Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2013

Σε αδιέξοδο Σαμαράς - Βενιζέλος: Σενάρια εκλογών με το βλέμμα στην Χρυσή Αυγή


Σε αδιέξοδο Σαμαράς - Βενιζέλος: Σενάρια εκλογών με το βλέμμα στην Χρυσή Αυγή

Τον τρόπο με τον οποίο θα περάσουν το νέο αναπόφευκτο Μνημόνιο, το οποίο είναι προαπαιτούμενο από τους διεθνείς τοκογλύφους για νέα δάνεια, αναζητούν οι συγκυβερνώντες Σαμαράς και Βενιζέλος. Το αδιέξοδο των υποτακτικών του μνημονίου είναι ολοφάνερο, καθώς τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα θα επιφέρουν γενικευμένη κοινωνική αναταραχή και την ολοκληρωτική κυβερνητική κατάρρευση και ούτε οι βουλευτές - ρεζέρβες τους σώζουν. Η μόνη τους λύση είναι τα επικοινωνιακά τρυκ με δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα, τα φουσκωμένα ψέμματα από τα παπαγαλάκια που βλέπουν (;) ανάπτυξη και επενδύσεις και τα ψίχουλα από τους διεθνείς τοκογλύφους, τα οποία όμως θα έχουν ως αντάλλαγμα το.....
ολοκληρωτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας  
Όπως αποκαλύφθηκε από τον καθεστωτικό Τύπο στην τελευταία τους συνάντηση Βενιζέλος και Σαμαράς συμφώνησαν να το "τραβήξουν" μέχρι όσο πάει και να διενεργήσουν εκλογές μέσα στο 2014. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο οι βουλευτικές εκλογές είτε θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Μάιο είτε του χρόνου το φθινόπωρο. Όπως και να έχει οι κάλπες είναι αναπόφευκτες, καθώς δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά ακόμη το παραμύθι... Το σενάριο για εκλογές μέσα στο 2013 απορρίφθηκε, καθώς δεν τους βγαίνουν τα κουκιά. Όχι βέβαια ότι θα τους βγουν μετά, αλλά τότε θα έχει ανοίξει ο δρόμος για μια μεγάλη σύμπραξη του "συνταγματικού τόξου" υπό τον τρόμο των δυσθεώρητων ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
Όλο το "παιχνίδι" (γιατί για τους πολιτικάντηδες οι εξελίξεις στην Πατρίδα μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα παιχνίδι εξουσίας και μια διαρκής προσπάθεια παραμονής στην "καρέκλα") για την συγκυβέρνηση του Μνημονίου είναι το νέο δάνειο στο οποίο ευελπιστούν από την τρόικα. Τα κοράκια του ΔΝΤ όμως τους το ξεκαθάρισαν: Νέα βοήθεια (ακριβό χρήμα) ισούται με νέα ακόμη πιο ασφυκτικά και αντικοινωνικά μέτρα. Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία έχει ήδη καταρρεύσει, η διέξοδος αναζητείται στο ξεπούλημα. Όπως όλα δείχνουν, οι για λίγο ακόμα συγκυβερνώντες δεν θα παραμείνουν στις καρέκλες τους μέχρι το τέλος της τετραετίας, καθώς ο Λαός τους στέλνει συνεχώς και όλο πιο δυνατά το μήνυμα: Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! 

2 σχόλια:

  1. Το εμφανές είναι ότι ο σύριζα έχασε το τρένο να λειτουργήσει ως αριστερή αντιπρόταση και σύντομα θα εξελιχθούν στους καμμένους της αριστεράς.
    Κάτι σαν συνιστώσα του αστικοφιλελεύθερου τόξου.
    Κάτι πήγαν να διασώσουν Μητρόπουλος και άλλοι προτάσσοντας έννοιες όπως της πατρίδας πρώτα, ζητήματα εθνικού προβληματισμού που απασχολούν και την λαϊκή καθημερινότητα αλλά τους έχουν στην οργή τελείως.

    Εάν ήταν σοσιαλιστές αριστεροί θα άκουγαν τι έλεγε ο οικονομολόγος Richard Wolff για την διαχείριση της μετανάστευσης από το μεγάλο κεφάλαιο.
    Ο τελευταίος τους συνιστωστέους όλους αυτούς τους κατατάσσει στην κατηγορία της πρόθυμης φιλελεύθερης αριστεράς.
    Είναι το αριστερό χέρι του λευκού κολλάρου όσο και αν οι κομματοταϊσμένοι του σύριζα έχουν κατακλύσει τους διάφορους διαδικτυακούς τόπους, ο λαϊκός κόσμος δεν θέλει ούτε να τους βλέπει.

    Θα εκπλαγούν όλοι με τα αποτελέσματα των εκλογών, που τώρα ακόμα είναι στο παιχνίδι αλλά μέχρι τον Μάιο η χρυσή αυγή -από αυτά που βλέπει ο καθένας που ζει σε κοινωνίες και όχι σε γυάλινους πύργους- θα είναι πρώτη δύναμη με μεγάλη διαφορά από τους δεύτερους (θα γίνει μάχη μεταξύ νδ-σύριζα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο ανώνυμο 9:10.

      Ο χρόνος μετράει πλέον υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

      Γι'αυτό και το άγχος των "συνταγματικών" για εκλογές τώρα ή τον Μάιο.

      Κανένα από τα προβλήματα του Έλληνα δεν λύνεται, αντιθέτως επιδεινώνονται.

      Οι ίδιοι λοιπόν - με την ανικανότητα και τις προδοσίες τους - σπρώχνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προς τα πάνω.

      Βέβαια εμείς σε καμιά περίπτωση δεν εφησυχάζουμε.

      Αγώνας συνεχής μέχρι την Νίκη !

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών