Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

Υπό διωγμό ο Ελληνισμός - Πειστήριο ενοχής η εικόνα του Αθανασίου Διάκου!

Το άσβεστο μίσος τους απέναντι στην Ελλάδα δείχνουν πλέον δίχως δισταγμό εκείνοι που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. Το κυνήγι μαγισσών ενάντια στους Έλληνες έχει ενταθεί, ενώ υπό τα χειροκροτήματα της καθεστωτικής Αριστεράς, η συγκυβέρνηση των υπηρετών της Τρόικα επιμένει να κατασκευάζει ενόχους.

Η φωτογραφία που προβάλλουμε αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στόχος του πολιτικού, οικονομικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου είναι να αφανιστεί ο Ελληνισμός. Αστυνομικά όργανα τα οποία παραβαίνουν το Σύνταγμα και τους Νόμους κατ' εντολή του πολιτικού τους προϊσταμένου Δένδια, φωτογραφίζουν ως τεκμήριο ενοχής από την έρευνα σε Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την εικόνα του Αθανασίου Διάκου!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...




Προφανώς, για τους πραίτορες του φιλομασώνου Δένδια, ο Αθανάσιος Διάκος υπήρξε μέλος της «εγκληματικής συμμορίας» που ξεσήκωσε το 1821 το Ελληνικό Έθνος κατά του Οθωμανού κατακτητή, όπως ακριβώς σήμερα οι Χρυσαυγίτες ξεσηκώνουν το Έθνος, κατά των ανδρείκελων που κυβερνούν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων.

Έλληνες ΠΡΟΣΟΧΗ: το «συνταγματικό» τόξο των διεφθαρμένων και απατεώνων βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα και το Λαό μας!

πηγή

5 σχόλια:

  1. Αν τον Θανάση Διάκο τον θεωρούν πειστήριο ενοχής, εμάς τους σημερινούς Έλληνες θα μας αφήσουν;
    Σκέψου, ρε φίλε Έλληνα τι κάνουν αυτή τη στιγμή οι αλήτες. Τι προπαγάνδα και τι ψέμα πέφτει στα τσοντοκάναλά τους σε συντονισμό με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://aienaristeyein.com/2013/09/19/%CE%B6%CE%AE%CF%84%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον Αθανάσιο Διάκο έχουν ένα κόμπλεξ πάντως...μία εκείνη η ανεκδίηγητη ψευδοσκηνοθέτης που τον παρουσίαζε ως κίναιδο και μία τώρα που η εικόνα του φέρεται ως πειστήριο ενοχής...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γιατί αποφάσισε να θυσιαστεί για την πατρίδα στην ίδια περιοχή όπου θυσιάστηκε και ο Λεωνίδας. Πράγμα που αποδεικνύει ότι το Ελληνικό Έθνος είναι έθνος ηρώων, διαχρονικό και αθάνατο. Κι αυτό δεν μπορούν να το αντέξουν οι πρόστυχοι ελληνόφωνοι και αλλοεθνείς που εξουσιάζουν τον καλιτεχνικό κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Αυτοι ειναι ικανοι να θεωρησουν πειστηριο εγκληματος και το αγαλμα του ΛΕΩΝΙΔΑ.....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών