Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

1237943_211854182313372_1464200263_nσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εν τέλει ο υποψήφιος του κατεστημένου θα έχει ένα και μόνο ρόλο...Να διώξει τη Χρυσή Αυγή

Πανικός, κατήφεια και γκρίνια –όπου φτώχεια…- έχει πέσει στο… συνταγματικό τόξο, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του συναγωνιστή Κασιδιάρη για το δήμο της Αθήνας. Ο λόγος είναι ότι δε βρίσκουν υποψηφιότητες που να είναι ικανές να τον σταματήσουν. Πρωταγωνίστρια στη γκρίνια είναι η –σαμαρικότερη του Σαμαρά- ιστοσελίδα antinews, η οποία διαπιστώνει πως «μετά την επισημοποίηση της καθόδου του Ηλια Κασιδιάρη από τη Χρυσή Αυγή, και τα κόμματα φαίνεται ότι άρχισαν να… σοβαρεύουν αλλά με τρόπο που γελοιοποιούνται».
Εν συνεχεία, απαριθμεί τα ονόματα που ακούγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει ότι θα… στραπατσαριστούν από τον Κασιδιάρη. Για την Δούρου παρατηρεί ότι....
«είναι η ίδια που έφαγε το ποτήρι με το νερό στο κεφάλι αλλά δε φαίνεται να δροσίστηκε καλά και θέλει κι άλλη μια ψυχρολουσία», για τη Σακοράφα ότι είναι «αποκάλυψη του Γ. Παπανδρέου, είδε το φως στα αριστερά και μπήκε και έτερον ουδέν», ενώ για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι «θα γελάσει ο κάθε πικραμένος αν τελικά γίνει αποδεκτή».
Μετά, αφού πρώτα περιγελά τον Καμίνη «τι να πει κανείς, μωραίνει Κύριος», πάει σε όσους ελαφροδεξιούς έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, Δένδια, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μάκη Βορίδη και Κώστα Μπακογιάννη, αφήνοντας τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους («τα συμπεράσματα δικά σας»), εννοώντας ότι είναι… μάπα τα καρπούζια. Τέλος, αναφέρεται και στην υποψηφιότητα της… «Grand Dame» -όπως την αποκαλεί- Γιάννας Αγγελοπούλου και παρατηρεί ότι «θα γίνει χαμός», εννοώντας ότι έχει να πέσει μεγάλο κράξιμο…
Ολοκληρώνοντας, καλεί με νόημα τους… ηγέτες του… συνταγματικού τόξου, πως αν είναι να επιλέξουν κάποιους απ’ αυτά τα… παλτά «να μας το πουν σύντομα να είμαστε έτοιμοι για μετανάστευση».
Αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για τους οπαδούς των κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου! Από το… στόμα μας την πήρανε, αυτήν ακριβώς θα τους προτείναμε κι εμείς!
(ΥΓ): Κι όσο γρηγορότερα το κάνουν, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους μας. Εμπρός, λοιπόν, μην κάθεστε, επιβιβασθείτε!
πηγή

5 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Αφιερωνω το πουντο πουντο το δαχτυλιδι σε νεα εκδοση.
    πουντος πουντος ο βουλευτης σας ψαξε ψαξε δεν θα τον βρεις, δεν θα τον βρεις δεν θα τον βρεις τον βουλευτη σου που ποθεις. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφό το σχόλιο του συντάκτη "Εν τέλει ο υποψήφιος του κατεστημένου θα έχει ένα και μόνο ρόλο...Να διώξει τη Χρυσή Αυγή."
    Τελικά όλοι αυτοί έχουν ένα (1) κοινό σημείο επαφής που τους τραβάει μαζί ενωμένους πέρα από δήθεν ιδεολογίες, κάτι πολύ βασικό και πρωταρχικό: Παρουσία των Εθνικιστών δεν μπορούν να κάνουν όλες τις ανομίες που ξέρουν καλά 40 χρόνια τώρα γιατί ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χ.Α. ακυρώνει όλη τους την ύπαρξη. Άρα είναι υπ' αριθμόν ένα εχθρός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Μάιο θα εισπράξουν ...τριπλή χαρά στα σκέλια τους, όλοι οι του "συνταγματικού" τόξου σε εθνικές, ευρωβουλής, δημοτικές εκλογές.

    Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει...
    Ήδη το κύμα εξαπλώνεται μέρα τη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αραγε ρε παιδια αυτος ο μπουχεσας ο τουρκογλου θα επιστρεψει τη bmw που πληρωνουμε αδρα εμεις οι μ@λακες γιατι ουτε την ψοφο του δε θα βρει ο προδοτης χαρατσολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΤΟΞΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών