Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2013

Πιστεύουμε, Αγωνιζόμαστε, Νικούμε!


Πιστεύουμε, Αγωνιζόμαστε, Νικούμε!

Ο μήνας Σεπτέμβριος ορίζει την απαρχή νέων Αγώνων για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, πλήθος Συναγωνιστών μας και δη των Νεολαίων του Κινήματος, βρέθηκαν σε Βίτσι και Γράμμο προκειμένου να αποτίσουν τη δέουσα Τιμή στους πεσόντες του αντισυμμοριακού Αγώνος. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε πείσμα του Καθεστώτος των δειλών και των προσκυνημένων θα βρίσκεται στο Πεδίο της Αιωνίου Δόξας, στις Θερμοπύλες. Και την Κυριακή που θα ακολουθήσει, οι.......
Φάλαγγες των Ελλήνων Εθνικιστών θα δίνουν τον όρκο στο Μελιγαλά, πως δεν θα επιτρέψουν ποτέ να λησμονηθεί το ποινικό μητρώο της Αριστεράς!
Το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, επιτάσσει την ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση στον Αγώνα και τις απαιτήσεις του. Τούτο δε σε συνδυασμό με τις πολιτικές συνθήκες οι οποίες έχουν διαμορφωθεί και των οποίων η ρευστότητα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Γι' αυτό τον λόγο, έχουμε καθήκον να προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας πάντοτε κατά νου, πως ο εχθρός μας είναι ανέντιμος και ανήθικος, επιδιώκει δε τον αφανισμό μας. Έχουμε όμως στο πλευρό μας έναν ολόκληρο Λαό, ο οποίος διακρίνει σε μας την Θέληση για επικράτηση, την Θέληση για Θυσίες, την Θέληση για ολοκληρωτικό Αγώνα σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε να απαλλαχτεί η Πατρίδα από τις μεταπολιτευτικές βδέλλες.
Καθένας αντιλαμβάνεται, πως η διαρκώς αυξανόμενη συκοφαντική εκστρατεία του εχθρού εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την δημοφιλία του. Το οποίο σημαίνει πως η εντεινόμενη πολεμική κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, από το σύνολο των μηχανισμών -κρατικών και παρακρατικών- του Καθεστώτος, είναι σαφέστατη και ασφαλής ένδειξη πως το Κίνημα ανεβαίνει πιο ψηλά στη συμπάθεια του Ελληνικού Λαού. Μας πολεμούν, συνεπώς πάμε καλά. Δεν αρκούμαστε όμως στο καλά. Γυρεύουμε το ιδανικό και το ιδανικό δεν είναι άλλο από την οριστική εκρίζωση του πνεύματος ραγιαδισμού, ως της αναγκαίας και ικανής συνθήκης προκειμένου να οικοδομηθεί το Νέο Εθνικό-Λαϊκό Κράτος, υπό τη σκέπη και την προστασία του Λαϊκού Εθνικισμού.
Πιστεύουμε λοιπόν, με ακόμη μεγαλύτερη Πίστη στον Αρχηγό μας, στο επιβεβλημένο και δίκαιο του τιτάνιου Αγώνος μας, στην Εθνική και Κοινωνική μας Ιδέα και στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Αγωνιζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο φανατισμό, ενάντια σε ένα Καθεστώς αντεθνικό, το οποίο βλάπτει σε κάθε του ενέργεια τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος, ενάντια στην υποταγή και κυρίως ενάντια στην αδράνεια και τον ψευδεπίγραφο καθωσπρεπισμό.
Νικούμε σε κάθε πεδίο της δράσης μας, διότι στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχουμε προ πολλού διαγράψει τις λέξεις «ήττα» και «ανακωχή». Νικούμε διότι αυτή είναι η μοναδική επιλογή του Ελληνικού Λαού, εάν εκείνος επιθυμεί να υφίσταται Ελληνικό Έθνος και Ελληνική Πατρίδα στο μέλλον.
Καθήκον μας είναι να αφυπνίσουμε πολιτικά έναν Λαό πλανημένο από τις φρούδες υποσχέσεις του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Να ξυπνήσουμε πολιτικά έναν Λαό ο οποίος επιχειρείται δόλια και μεθοδικά να αφανιστεί. Να γαλουχήσουμε έναν Λαό στο νόημα του Αγώνος, υποδεικνύοντάς του την Σημαία για την οποία αξίζει να πολεμήσει μέχρις εσχάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών