Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2013

Τρέμει την Χρυσή Αυγή ο υπάλληλος των τοκογλύφων: Ύβρεις και ψέμματα στην ΔΕΘ


Πανικό έχει πάθει ο Αντώνης Σαμαράς από την άνοδο της Χρυσής Αυγής και τα συνεπαγώμενα αποκαλυπτήρια που έρχονται για τις πομπές του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε την χώρα μας. Το κακό όμως του πανικού που έχει καταλάβει τον πρωθυπουργό είναι ότι χάνει την ψυχραιμία του και τα ψεύδη του γίνονται προκλητικά και εξοργίζουν τον Ελληνικό Λαό.
Την ίδια ώρα που ακόμα και οι υπουργοί του διαψεύδουν το κυβερνητικό ψέμα του «πρωτογενούς πλεονάσματος» και όλες οι καμπάνες ηχούν προαναγγέλλοντας τα νέα μέτρα που θα φέρει συντόμως η συγκυβέρνηση του μνημονίου, ο Σαμαράς επιλέγει για άλλη μία φορά να κάνει τον Πινόκιο λέγοντας ότι «δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα». Βέβαια ως προϋπόθεση θέτει την ύπαρξη πρωτογενούς πλεονάσματος, το οποίο είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση, πριν αποκαλυφθούν τα χρηματοδοτικά κενά και το πάρει πίσω με την βοήθεια ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλυψαν το ψέμα. Δεν άκουσε, φαίνεται, ο Σαμαράς τον Ντράγκι που.....
είπε ευθέως ότι αν δοθεί νέο πακέτο «βοήθειας», θα απαιτηθεί και νέο πακέτο επώδυνων μέτρων, τα οποία θα κινούνται στην ίδια μνημονιακή – καταστροφική κατεύθυνση.
Ο ψεύτης και ο κλέφτης, όμως, τον πρώτο χρόνο χαίρονται, όπως λέει ο θυμόσοφος Λαός μας και έτσι να είναι σίγουρος ο Σαμαράς ότι κάποιοι θα θυμούνται τις δηλώσεις του αυτές, όταν φέρει το επόμενο πακέτο μέτρων στην Βουλή. Ο Ελληνικός Λαός μπούχτισε και δεν θέλει άλλα «λεφτά υπάρχουν» ή άλλα «δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα». Ο Ελληνικός Λαός επιλέγει μαζικά Χρυσή Αυγή, ως μία δύναμη αλήθειας και φωτός που θα σπάσει τα σκοτάδια του πολιτικού συστήματος και της διαπλοκής, μεταξύ πολιτικών και εργολάβων, καναλαρχών και άλλων.
Ο Ελληνικός Λαός δεν θέλει πλέον ως πρωθυπουργό της χώρας κάποιον που λέει ότι χώρα πέτυχε "μείωση του χρέους", την ίδια ώρα που υπάρχουν ήδη οι αποδείξεις ότι το χρέος της χώρας έχει αυξηθεί από την αρχή του μνημονίου και αυτή η αύξηση θα συνεχιστεί, σύμφωνα με τις προβλέψεις.  Μάλιστα ο Σταϊκούρας έκανε λόγο για μη βιωσιμότητα του χρέους, δήλωση που μάλλον πάλι δεν άκουσε ο Σαμαράς. Ο Ελληνικός Λαός θέλει μία διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι η μοναδική πολιτική δύναμη με την βούληση για κάθαρση και την ελευθερία για να πράξει αυτό που πρέπει, γιατί Εμάς δεν μας κρατά δέσμιο κανένα διαπλεκόμενο συμφέρον, ούτε καμμία σκοτεινή στοά – κέντρο λήξεως αποφάσεων – think tank.
Ο Σαμαράς δεν παρέλειψε βέβαια να επιτεθεί στην Χρυσή Αυγή, αφού μόνο η Χρυσή Αυγή αποτελεί κίνδυνο για τα αφεντικά του και τα συμφέροντα τους. Έκανε για άλλη μία φορά λόγο για «νεοναζί» και «λαϊκιστές» και λοιπές ανοησίες και φαιδρότητες. Ας λέει ό,τι θέλει ο Σαμαράς! Ο Ελληνικός Λαός ανταμοίβει την Χρυσή Αυγή για τις καθαρές τις θέσεις και ό,τι και να πει ο Σαμαράς και ο όποιος «Σαμαράς» του «συνταγματικού τόξου», θα πρέπει πρώτα να απολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για την ανεργία, την ρεμούλα, την μίζα, την καταστροφή του τόπου και το ξεπούλημα της Ελλάδας και μετά να τολμήσει να πιάσει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή!
Σχετικά με τα ψέμματα και τις ύβρεις του Σαμαρά στην ΔΕΘ, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
"Απάντηση στα ψεύδη Σαμαρά και στην επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής
Ο Σαμαράς συνεχίζει τα ψεύδη και τις κενές υποσχέσεις και ταυτόχρονα καταστρέφει την οικονομία μας, ξεπουλά τον εθνικό μας πλούτο στους ξένους και βυθίζει την χώρα στην ύφεση και την ανεργία. Η Χρυσή Αυγή έχει σαφείς προτάσεις για το αύριο της Ελλάδος: σκληρή τιμωρία των διεφθαρμένων πολιτικών, αντίσταση στους τοκογλύφους, διαγραφή του παράνομου χρέους, στροφή στην πρωτογενή παραγωγή, τσάκισμα των εμπορικών καρτέλ, απέλαση των λαθρομεταναστών, εξόρυξη των ενεργειακών μας κοιτασμάτων. Όλα αυτά θα γίνουν πράξη από μία εθνική ηγεσία και όχι από τους υπαλλήλους της Μέρκελ. Ο Σαμαράς μας υβρίζει γιατί απειλούμε τα συμφέροντα των αφεντικών του και γιατί έχουμε αφυπνίσει τον Έλληνα, που γυρνά την πλάτη σε όλα τα κόμματα του σάπιου πολιτικού

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών