Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 04, 2013

Αρχισυντάκτης του News247: "Θέστε εδώ και τώρα τη Χρυσή Αυγή εκτος νόμου να ησυχάσουμε"

 Αυτοί είναι οι "διαμορφωτές" της κοινής γνώμης!

Ανάμεσα σε έναν λίβελο από συκοφαντίες και μπαγιάτικης "ναζιστικής" προπαγάνδας ο Αρχισυντάκτης του News247, Χωριανόπουλος σε άρθρο του, συνταυτιζόμενος πλήρως με διάφορα σιωνιστικά χειραγωγούμενα όργανα των παγκόσμιων εξουσιαστών (Μουίζνιεκς, Λόντερ κτλ), επιτακτικά ζητά από την πολιτεία να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, ακόμη και αν χρειαστεί να.......γίνει αναθεώρηση Συντάγματος!

Στο άρθρο του αποπνέει που ο εσμός της ιδεολογίας του διεθνισμού ενός ακόμη μπολσεβίκου των ΜΜΕ, (Λίγο πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ευχόταν η ρητορεία του Τσίπρα να μην ένα πυροτέχνημα όπως του Α. Παπανδρέου το 1981) γίνεται ακόμη και επίκληση για ανάλογη συμπεριφορά στα μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως αυτή του Γ. Καμίνη αν τυχόν τολμήσουν να προβούν σε κοινωνικής αλληλεγγύης έργο υπέρ των Ελλήνων.


Μεταφέρουμε λοιπόν εμείς οι...."φασίστες" το κείμενο για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Πόσα περιστατικά βίας πρέπει να σημειωθούν, πόσες θλιβερές στιγμές στο κοινοβούλιο, πόσες παραστάσεις «μόνο για Έλληνες» είναι αρκετές για να....
μπει τέλος στην ιστορικά δοκιμασμένη και αποτυχημένη τακτική του κατευνασμού;
Όταν οι  χρυσαυγίτες μπήκαν στη Βουλή, αντιμετωπίστηκαν αρχικά σαν ένα μαύρο ανέκδοτο.
Ο αστείος λόγος τους, η δήθεν λαϊκή συμπεριφορά, τα ξεσπάσματα, τους μετέτρεπαν σε αξιοθέατο και υπήρξαν ΜΜΕ, που είτε για να πουλήσουν, είτε επειδή προαλείφονται για όργανα κυβερνητικής προπαγάνδας σε μια μελλοντική ναζιστική κυβέρνηση, τους παρουσίασαν σαν «τα παιδιά, τα ατίθασα, που λένε και μια κουβέντα παραπάνω».
Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική οργάνωση, που εκτελεί με ακρίβεια και στρατιωτική πειθαρχία ένα σχέδιο κατάληψης της εξουσίας.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο
Όλες οι ενέργειές της,  από το τηλεοπτικό χαστούκι Κασιδιάρη (έχει επαναληφθεί από πολιτικούς ίδιων αντιλήψεων σε άλλες χώρες), μέχρι την αμφισβήτηση της Δημοκρατίας, τις γιορτές μίσους , τις βωμολοχίες στη Βουλή, τα συσσίτια «μόνο για Έλληνες», αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου.
Οι χυδαίες εκφράσεις μέσα στη Βουλή, δεν είναι «τυχαία ξεσπάσματα», είναι προμελετημένα και το μήνυμα είναι «δεν σεβόμαστε τη Δημοκρατία, δεν σεβόμαστε τη Βουλή».
Τα συσσίτια μόνο για Έλληνες, στέλνουν το μήνυμα ότι «δεν σεβόμαστε το Σύνταγμα».
Οι αναφορές σε συνανθρώπους μας, με χαρακτηρισμούς, όπως «σκουπίδια, προδότες» και άλλα πολλά, στέλνουν το μήνυμα ότι «δεν σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή».
Το τι κάνει η Χρυσή Αυγή το γνωρίζουμε.  Το θέμα είναι τι κάνει η Δημοκρατία για να υπερασπίσει τον εαυτό της.
Η στάση Καμίνη, είναι ένα παράδειγμα. Το να τους ταράξει στη νομιμότητα και να τους αναγκάσει να κάνουν τα χάπενινγκ τους  στο χώρο τους είναι μια σωστή κίνηση, ειδικά όταν ο δήμος Αθηναίων μοιράζει 9.500 μερίδες φαγητού ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με σκοπό να ταΐσει όσους έχουν ανάγκη και όχι να κάνει προπαγάνδα.
Όμως δεν φτάνει αυτό. Η Χρυσή Αυγή με τη στάση της δεν σέβεται τους νόμους, το Σύνταγμα, τους θεσμούς και το κοινοβούλιο. Εφόσον κινείται εκτός νόμου, βρίζει, απειλεί ανοιχτά και αμφισβητεί τις ανθρώπινες αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανοίγει η ίδια τη συζήτηση για να τεθεί και επισήμως εκτός νόμου.
Το κράτος πρέπει να κινηθεί γρήγορα. Το σχέδιο διάβρωσης και κατασυκοφάντησης των θεσμών είναι σε πλήρη εξέλιξη και όσοι αμφιβάλλουν ας δουν πώς κινήθηκε το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα την περίοδο του Μεσοπολέμου στη Γερμανία.
Να προλάβουμε τα χειρότερα
Όσοι καθυστερούν να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ίσως το κάνουν από φόβο να αναμετρηθούν  με τους  τραμπούκους της δημόσιας ζωής, από φόβο μήπως χαρακτηριστεί μια τέτοια πρωτοβουλία «αντιδημοκρατική» ή από ενδοιασμούς για το αν η κριτική απέναντι στη Δημοκρατία (μιας χρεοκοπημένης χώρας) έχει κάποια βάση και έχει λαϊκό έρεισμα.
Τίποτα από αυτά δεν θα έχει σημασία, αν η Χρυσή Αυγή ενισχυθεί περαιτέρω. Δεν θα χρειαστεί καν κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να επιτύχει τους σκοπούς της.
Η Δημοκρατία απειλείται άμεσα και δεν μπορεί να «χαϊδεύει» αυτούς που την απειλούν, ούτε να χώνει το κεφάλι στο χώμα, ελπίζοντας ότι οι εχθροί της θα κοιμηθούν ναζιστές και θα ξυπνήσουν δημοκράτες.
Ήδη υπάρχουν πολιτικοί που έχουν αντιληφθεί, ότι οι διαφορές εντός του δημοκρατικού τόξου, θα πρέπει να μπουν στην άκρη για να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο κόμμα, ακόμα και αν χρειαστεί αναθεώρηση του Συντάγματος.
Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Δραγασάκης απαντώντας στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Η. Παναγιώταρο: "όταν συντάχθηκε το Σύνταγμα, δεν είχε προβλεφθεί ότι θα υπάρχει κόμμα στη Βουλή, που θα το υπονομεύει".

Αυτό μπορεί να αλλάξει και δεν πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση με οποιοδήποτε πρόσχημα. Όσα κόμματα υπηρετούν τη Δημοκρατία, οφείλουν να συνεργαστούν άμεσα για να την προστατέψουν, από αυτούς που υπόσχονται να την καταργήσουν.

Αν δεν ληφθούν πρωτοβουλίες, θα κληθούμε να την προστατέψουμε αργότερα (προστατεύοντας στην πραγματικότητα της ζωή μας και τη χώρα μας), αλλά σε συνθήκες, που θα πάνε την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω και θα ανοίξουν ξανά τις πληγές του εθνικού διχασμού.
Όλοι γνωρίζουμε. Κανείς, πλέον δεν μπορεί να μένει μοιραίος και άβουλος.  Η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου εδώ και τώρα.


Το News247 δεν είναι ένα απλό site, είναι μέρος του μεγαλύτερου διαδικτυακού mediaκου ομίλου στην Ελλάδα και απηχεί τις απόψεις του συστήματος.

10 σχόλια:

  1. Μην ασχολείστε μ΄αυτόν το βλάκα. Στείλτε του απλά ένα αντίγραφο του Συντάγματος μπας και ξεστραβωθεί.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χωριανοπουλε αλητη,καθικι σου μιλαει ενας βετερανος πολεμου της ΕΛΔΥΚ 74.Βγαλτε εσεις οι μαφιοζοι την ΧΑ εκτος νομου και εγω προσωπικα θα σε βρω και θα σου κοψω το λαρυγγι και θα το καρφωσω σε πασαλο και αυτο δεν ειναι απειλη ειναι ΥΠΟΣΧΕΣΙΣ!πουτανας γυιε χωριανοπουλε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός είναι πάλι αυτή ή παπαριά ό Χωριανόπουλος ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ-ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙ ΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ.ΣΤΟ ΛΑΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΙ ΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ,ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΕΙΑΣ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΝΟ ΜΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΚΙ'ΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ,ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Σ'ΕΠΑΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑ ΝΑ.Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΩΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ,ΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΑΤΟΜΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή θέστε εκτός νόμου ένα κοινοβουλευτικό κόμμα γιατί μάς χαλάει.... τό παιγνίδι πού στήσαμε τό 74 !!! Τί λές ρέ Χωριανόπουλε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΑΣ!!!
    ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΕΣΤ. ΔΟΚΙΜΗ.

    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αρχιδια ρε πακιστανοψολογλυφτη...

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΑΣ!!!
      Η χρυση αυγη δεν προκυτε να τεθει εκτος νομου που να χτυπατε τον κωλο σας κατω. χονεψτε το οσο ακομη ειναι νωρις...
      ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  7. ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ .........
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχα, αυτό το παιδάκι του 247 το θυμάμαι στο λύκειο, ένας βλακάκος καρπαζοεισπράκτορας ήταν και μάλλον είναι ακόμα, έγινε και αυτός δεινός κυνηγός της Χρυσής Αυγής, έ ρε γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών