Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2013

ΒΗΜΑ: "Δύσκολο σταυρόλεξο ο Δήμος Αθηναίων με την παρουσία της Χρυσής Αυγής"

Για ακόμη μια κυριακή η ναυαρχίδα του ΔΟΛ και της συστημικής προπαγάνδας, εφημερίδα το "ΒΗΜΑ" γράφει για το Δήμο Αθηναίων και τις εξελίξεις που φέρνει η παρουσία του Εθνικιστικού Κινήματος στα εκλογικά δρώμενα.

Έτσι σε ρεπορτάζ για την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, με μόνο ουσιαστικό λόγο την εξασθένιση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής, ο αρθρογράφος γράφει σε υποτίτλο:
"Δύσκολο σταυρόλεξο ο Δήμος Αθηναίων" και αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Η επιλογή υποψηφίου για το Δήμο Αθηναίων αποτελεί δύσκολο σταυρόλεξο για ΠΑΣΟΚ - ΝΔ καθώς η δύναμη της Χρυσής Αυγής σε αυτή την περιφέρεια είναι....
μεγάλη κατεβάζοντας για Δήμαρχο τον Ηλία Κασιδιάρη."

Τι καταλαβαίνει ο καθείς που διαβάζει την παραπάνω πρόταση;!
Α. ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα συνεργαστούν στο Δήμο Αθηναίων και θα κατεβάσουν από κοινού υποψήφιο (στη Θεσσαλονίκη περίπου τα έχουν βρει για....επανεκλογή Μπουτάρη)

Β. Το κατεστημένο παραδέχεται ευθέως ότι ο μόνος αντίπαλος στο Δήμο είναι η Χρυσή Αυγή και η μόνη πιθανότητα να ηττηθεί είναι η συμπόρευση του...."δημοκρατικού τόξου"


Υ.Γ.
Τι έχει δέκα γράμματα αρχίζει από ΚΑ και τελειώνει ΗΣ και θα είναι ο πρώτος Εθνικιστής Δήμαρχος Αθηναίων...

4 σχόλια:

  1. θα τριβουν τα ματια τους τα λαμογια πρασινα μπλε και ροζ το βραδυ των εκλογων, αλλωστε ειδα στο κοντρα χτες οτι τοκλεφτοπασοκ στην αθηνα στις ηλικιες 18-34 εχει ενα ωραιοτατο 0%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε γερά Ηλία ! Ελληνική Αυγή για την Αθήνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλια προχωρα σε θελει ολη η χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών