Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 03, 2013

ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ): ΚΡΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΚΑΙ «ΕΥΠΑΘΩΝ», ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο… ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.

kratikirimada__article
Από το Ethnikismos.Net

Ανεβαίνει συνεχώς η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και των «ευπαθών» κι έχουν απελπιστεί οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» της αριστεράς (και της… προόδου), γιατί μαζί με την εγκληματικότητα ανεβαίνει και ο «ρατσισμός» των Ελλήνων καθώς και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Με τι μούτρα, λοιπόν, να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» τους, όταν βοά ο κόσμος; Τι σκέφτηκαν, λοιπόν, τα… σαΐνια της (τέως…) κυβερνώσας αριστεράς ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), για να αποφύγουν το σκόπελο; Ζήτησαν από......
το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να… μην ανακοινώνει τα ονόματα, την εθνικότητα και την τυχόν «ιδιαιτερότητα» («Ρομά») των διαφόρων δραστών των εγκληματικών ενεργειών! Έτσι, αν ο δράστης είναι λαθρομετανάστης ή «ευπαθής» θα το μαθαίνουν (αν ζήσουν…) τα θύματα και ένας στενός κύκλος ανθρώπων. Τελικά, το ΠΡΟ-ΠΟ απάντησε πως –σύμφωνα με σχετική γνωμοδότηση του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου- είναι σύννομη η δημοσιοποίηση της ιθαγένειας των δραστών. Όμως, η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) επιμένει για τους «ευπαθείς» (ερώτηση της βουλευτού Γιαννακάκη:
«Θέμα: Αναφορά σε εθνοτική ταυτότητα Ρομά συλληφθέντων ατόμων κατά παράβαση νόμου και εγκυκλίων.
Απαντώντας σε προηγούμενη ερώτησή μας 9072/2-4-2013, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη με το 7017/4/16211/23-4-2013 μας ενημέρωσε πως η αναφορά στα δελτία τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στην ιθαγένεια αλλοδαπών συλληφθέντων ατόμων, με βάση τα έγγραφα ταυτότητάς τους, είναι επιτρεπτή με βάση τη γνωμοδότηση 5/2008 του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Δεν δόθηκε όμως καμιά απάντηση στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματός μας για την αναφορά στην εθνοτική ταυτότητα Ρομά συλληφθέντων ατόμων».
Αυτή είναι η αριστερά!

7 σχόλια:

  1. Προκειται περι ηλιθιων και πουλημενων προδοτων.Και οταν λεμε πουλημενων εννοουμε οτι αυτοι τα παιρνουν απο καποιους δεν το κανουν δωρεαν.Δηλαδη προδιδουν την χωρα τους για το χρημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι στη διακριτική ευχέρεια των ΜΜΕ πώς θα προβάλλουν μια είδηση. Συνήθως, αν πρόκειται για έγκλημα Έλληνα, λένε "Έλληνας". Αν πρόκειται για έγκλημα αλλοδαπού λένε "ο 25-χρονος" κλπ, το πολύ να πουν ο "κακοποιός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τελευταία με την απόδραση των Αλβανών, είχε βουίξει ο τόπος και δεν μπορούσαν να το κρύψουν πλέον, οπότε αναφέρονταν σ' αυτούς ως "οι Αλβανοί δραπέτες".

      Διαγραφή
    2. Είναι και η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου...

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περιμενε και στις εκλογες σε περιμενει μεγαλη εκπληξη μαζι με ολους τους προδοτες που εχεις πλαι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυρ φωτη κρυψου θα παθεις μεγαλο χουνερι με αυτα που εκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών