+Ω+μ_+ι+δ+Σ+μ+ν+β+γ+Ω_+μ+Σ+γ+θ+ξ+δ+Σ_+ζ+Φ
Λοιπόν, προς όλους όσους… ανησυχήσατε, η είδηση είναι… καρατσεκαρισμένη: ο Γ. Καρατζαφέρης ζει! Κι όχι μόνο ζει, αλλά δίνει και συνεντεύξεις. Το Σάββατο, λοιπόν, έδωσε μία τέτοια στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή “φαινόμενο που πρέπει να προσβάλλει τη συνείδηση όλων των Ελλήνων”. Ιδού τι άλλο ξεστόμισε:
“Είναι προϊόν της απογοήτευσης. Είναι οι «τιμωροί». Και κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά… Αυτό το φαινόμενο θα το αντιμετωπίσει η Ελλάδα πολύ σκληρότερα απ’ ό,τι την τρόικα την επόμενη ημέρα. Τα δεινά που θα μας επιφυλάξει μια παντοδυναμία της Χρυσής Αυγής θα είναι μεγαλύτερα και περισσότερα απ’ ό,τι τα δεινά της τρόικας“.
Τρεις σύντομες παρατηρήσεις:

1η) Ο –πάλαι ποτέ- «πρόεδρος», με το αλάνθαστο πολιτικό αισθητήριο (κι είναι άλλο πράμα η καταβαράθρωση του κόμματός του, τον πήραν στο λαιμό τους οι εντολοδότες του…) προβλέπει «παντοδυναμία της Χρυσής Αυγής». Το βλέπει το πράμα να ’ρχεται!
2η) Δεν περιμέναμε βέβαια από τον Καρατζαφέρη καλή κουβέντα για την Χρυσή Αυγή, ούτε… κακή για την τρόικα. Βλέπετε, έβαλε κι αυτός το χεράκι του για να ’ρθει η τρόικα στην Ελλάδα (ψηφίζοντας το Μνημόνιο) και μάλιστα τους προσέφερε και το σπίτι του (δηλαδή ένα από τα σπίτια του, γιατί έχει πολλά…) για να μείνουν!
3η) Πράγματι, οι χρυσαυγίτες θα είναι οι τιμωροί του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, εν ονόματι του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό, όλοι (μα όλοι…) αυτοί που ρήμαξαν τον τόπο από το 1974 μέχρι τώρα, καλά θα κάνουν να μην κοιμούνται ήσυχοι…

2 σχόλια:

  1. Ιδιοκτήτης των Παραπολιτικών είναι ο κληρονόμος εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, γόνος βουλευτού της ΝΔ, στενού συνεργάτου του Μητσοτάκη. Την εφημερίδα και την ομώνυμη ιστοσελίδα διευθύνει ο πασόκος δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.

    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο αδελφός του Σπύρος πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού, πρόκειται για οικογένεια σεσημασμένων απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρατζαφιόζης Νοστράδαμος της πολιτικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών