Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 13, 2013

Ποιοι φοβούνται την Χρυσή Αυγή;

Χιλιάδες άρθρα και αναλύσεις σε εφημερίδες, έκδοση δεκάδων βιβλίων και πολλές, μα πάρα πολλές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα τελευταία δύο χρόνια για τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής. «Κίνδυνο» για ποιους; Περιττό να αναφέρω ότι σε όλη αυτή την παρωδία «πληροφόρησης» είναι κατά κανόνα απόντες οι εκπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό σε μας δεν προκαλεί έκπληξη, αφού πρώτον γνωρίζουμε πόσο πολλοί «δημοκράτες» είναι οι μόνιμοι συκοφάντες και κατήγοροί μας και επί πλέον το βρίσκουμε από μια πλευρά φυσιολογικό, αφού οι άνθρωποι μεταξύ τους, σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, έχουν συμφωνήσει σε έναν κώδικα αρχών, τον οποίον θεωρούν απαράβατο δόγμα, και στον οποίον δεν ανέχονται αντιρρήσεις.

Όμως, εμείς είμαστε αυτό ακριβώς: Ο.......
μέγας αντίλογος στο ατέλειωτο ψεύδος τους. Σε ένα ψεύδος που οδήγησε την Πατρίδα μας στη σημερινή κατάσταση της αθλιότητας και της εθνικής αναξιοπρέπειας.
Από ποιον κινδυνεύει το σύστημα;
Σε όλες αυτές τις θεωρίες περί Χρυσής Αυγής, οι οποίες αναπτύσσονται, σε όλα όσα έχουν γραφεί, υπάρχει μεταξύ άλλων και η άποψη ότι η «δημοκρατία» τους κινδυνεύει από τα δύο άκρα. Πρόσφατα όμως, αυτό καθώς φαίνεται έχει ανατραπεί. Έτσι, σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε η κ. Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, διαβάσαμε μεταξύ άλλων:
«Η "Χρυσή Αυγή" καλπάζει, όπως και η Χαμάς στην Παλαιστίνη… Έχει καταντήσει η Ελλάδα να είναι ένα υπόδειγμα ρατσισμού για τους ξένους. Αν ρωτήσεις ποια είναι η πιο ρατσιστική χώρα στην Ευρώπη, θα σουν πουν αμέσως η Ελλάδα… Νομίζω ότι οι δυο τους τώρα, Σαμαράς και Βενιζέλος, θα τα καταφέρουν, αλλά δεν θα είμαι αισιόδοξη αν η "Χρυσή Αυγή" πάρει μεγάλα ποσοστά. Εκεί, τα πράγματα θα δυσκολέψουν, γιατί τότε οι Ευρωπαίοι θα πούνε "τώρα κάντε ό,τι θέλετε". Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει, γελάνε. Αλλά με τη "Χρυσή Αυγή" δεν γελάνε καθόλου». ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φυσικά και γελάνε με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν γελάνε καθόλου καθώς δήλωσε και η κ. Αρβελέρ με την Χρυσή Αυγή!
Εδώ όμως τίθεται το εξής ερώτημα: Τα ποσοστά, τα οποία δίδουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι δημοσκόποι, δεν είναι τόσο μεγάλα ώστε να την καταστήσουν εξουσία. Προς τι λοιπόν όλος αυτός ο πανικός; Εκτός εάν είναι τόσο μεγάλα… Πέραν τούτου όμως, όλα δείχνουν ότι το ζήτημα είναι δευτερευόντως ποσοτικό και πρωτίστως ποιοτικό! Μέσα σε έναν κόσμο που είχαν «όμορφα» τακτοποιήσει, κόσμο για εμάς ανήθικο κι απάνθρωπο, ξαναζωντάνεψε πάλι η Εθνικιστική Ιδέα, κάποιοι που απαιτούν το δίκαιο της Ιστορίας και αυτό είναι επικίνδυνο γιατί εάν ο λαός τους ακολουθήσει, τότε θα αποδειχθεί πύργος στην άμμο, που θα καταρρεύσει στο πρώτο κύμα, ο ψεύτικος κόσμος τους.
Στα λεγόμενα της κ. Αρβελέρ, ήλθε να προστεθεί ένα άρθρο στην πρώτη σελίδα της καθεστωτικής Καθημερινής, το οποίο λέει πολλά… Ένα κείμενο ενυπόγραφο, το οποίο επιβεβαιώνει απόλυτα τον ισχυρισμό μας. Ότι ο περίφημος ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε άλλο από μία δικλείδα ασφαλείας του συστήματος τόσο του εγχωρίου όσο και του διεθνούς.
«Φορέας ανατροπής η Χρυσή Αυγή»
Την Πέμπτη λοιπόν 1η Αυγούστου 2013, στην πρώτη της σελίδα η Καθημερινή, είχε ένα κείμενο, από το οποίο αξίζει να σας παραθέσω τα κυριότερα σημεία του:
«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πλήρης πολιτική αμηχανία, Του Κώστα Ιορδανίδη: Τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα επισημαίνει η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα…
Ανέμενε η καθεστηκυία τάξη της Ελλάδος -πολιτική και οικονομική- επαναστατικές εκρήξεις της Αριστεράς και υπήρξαν πράγματι με την εκδήλωση της κρίσεως και κάποιες από αυτές πήραν μορφή απεχθή και εγκληματική. Αλλά η δυναμική της Αριστεράς από τη μετριοπαθή έως την πλέον ακραία έκφρασή της εξαντλήθηκε σε εντυπωσιακά μικρό διάστημα…
Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ, που τόσο απασχολεί τη συγκυβέρνηση, είναι ένα κόμμα επιστροφής στην αυταπάτη του ΠΑΣΟΚ της ψευδεπίγραφης ευημερίας…
Φορέας ανατροπής ανεδείχθη η Χρυσή Αυγή του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου. Η επιρροή του πρωτόγονου αυτού κόμματος άρχισε να είναι εντυπωσιακή, όπως και η έλξη που ασκεί στους νέους, όχι αποκλειστικά πληβειακής αλλά και αστικής προελεύσεως.
Η ένταση των συγκρούσεων στις τελευταίες συνεδριάσεις της Βουλής οδήγησε στη σύμπηξη μετώπου και το συγκεκριμένο κόμμα χαρακτηρίζεται ως απειλή της υφισταμένης πολιτικής τάξεως. Σωστή η διαπίστωση, μόνον που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί την πολιτική έκφραση της μεταπολιτεύσεως υπεύθυνη για τη διασπάθιση του δάνειου πλούτου, τη διαφθορά, την παρούσα οικονομική εξαθλίωση και τον ευτελισμό του κράτους. Μάλλον υπηρεσία προσέφεραν στη Χρυσή Αυγή οι επικριτές της…
Η Ελλάς κατέρρευσε οικονομικά και έχει αρχίσει να αποσυντίθεται πολιτικά. Περί αυτού πρόκειται και μόνον. Δεν είναι τυχαίο ότι η κρίση ανέδειξε δύο πολιτικούς που εκινούντο στις παρυφές ή εκτός του καθιερωμένου πολιτικού συστήματος: τον κ. Αλέξη Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ, που φιλοδοξεί να κατακτήσει την εξουσία και ως εκ τούτου προχωρεί σε κάποιες «προσαρμογές», και τον κ. Μιχαλολιάκο, που έχει αναλάβει τον ρόλο του καταστροφέα του συστήματος…»
Απαντώντας ή σχολιάζοντας, εάν θέλετε, το παραπάνω πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νέο ΠΑΣΟΚ, μία πολιτική παράταξη προορισμένη να υπηρετήσει το κυρίαρχο σύστημα. Αλλού είναι ο «κίνδυνος»… Είναι στην Χρυσή Αυγή! Αλλά από αυτήν κινδυνεύουν, όμως, μόνον όσοι λεηλάτησαν τον πλούτο και τις ελπίδες ενός ολόκληρου Έθνους και όχι φυσικά οι έντιμοι πατριώτες, οι οποίοι υπέστησαν τις συνέπειες των αμαρτιών ενός διεφθαρμένου καθεστώτος.
Ο αρθρογράφος του παραπάνω κειμένου θα έπρεπε επίσης να γνωρίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αμφισβήτησε ΤΩΡΑ τα έργα και τις ημέρες του καθεστώτος της περίφημης μεταπολιτεύσεως, αλλά εδώ και πολλά χρόνια με συνέπεια φωνάζει αυτό που σήμερα αποδέχεται σαν πραγματικότητα η πλειοψηφία του Λαού.
Τέλος, δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε οι καταστροφείς σε οτιδήποτε υγιές και έντιμο. Να ξεριζώσουμε την σαπίλα και την διαφθορά θέλουμε, να δώσουμε ένα τέλος στην δικτατορία των διεφθαρμένων.
Μήνυμα από την νέα Βαβυλώνα
Στο ίδιο φύλλο της εφημερίδας, ο ανταποκριτής της στις ΗΠΑ κ. Αθανάσιος Έλλις γράφει:
«Είναι αλήθεια ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει τεράστιες ευθύνες. Η Χρυσή Αυγή θερίζει καρπούς που έσπειραν επί δεκαετίες οι λαϊκιστές πολιτικοί όλων των κομμάτων…  Είναι πλέον σαφές ότι τα σκληρά μέτρα και η παρατεταμένη ύφεση ενισχύουν τις ακραίες φωνές και τελικά, συμβάλλουν στην επώαση του αυγού του φιδιού το οποίο, σημειωτέον, δεν γνωρίζει σύνορα…»
Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Έλλις ότι δεν θερίζουμε καρπούς από τα λάθη άλλων, γιατί εμείς αυτά τα «λάθη» (λάθη ή προδοσίες;) τα είχαμε επισημάνει εδώ και πολλά χρόνια! Στο τέλος του κειμένου του τονίζει ότι το «αυγό του φιδιού δεν γνωρίζει σύνορα»…
Ιδού, λοιπόν, ο άλλος μέγας «κίνδυνος» για την παγκόσμια τυραννία των τοκογλύφων. Το «κακό» παράδειγμα ή εάν θέλετε η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην πολιτική ζωή των Εθνικιστών, αυτών που πιστεύουν ότι επάνω από το χρήμα, επάνω από χρηματιστήρια και επιτόκια ευρίσκονται οι Αξίες, τα Ιδανικά, οι Πατρίδες!
Έχουν λόγους, λοιπόν, να φοβούνται την Χρυσή Αυγή. Και ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ποιοτικός και όχι ποσοτικός. Ένα παλαιό σύνθημά μας, σύνθημα που λέγαμε στα πέτρινα χρόνια της σιωπής ήταν «ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ». Κανένας δεν πίστευε ακόμη και στις αρχές του 2012 ότι θα υπάρχει μια τόσο δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα μέσα του 2013. Δεν ήταν λόγια του αέρα λοιπόν το σύνθημά μας.
Όπως δεν ήταν λόγια του αέρα και το σύνθημά μας «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»… Πέρασαν χρόνια πικρά και σκληρά γεμάτα διώξεις, λάσπη και προδοσίες. Όμως, ήλθαμε και είμαστε εδώ παρόντες, δυνατοί! Για να δώσουμε την μάχη της Τιμής, την μάχη για ένα ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών