Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

Ο cool Alexis κάνει ακόμη βουτιές και έχει αχθοφόρο έναν ασφαλίτη.... Έτσι είναι η καπιταλιστική Επανάσταση των νεομαρξιστών!


Ο σκληρός πολέμιος της τρόικα, ο καταστροφέας του μνημονίου, το παιδί το λαού Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει απτόητο τις διακοπές του. Μάλιστα έχει πάντα μαζί του ομάδα αστυνομικών, όχι γιατί κινδυνεύει από τους μυστικούς πράκτορες της Μέρκελ, αλλά γιατί κάποιος πρέπει να κουβαλάει και τις βαλίτσες.

Σύμφωνα με....
κυριακάτικη εφημερίδα, ο trendy Αλέξης μπαίνει στον δεύτερο μήνα των διακοπών του, φιλοξενούμενος μάλιστα γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού. Την ίδια ώρα όλα τα προβλήματα της χώρας έχουν λυθεί, επομένως ο Σύριζα μπορεί να χαλαρώσει την σκληρή και αιματηρή αντιπολίτευση που ασκεί στην κυβέρνηση των μνημονιακών.

Το παιδί του λαού πάντως δίνει σκληρή απάντηση σε όσους τον θεωρούν άκαπνο και βολεμένο, με το επαναστατικό του ντύσιμο και το τσαντάκι μπανάνα στη μέση. Επιλέγει μάλιστα τους Αντιπαξούς για τις διακοπές του, φτύνοντας κατάμουτρα το διεθνές jet-set της Μυκόνου. Ζήτω η επανάσταση...



πηγή

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή οι "μπατσοι-γουρουνια-δολοφόνοι" προστατεύουν και υπηρετούν τους επαναστάτες της κακιάς ώρας της αχριστεράς; Εύγε Alexis. Viva la revolution.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΔΩ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ;ΜΕ ΛΙΓΑ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Ε ΜΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών