Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2013

Νέος οχετός λάσπης και προπαγάνδας από τη "Liberation".. Εφευρίσκουν λαθρομετανάστες που τους έχουν ξυλοκοπήσει χρυσαυγίτες!

Νέο δημοσίευμα ακόμη μιας σιωνιστικά ελεγχόμενης εφημερίδας κατά της Χρυσής Αυγής... Ανάμεσα στα ψεύδη και τις συκοφαντίες διακρίνεται όμως η πραγματικότητα. Αυτή που τρέμει το παγκόσμιο καθεστώς:
"Η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει την Ελλάδα"

Διαβάζουμε λοιπόν:
Με ένα ρεκόρ 17 εκατομμυρίων τουριστών φέτος, η Ελλάδα θα έπρεπε να αγαπάει τους ξένους, γράφει η ειδική απεσταλμένη της έγκριτης γαλλικής εφημερίδας Liberation στην Αθήνα.

«Ομως, μακριά από τις παραλίες και τα νησιά με τα άσπρα σπιτάκια με φόντο τη γαλάζια θάλασσα που προσελκύουν τους τουρίστες, κάποιοι άλλοι ξένοι ζουν με το φόβο στο πετσί τους» γράφει η Μaria Malagardis στο άρθρο της.

Οσοι έχουν την ατυχία να έχουν σκούρο δέρμα είναι οι στόχοι της Χρυσής Αυγής, του νεοναζιστικού κόμματος που μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή τον Ιούνιο 2012 με 18 βουλευτές, επισημαίνει.
Ο Μαμαντού Μπα τους συνάντησε στο δρόμο του δύο φορές. Αυτός ο 40χρονος από τη Νέα Γουινέα που.....
εργάζεται σαν δύτης στην Ελλάδα λέει στην Liberation: «Τώρα ξέρω ότι με ψάχνουν. Εχουν εντοπίσει πού δουλεύω και αφού μου επιτέθηκαν ήδη μια φορά στις 22 Μαίου, τα ίδια άτομα τριγυρνούσαν γύρω από το τετράγωνο τον Ιούλιο. Είναι έξαλλοι γιατί την πρώτη φορά κατάφερα να ξεφύγω και να κρυφτώ».

Το σενάριο είναι πάντα το ίδιο, επισημαίνει η δημοσιογράφος: μια ομάδα νεαρών, ντυμένοι στα μαύρα και..... γεμάτοι τατουάζ, σταματάνε κάποιον ξένο που έχουν εντοπίσει και του φωνάζουν «Τι κάνεις εσύ ακόμη στην Ελλάδα;» ή απλά τον ρωτάνε από πού είναι. Αμέσως μετά τον σπάνε στο ξύλο. Στην περίπτωση του Μαμαντού Μπα ήταν εξοπλισμένοι με σιδερολοστούς.
Οι δύο πακιστανοί 18 και 20 ετών που υπέστησαν την ίδια μεταχείριση στις 13 Αυγούστου στο Ηράκλειο της Κρήτης μαχαιρώθηκαν επιπλέον. Ο μικρότερος χτυπήθηκε στην καρωτίδα.
Ορισμένες φορές οι ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής παριστάνουν τους αστυνομικούς, γράφει η δημοσιογράφος και αναφέρεται στην διανομή τροφίμων που έκαναν μπροστά στα γραφεία του κόμματός τους στο Σταθμό Λαρίσης.
Ωστόσο, υπογραμμίζει, παρά τις επίσημες δηλώσεις καταδίκης, οι επιθέσεις της Χρυσής Αυγής μένουν ατιμώρητες ενώ οι δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια συχνά επιβεβαιώνουν το δημόσιο λόγο του ακροδεξιού κόμματος.

πηγή: iefimerida.gr/liberation

Υ.Γ.
Υποψιάζεστε άραγε ποιές είναι οι πηγές της στην Ελλάδα...;!
Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ - ο ΑΝΤΑΡCIA και οι διάφορες ΜΚΟ

Υ.Γ.2
Για τους λαθρομετανάστες που δέρνουν - κλέβουν - βιάζουν - σκοτώνουν - δολοφονούν καθημερινά η liberation και η δημοσιογράφος θα κάνουν κάποια έρευνα..;!;!

6 σχόλια:

  1. θα ήθελα να δώ το νομικό τμήμα της ΧΑ να επιληφθεί δυναμικά και να κάνει μήνυση στη εν λόγω αρθρογράφο, που απ΄ότι φαίνεται είναι και Ελληνίδα, για τα ψεύδη που δημοσιεύει. Δεν είναι δυνατόν κάθε αποτυχημένος/νη να χρησιμοποιεί τη ΧΑ για να βγεί από την αφάνεια. Αν ήθελε να γράψει για τους λάθρο ας πήγαινε στη δίκη γίνεται στη Γαλλία όπου δικάζεται ο κατ΄εξακολούθησιν αφρικανος βιαστής και να αναφέρει τους λόγους που το έκανε.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Η Χ.Α ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  2. μαμαντου μα, και μονο το ονομα του σε παραπεμπει σε μαιμου. οι μαιμουδες ανηκουν στη ζουγκλα και οχι στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου όνομα ...ο Μαμαντού Μπα από την ...Νέα Γουινέα ! Πού σκατά τον βρήκανε αυτόν ;;;

    Στην Νέα Γουινέα ζουν οι ανθρωποφάγοι Παπούα.

    Ας πάει πίσω στην πατρίδα του ο πίθηκας.

    Άντε επιτέλους με τις μαλακίες και τις φαντασιοπληξίες του κάθε μακάκα δημοσιοκάφρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εβραιοι ειναι απο πισω φιλοι μου. Το ξερετε και το ξερω. Εχουν τον τυπο και την προπαγανδα στα χερια τους.
    Ουτε η λαγια "δημοσιογραφος" ουτε ο αραπης.
    Η πατσαβουροφυλλαδα "λιμπερασιον" ανηκει στους οβριους.
    Η φυλλαδα αυτη ειναι κατι παραλληλο με την Αυγη του ......Συριγγα.



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι ολα ψεματα της λιμπερασιον
    ακου η χα να δειρει λαθρο!!!!!!!
    μακαρι να τολμουσε αλλα δυστυχως καταντησαν χριστιανοδεξιουλικες σφαλιαροφαγικες κοτες...
    η κοκκινη τρομοκρατια απεδωσε τα μεγιστα
    κανεις δεν υπολογιζει πλεον τη χα. κανενας δεν λεει τη φραση που ακουγονταν συνεχεια και παντου- θα φωναξω τη χρυση αυγη
    οι νεο-εαμοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες εχουν σακαταψει εκατονταδες χρυσαυγιτες τους τελευταιους μηνες και οι κοτες της χα δεν τολμησαν να κανουν αντιποινα! ουτε μια σφαλιαρα στους νεοεαμοβουλγαρους φονιαδες ουτε μια φαπα σε λαθροεποικιστη!!!!!!!!
    μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα μεγαλυτερη και απο τους κατεξεφτελισμενους χριστιανοδεξιουληδες της καρπαζιας και ροχαλας του λαοσ και της πουστο-νουδουλας και της σφαλιαροφαγικης και κωλογλυφικης φαπ-νδφκ που βλεπουν αριστερο απο χιλιομετρα και τα κανουν επανω τους...

    πανε και τα αναποδογυρισματα παγκων των λαθραιων φονιαδων του λαου μας, πανε ολα.... το συστημα ειναι πανισχυρο...μην υποτιματε το σοβιετικο κατεστημενο και το παρακρατος της εαμοβουλγαρικης αριστερας και υπερπροοδου του ιντιμιντια τους φονιαδες του σορος...
    ειναι και μορφωμενοι, και μαχιμοι και ιδεολογικα κατηρτησμενοι και φανατικοι θρησκολπητοι οπαδοι της πιο αρωστημενης θρησκειας που εμφανιστηκε ποτε στο πλανητη, του μπολσεβικσιμου, και πανετοιμοι να σφαξουν εκατομυρια ελληνες ΜΗ αριστερους ή μοναρχοφασιστες οπως μας λενε και νηπια μωρα και βρεφη ελληνων, ελληνακια φασιστακια η μπουρζουαζακια οπως τα λενε και τα ξερω πολυ καλα απο μεσα.....μακαρι και ο εθνικιστικος χωρος μας να ειχε το εν χιλιοστο του παθους της λυσσας της αγωνιστικοτηατς και του υγειους δολοφονικου μισους που εχουν οι μπολσεβικοι καθε αποχρωσης...
    και κανω την κριτικη τωρα σε εποχες παχιων αγελαδων και ανοδου της χα και οχι αργοτερα μολις καταρευσει και θα σπευσουν ολοι να πουν το κοντο τους και το μακρυ τους... δεν βλεπω στερεες βασεις και δεν βλεπω να αντιμετωπιζει οπως πρεπει την κοκκινη πανουκλα τον μπολσεβικισμο, ειναι ετη φωτος πισω στην προπαγανδα και αγκιτατσια των νεο-εαμοβουλγαρων.

    παρτε επειγοντως μαθηματα προπαγανδας απο τον ιφικρατη αμυρα και δειξτε τα παντου σε ολο τον πανηλιθιο εθνικο χωρο μας της χα

    http://www.youtube.com/watch?v=hP1ubvjF7y0

    α και διωξτε επειγοντως τα αγραμματα τουβλα επιπεδου δημοτικου τυπου καιαδα μπουκουρα και λοιπους κρεττινους.....

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών