Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

Ε, το μάθαμε και αυτό...Τη Χρυσή Αυγή χρηματοδοτεί η ομάδα Ε και ο Βαρδινογιάννης!

Δεν τους έφτανε που ξεφτυλίστηκαν με τον λογιστικό έλεγχο που έκαναν, αιφνιδίως,στα οικονομικά του κόμματος χωρίς να βρουν ούτε μια παρατυπία έστω και του ενός ευρώ τώρα ξεκίνησαν ένα καινούριο παραμύθι, έστω και λίγο μπαγιάτικο οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι.

Υποστηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ πως τη Χρυσή Αυγή τη χρηματοδοτεί ο Βαρδινογιάννης, μπορεί ο Ψυχάρης αλλά με βεβαιότητα η ομάδα ομάδα Ε και ο Ωνάσης.

Αυτά περίπου υποστηρίζει το βαρυσήμαντο άρθρο - ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sofokleousin.gr που αναπαράγουν διάφορα καθεστωτικά site.

Διαβάστε το και εσείς κρίνετε:

"Στοιχεία που προκαλούν αναταράξεις στην
επιχειρηματική και πολιτική σκηνή έχει πλέον στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ όσον αφορά τις πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και τους υποστηρικτές της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης. Καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο Sofokleousin.gr υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας επισημαίνουν ότι από τους πρώτους ελέγχους έχουν προκύψει διασταυρωμένα στοιχεία για χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων από μεγάλους επιχειρηματίες, εφοπλιστές ακόμα και ιερωμένους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από εμπλεκόμενους επιχειρηματίες είναι έγκλειστοι στις φυλακές ήδη, ενώ για άλλους εκκρεμούν ποινικές διώξεις, ενώ περιλαμβάνονται και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας.
Τα στοιχεία προδίδουν διασύνδεση μελών και τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματίες της νύχτας και του αθλητισμού, ενώ στοιχειοθετείται φάκελος για κακουργήματα που έχουν να κάνουν με την εκβίαση, απειλή καθώς και για συμβόλαια θανάτου.
Το ΣΔΟΕ έχει ήδη ζητήσει το άνοιγμα λογαριασμών από τις τράπεζες ώστε να πιστοποιηθούν με τον πλέον αδιάσειστο τρόπο τα πρώιμα στοιχεία που έχει στα χέρια του. 
Παράλληλα από τη διασταύρωση και κοινή εξέταση στοιχείων από παρακολουθήσει συνδιαλέξεων μελών της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνονται οι σχέσεις με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, ενώ αναμεμειγμένοι φαίνονται ακόμα και μητροπολίτες.
Τα στοιχεία έχουν ήδη αποσταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σύμβουλοι του πρωθυπουργού έχουν ζητήσει πρώιμη ενημέρωση για την πορεία των ερευνών, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές. "

4 σχόλια:

 1. Καλά πληροφορημένες πηγές... Διάβαζε "καλά πληρωμένες πηγές".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρίχνουν λάσπη σαν μπετατζήδες... αλλά ο κόσμος δεν χαμπαριάζει πια.
  Παλιά μπορεί να έπιανε, τώρα τον έχουν ταράξει στο χαράτσι και την κλεψιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΛΛΑΣ!!!
  Επισης μας χρηματοδοτει ο Ε.Τ. ο εξωγηινος ο Νταμπο το ελεφαντακι τα στρουμφακια οι Βαβουροπατατες κ οι Θαντερκατς....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΕΕΕΕΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών