Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

Παραφροσύνη: Έφοδος και έρευνες στην ΕΚΑΜ από το καθεστώς του μνημονίου - Γδύνουν αστυνομικούς για να ελέγξουν αν έχουν εθνικιστικά τατουάζ!

ΓΔΥΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Πριν από ελάχιστο χρόνο οι άνδρες της ΕΚΑΜ αντιμετώπισαν με επιτυχία και με τεράστιες προσωπικές θυσίες την συμμορία των αλβανών δολοφόνων με τα καλάσνικοφ. Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ έκανε τις διακοπές της και άραζε στους καναπέδες του υπουργείου, κάποιοι Έλληνες βρίσκονταν στα βουνά και έπαιζαν κορώνα-γράμματα τη ζωή τους. Σήμερα το απόγευμα η ίδια άθλια ηγεσία διέταξε τον απόλυτο εξευτελισμό των θεσμών και την ταπείνωση κάποιων εκλεκτών ανδρών.

Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το διαδίκτυο:...
Έρευνα στην έδρα της ΕΚΑΜ στο Γουδί - Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο Γουδί. Σύμφωνα με πληροφορίες ανοίγουν και ψάχνουν φοριαμούς και παίρνουν καταθέσεις.

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός, καθώς η γνώμη μας για αυτούς που διοικούν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ έχει ήδη καταγραφεί και θα ήταν κουρατσικό να επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Θα προσθέσουμε όμως ότι οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν αρχίσει πλέον να βράζουν από την άθλια, αντιδεοντολογική και παράνομη συμπεριφορά κάποιων κύκλων, που έχουν πλέον γίνει επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια της χώρας.

πηγή

3 σχόλια:

  1. Και μετά περιμένουν απο αυτούς τους αστυνομικούς να υποστηρίξουν το μνημονιακό καθεστώς και τις επιχειρήσεις απάτης του Δένδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία λέξη φτάνει για να περιγράψει αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν στην ελλάδα:ΕΛΕΟΣ!!! Αντί να ασχοληθούν με τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας ασχολούνται με βλακείες!!! Αν είναι δυνατόν!!! Δεν είμαι χρυσαυγίτης αλλά ώρες-ώρες το παρακάνουν και οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τουρκολαγνους πολιτικους ψηφιζει ο λαος καλα να παθουμε λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών