Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013

Οι... αντιεξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ ζητάνε τον λόγο από την εξουσία γιατί δεν έκανε συλλήψεις Χρυσαυγιτών στην Κακκαβιά

Γράφει ο Αντίοχος.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι… «αντισυστημικοί», «επαναστάτες», «αντιεξουσιαστές» και δε συμμαζεύεται του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, με την οποία διαμαρτύρονται εντόνως στους μελλοντικούς συνεταίρους τους γιατί δεν έκλεισαν (με κλούβες;) τους δρόμους προς την Κακαβιά, για να μην μπορέσουν να φτάσουν εκεί οι χρυσαυγίτες, αλλά αφού έγινε το… κακό, αναρωτιούνται γιατί οι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» (όπως τους αποκαλούν…) δεν έκαναν συλλήψεις!!! Βεβαίως, αυτοί θα προτιμούσαν εκτελέσεις –με μια σφαίρα στο σβέρκο, όπως έκαναν και οι πολιτικοί τους πρόγονοι, της σταλινικής NKVD, της Σεκιουριτάτε του Τσαουσέσκου και της Σιγκουρίμι του Χότζα- αλλά και οι συλλήψεις καλές θα ήταν, υπό της παρούσες συνθήκες. Όταν θα ’ρθει ο… αμερικανοκομμουνισμός, ξέρουν αυτοί τι θα κάνουν. Ιδού, λοιπόν, το σταλινικό παραλήρημα των… αντιεξουσιαστών του ΣΥΡΙΖΑ:...

Έκλεισαν ανενόχλητοι τα σύνορα με την Αλβανία! Καμία σύλληψη ή προσαγωγή από την ΕΛΑΣ

«Με επίδειξη του δόγματος «νόμος και τάξη» συνεχίζει να κυβερνά ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του! Πριν απλό λίγες μέρες, είχαμε την επέμβαση της αστυνομίας, στην κατάληψη “Αντιβίωση” στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Την ώρα όμως που ο υπουργός της μνημονιακής Κυβέρνησης Νίκος Δένδιας ζητεί ευθύνες από τον ΣΥΡΙΖΑ Ιωανίννων, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα για την εμπλοκή του στο συμβάν της περασμένης Παρασκευής, με την επίθεση στον ξενώνα της οικογένειας Καχριμάνη, τα μέλη της “Χρυσής Αυγής”, αλωνίζουν κυριολεκτικά  ανενόχλητα!!!Η Χρυσή Αυγή με τα τάγματα εφόδου της στήνει με την ανοχή, της δεξιάς συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, έναν σκληρό παρακρατικό μηχανισμό, που έκανε χθες αισθητή την παρουσία του, στην περιοχή μας. Τα παρακρατικά τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον βουλευτή Χρήστο Παππά και τον ανεκδιήγητο Κώστα Μπαρμπαρούση, έκλεισαν για αρκετή ώρα τα σύνορα της Ελλάδας με την γειτονική Αλβανία, στο τελωνείο της Κακαβιάς! Δεν έγινε καμία απολύτως σύλληψη! Καμία προαγωγή! Εμείς απλά να θυμίσουμε, πως μετά την επίθεση στον ξενώνα  της οικογένειας Καχριμάνη, έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 70 προσαγωγές για εκφοβισμό…».

 (ΥΓ): Είναι τόσο αγράμματοι, που ούτε την πόλη στην οποία ζουν δεν ξέρουν να γράφουν σωστά στα ελληνικά! Μόνο αλβανικά και βουλγάρικα (λόγω του… ενδόξου παρελθόντος) ξέρουν οι νέοι Πηλιογούσηδες;

4 σχόλια:

  1. ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-((ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ))-ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ.ΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ .
    ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ . ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ...ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ . ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ?? ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ . ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές δεκαετίες τώρα ζουν και βασιλεύουν. Στην Αθήνα, ήμουνα νιος και γέρασα, να τους βλέπω να ορμούν από τα Εξάρχεια και να καταστρέφουν, να καίνε και να λεηλατούν. Και ποτέ δεν τους πιάνουν, και αν τους πιάσουν δεν τους κάνουν τίποτα. Ένα από τα πιο ζωντανά παραδείγματα για το σκοτεινό ρόλο τους είναι η διάλυση των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών