Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2013

ΡΕΠΠΑΣ – ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: ΟΙ ΝΕΕΣ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ… ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ);

e31459ccb5687e3a447926171405697d_XL
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικάντηδες δεν είναι τίποτε άλλο παρά πιόνια στα χέρια του "αιώνιου εχθρού". Καμμια εντύπωση λοιπόν δεν προκαλεί η...μετακίνηση των "εκσυχρονιστών" προς τα αριστερά! Με την ίδια ευκολία θα γίνονταν και νεοφιλελεύθεροι ενώ ξεκίνησαν την...καριέρα τους ως κομμουνιστές!
 
Σε κλίμα επίπλαστης ενότητας (τα μαχαίρια τα είχαν στις… τσέπες) έγινε το «πολιτικό- επιστημονικό συμπόσιο» που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ για τα 39 χρόνια της ίδρυσής του, αλλά ήδη κάποιοι είναι έτοιμοι να πάνε προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά και το δήλωσαν.
Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή και υπουργό του σημητικού… εκσυγχρονισμού, Δημήτρη Ρέππα, και τον γνωστό… βιρτουόζο του σοσιαλισμού, Κ. Σκανδαλίδη. Ιδού η προαναγγελία ότι οι περί ων ο λόγος θα βρουν ασφαλές καταφύγιο στο… νέο ΠΑΣΟΚ:
Ρέππας:
“Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει μόνον ως κεντροαριστερά, αλλιώς θα.....
υφίσταται διαρκή ταπείνωση και θα αναγκαστεί σε άτακτη φυγή. Πως μπορεί να εξελιχθεί μία συζήτηση ανάμεσα σε δυνάμεις που είναι στην κυβέρνηση και εφαρμόζουν μία πολιτική με δυνάμεις που διαφωνούν και αποχωρούν από την κυβέρνηση; Πώς μπορεί να επιτευχθεί η μεγάλη Κεντροαριστερά, όταν στο εγχείρημα δεν έχει θέση εξ ορισμού το κόμμα που στεγάζει εκλογικά το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται κεντροαριστεροί. Και σε τελευταία ανάλυση είναι κεντροαριστερός αυτός που στηρίζει την κυβερνητική πολιτική και πρακτική, ενώ δεν είναι όποιος διαφωνεί και την αντιστρατεύεται; Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ανοικτό στο ενδεχόμενο της προοπτικής σύμπραξης με το ΣΥΡΙΖΑ, για το σχηματισμό κυβέρνησης αν οι συνθήκες το επιβάλουν” .
Σκανδαλίδης:
«Η ΝΔ τίναξε την χώρα στον αέρα και ο κ. Καραμανλής σώπασε και παρέδωσε την καυτή πατάτα. Η χώρα έχει ανάγκη από μια νέα μεταπολίτευση η οποία θα επανιδρύσει τη Δημοκρατία, θα επανατοποθετήσει τη χώρα στον ευρωπαϊκό χάρτη και θα προστατέψει την κοινωνική συνοχή”.
(ΥΓ): Έτσι! Όλοι του βαθέως κράτους του ΠΑΣΟΚ στον… αντισυστημικό ΣΥΡΙΖΑ! Το σίγουρο είναι πως θα γελάσουμε πολύ με τα χάλια τους!

1 σχόλιο:

  1. Για "νέα μεταπολίτευση" μιλάει ο Σκανδαλίδης!
    Δηλαδή ομολογεί ότι η μεταπολίτευση απέτυχε. 40 χρόνια ψευτιάς και απάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών