Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 13, 2013

Η προπαγάνδα και τα ψέματα που καθεστώτος αποκαλύπτονται ακόμη μια φορά....."Αναρχικός" παρακρατικός ο "δήθεν Χρυσαυγίτης" που επιτέθηκε σε πακιστανούς στο Αλεποχώρι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ madatoforo ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΙΡΙΑΞΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ...:
Πρόσφατα και με βαρύγδουπους τίτλους, διαβάσαμε για έναν “χρυσαυγίτη”, ο οποίος επιτέθηκε σε πακιστανούς σε παραλία στο Αλεποχώρι.
Στο βίντεο που ο ίδιος ανάρτησε, φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν στέκει στα καλά του. Κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, επιτίθεται σε αλλοδαπούς που πουλούν λαθραία είδη στην παραλία και απειλεί μέχρι και να τους σκοτώσει!
Υπερβολικά πράγματα για ένα άνθρωπο που έχει “σώας τας φρένας”…
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ.......
ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Η ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
ΟΡΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ INDYMEDIA ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ….!!!!
faszgdfzg Ο δήθεν Χρυσαυγίτης που έκραζε σε παραλία τους πακιστανούς... μαζί με αναρχικούς σε επεισόδια! Βίντεο αποκάλυψη
Η παραπάνω φωτο όπως αναρτήθηκε στο Athens indymedia
Τα παπαγαλάκια των περισσότερων ΜΜΕ, άδραξαν την ευκαιρία και άρχισαν τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής με απίθανους χαρακτηρισμούς. Έβγαλαν τη χολή τους για έναν άνθρωπο που πραγματικά χρειάζεται άμεσα βοήθεια (ψυχολογική υποστήριξη) και το σημαντικότερο είναι ότι ανήκει σε ομάδες αντιεξουσιαστών ή αριστεριστών!
el diktyo Ο δήθεν Χρυσαυγίτης που έκραζε σε παραλία τους πακιστανούς... μαζί με αναρχικούς σε επεισόδια! Βίντεο αποκάλυψηΤις αποκαλύψεις τις συγκεντρώσαμε από τη σελίδα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ” - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ, H ENHΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ! Ενημερωτικό “ΔΙΚΤΥΟ”, αναδημοσιεύσεις ειδήσεων και άρθρων από ΜΜΕ και BLOG, σχολιασμός από τα μέλη… Ποικίλη θεματολογία…και Σάτιρα…!
Δείτε τα παρακάτω βίντεο από τη συμμετοχή του σε επεισόδια, ανάμεσα σε αναρχοαυτόνομους μπαχαλάκηδες… Χρυσή Αυγή δεν βλέπουμε πουθενά…!
Κάποιοι λένε ότι ετοιμάζονται κι άλλες τέτοιες προβοκάτσιες, για την αντιμετώπιση της ανόδου της Χρυσής Αυγής. Το μόνο που κάνουν όμως, είναι να την συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο…!
Βίντεο με πρωτοστάτη των επεισοδίων τον δήθεν χρυσαυγίτη μαζί με αναρχικούς…!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών