Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

Σταύρος Λυγερός: Τι αποκαλύπτουν οι παρακολουθήσεις πριν την 17η Σεπτεμβρίου;

Το είπε η Εισαγγελέας και στους έξι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στους οποίους ασκήθηκε δίωξη. Το είπε ξεκάθαρα. «Υπάρχουν μαγνητοφωνήσεις προγενέστερες της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 που έγιναν για εθνικούς λόγους και οι οποίες σας αφορούν».

Έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Λυγερός στα Επίκαιρα (3/10/2013): «Μπορεί η θεατρική σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής να...
χάιδεψε το αντιφασιστικό αίσθημα της πλειονότητας των πολιτών, αλλά η όλη διαδικασία προκαλεί σοβαρά ερωτήματα. Οι δημοκρατικοί κανόνες δεν έχουν εγκαθιδρυθεί για να εφαρμόζονται αλά καρτ και βεβαίως ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Ούτε η δημοκρατική ευαισθησία μπορεί να έχει ιδεολογικό πρόσημο.

Με αυτή την έννοια, είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό το γεγονός ότι η κυρίαρχη τάση (ακόμα και στο χώρο της Αριστεράς που έχει επώδυνη πείρα) είναι να παραβλέπει την εξόφθαλμη παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων, επειδή αυτή στρέφεται εναντίον  του νεοναζιστικού κόμματος. Είναι αξιοσημείωτο ότι κόμματα, ΜΜΕ και κοινωνία των πολιτών πρακτικά αποδέχονται π.χ. , το ομολογημένο γεγονός ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Κι όλα αυτά πριν από τη δολοφονία κι όταν κανένας δεν είχε εκφράσει τη θεωρία περί εγκληματικής οργάνωσης».

Ερώτημα: Γιατί δεν δίνει στη δημοσιότητα το Κράτος τις προγενέστερες συνομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και κυρίως της 17ης Σεπτεμβρίου; Για τον απλούστατο λόγο ότι από αυτές προκύπτει η αθωότητά τους στα σχετικά περί εγκληματικής συμμορίας. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι η όλη ιστορία αποτελεί μια ξεκάθαρη πολιτική δίωξη.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών