Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 13, 2013

ΔΗΜΑΡ υπέρ των εξεγερμένων λαθροεποίκων στην Αμυγδαλέζα....Περιμένατε κάτι διαφορετικό;!

Διαβάστε: 
 
«Ζητάμε την άμεση διερεύνηση των όσων διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα και τον καταλογισμό των όποιων ευθυνών. Η οικονομική κρίση στη χώρα μας δεν δικαιολογεί περιορισμό των δικαιωμάτων Ελλήνων και μεταναστών και εκπτώσεις στις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. τα κέντρα κράτησης αλλοδαπών πρέπει να......
μετεξελιχθούν το ταχύτερο δυνατό σε κέντρα υποδοχής με όρους εποπτευόμενης ελευθερίας. Η κρίσιμη παράμετρος είναι η διεκδίκηση της κοινής ευρωπαϊκής αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και της διαχείρισης των μεταναστών που διέρχονται από την Ελλάδα με προορισμό άλλες χώρες της Ευρώπης».

Υ.Γ.
Η ΔΗΜΑΡ αποδεικνύει συνεχώς ότι προσπαθεί να γίνει μια light εκδοχή των κομμουνιστομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ... στα επιτρεπτά όρια της κωλοτούμπας βέβαια, που θα της επιτρέψει μελλοντικά να στηρίξει και τους νεοφιλελεύθερους ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗ ..ΡΗΜΑΔ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΗ ΤΗΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛ.

      Διαγραφή
  2. Τη γλώσσα της σοφιστείας θέλει χρόνια να τη μάθει κανείς. Λέει λοιπόν η ανακοίνωση:

    1) "των δικαιωμάτων Ελλήνων και μεταναστών". Βάζει και τους Έλληνες για ξεκάρφωμα, ενώ δεν υπάρχουν Έλληνες κρατούμενοι στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών! Έτσι όμως εξισώνει τους Έλληνες με τους λαθροεισβολείς. Επίσης χτυπάει τον Έλληνα στο φιλότιμο, στο ευαίσθητό του σημείο του ανθρωπισμού.

    2) "της διαχείρισης των μεταναστών που διέρχονται από την Ελλάδα με προορισμό άλλες χώρες της Ευρώπης". Δίνει την ψεύτικη ελπίδα ότι όλοι οι λαθρο-όρκ έχουν προορισμό άλλες χώρες. Η αλήθεια όμως είναι ότι μεγάλος αριθμός έρχεται στην Ελλάδα για να μείνει και δεν πάει π.χ. στη Βουλγαρία που είναι και μέσα στην ΕΕ. Και λόγω της συμφωνίας του Δουβλίνου, όσοι συλλαμβάνονται στις χώρες υποδοχής, επιστρέφονται πακέτο στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών