Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2013

Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας


Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας

Για ακόμα μια φορά έρχεται στο φως η ύπαρξη εγκληματικών ομάδων αλλοδαπών που απαγάγουν ομοεθνείς τους ζητώντας λύτρα και στην συνέχεια δολοφονούν τα θύματά τους. Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών είναι πλέον ανεξέλεγκτη, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες νέων πρωτοφανών περιστατικών. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα.
Εξιχνιάστηκε ακόμη μια αποτρόπαια δολοφονία 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί από ρομά, ακρωτηριασμένο μέσα σε σακούλα, στον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων τον Φεβρουάριο του 2011.

Τον 27χρονο είχαν απαγάγει πέντε ομοεθνείς του στις 11 Φεβρουαρίου 2011 και τον.....
είχαν μεταφέρει σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από την οικογένειά του, στο Μπαγκλαντές, όπως κι έκαναν. Οι συγγενείς κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό 5.000 ευρώ. Οι δράστες μόλις είδαν τα χρήματα στο λογαριασμό σκότωσαν τον 27χρονο ώστε να μην τους καταγγείλει στις αρχές. Τον αποκεφάλισαν ζωντανό, του έκοψαν χέρια και πόδια τα οποία τοποθέτησαν σε σακούλες και πέταξαν σε διαφορετικούς κάδους.
Ο κορμός του 27χρονου βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στη χωματερή ενώ το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια δεν βρέθηκαν ποτέ. Οι συγγενείς του κατήγγειλαν ένα μήνα μετά το τι είχε και συμβεί με τη βοήθεια γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε το θύμα. Η αστυνομία τελικά κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δράστες καθώς χρησιμοποιούσαν τακτικά ΑΤΜ για την ανάληψη χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό που είχαν κατατεθεί τα λύτρα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη στη Μύκονο. Ο 29χρονος ομολόγησε την πράξη του ενώ οι 4 συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! 

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να ξέρω ποιά ήταν τα κωλόπ@ιδα που άνοιξαν τα σύνορά μας και έχουν έλθει στη χώρα μας όλα τα σκουλήκια της Γης. Και ποια κωλόπ@ιδα συνέχισαν να προσκαλούν και να νομιμοποιούν τους εποίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλαχιστον σκοτωνονται μεταξυ τους. θα μου πεις σταγονα στον ωκεανο αλλα απο το ολοτελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών