Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

Παπαγάλοι της ΝΔ: Αν γίνουν εκλογές θα γίνει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου και... Χρυσής Αυγής!!!

Έχουν αφηνιάσει στην κυριολεξία ο (φον) Αντωνάκης και τα παπαγαλάκια του στα ΜΜΕ –κι όχι μόνο αυτοί- από την συνεχή, πρωτοφανή και ανεπανάληπτη άνοδο της Χρυσής Αυγής και κάνουν τη μια γκάφα μετά την άλλη. Τώρα, ρίχνουν στην πολιτική πιάτσα το καταγέλαστο σενάριο περί ενδεχόμενης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου και… Χρυσής Αυγής!!! Ναι, καλά διαβάσατε, δε σας γελάνε τα μάτια σας, ούτε εμείς γράψαμε λάθος! Αυτά τα ευφάνταστα σενάρια τα γράφει ένας...
δημοσιογράφος της καθεστωτικής «Καθημερινής», ονόματι Στάμος Ζούλας, προφανώς κατόπιν υπόδειξης των σκοτεινών χαλκείων της Συγγρού. Ας δούμε τα κυριότερα σημεία της… παπαγαλίας του:

«Η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ, παραμένουν μετεκλογικά περίπου σε στασιμότητα. Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει μικρή άνοδο, οφειλόμενη, κυρίως στην πτώση της ΔΗΜΑΡ, η οποία βρίσκεται περί το κρίσιμο 3%, μετά την αποχώρησή της από την τρικομματική. Το ίδιο και οι ΑΝΕΛ, με αντίθεση την ανοδικώς κινούμενη Χ.Α. Σημειωτέον, δε, πως το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου, παρουσιάζει ευρεία ελευθεροκοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το τελευταίο αυτό λογικά θα ’πρεπε να προβληματίζει εντονότατα τον κ. Τσίπρα, αφού καθιστά το κόμμα του το πλέον συνεργάσιμο, μετεκλογικώς, με τη Χ.Α… Ας υποθέσουμε, όμως, πως όλες οι αρνητικές προϋποθέσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση, που επιτύχει πρόωρες εκλογές, δεν θα επιβεβαιωθούν. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα και λαμβάνει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Όταν όλα τα δεδομένα αποκλείουν αυτοδυναμία, με ποιους θα συνεργασθεί ο κ. Τσίπρας; Με τη Ν.Δ. είναι αδύνατον. Με μέρος του ΠΑΣΟΚ; Είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν επαρκεί και επιπλέον θα σημαίνει το οριστικό τέλος του κόμματος αυτού. Το ίδιο ισχύει για το κόμμα του κ. Καμμένου και για τη ΔΗΜΑΡ. Τέλος, το ΚΚΕ αποκλείει κάθε περίπτωση μιας τέτοιας συνεργασίας, επιμένοντας στον μοναχικό του δρόμο. Ως ελάχιστο δείγμα πολιτικής υπευθυνότητος, ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ όφειλαν να μας πουν με ποιους και πώς θα κυβερνήσουν. Δεν το πράττουν και το μόνο που αξιώνουν είναι η ανάληψη της εξουσίας. Πιθανώς αναφέρονται στην ρήση ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπονοούν, πως το αδιέξοδο μπορεί «να αρθεί», ακόμη και με μια κυβέρνηση Τσίπρα, Μιχαλολιάκου και Καμμένου. Διότι αυτή είναι η διαφαινόμενη, με τα σημερινά δεδομένα, “εναλλακτική λύση”».

Αν νομίζει η (μελλόνυμφος του ΣΥΡΙΖΑ) σαμαρική ΝΔ, ότι με τέτοια φτηνά κολπάκια θα κρατήσει τους εναπομείναντες στο «μαντρί» τίμιους πατριώτες (μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή γιατί θα συνεργαστεί με τον… ΣΥΡΙΖΑ!!!), πλανάτε πλάνην οικτράν. Γελάει ο κόσμος με τα χάλια τους και να το δείτε, που στο τέλος θα τους πάρουν με τις… λεμονόκουπες. Όπως το 1993…

2 σχόλια:

  1. Τα αναχώματα άρχισαν να κινούνται. Φυσικά τα ΜΜΕ θα τους δώσουν διακριτό ρόλο κατά τις εκλογές, φουσκώνοντάς τα όσο δεν παίρνει. Τώρα τελευταία παρατήρησα ότι προβάλλονται ελληνόφωνοι καθηγητές πανεπιστημίου, οι οποίοι μιλούν κυρίως για την οικονομία.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών