Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ: "Να τελειώνουμε με κάθε τρόπο με τη Χρυσή Αυγή"

Το μίσος του καθεστώτος πιο έκδηλο όσο ποτέ ετοιμάζει μέσω "αντιρατσιστικού νόμου" με "αντιναζιστικές διατάξεις", εν μέσω κατηγοριών για "εσχάτη προδοσία" την τελική του αντεπίθεση εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών με σκοπό τον αφανισμό της Χρυσής Αυγής.

Ενδεικτικά λοιπόν σας μεταφέρουμε το ρεπορτάζ της μεγαλύτερης εφημερίδας/site των πλουτοκρατών (ΚΕΦΑΛΑΙΟ) για το πώς θα ενεργήσουν από εδώ και στο εξής τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" με μοναδικό στόχο, που δεν αισθάνονται ούτε ίχνος ντροπής για να το πουν: "Να τελειώνουμε γενικά με τη Χρυσή Αυγή" (όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί στους εβραίους επικυρίαρχους ο Αντώνης Σαμαράς).

Στην αναζήτηση του τρόπου με τον οποίο κυβέρνηση και αντιπολίτευση – ή, κατ’ άλλους, τα κόμματα του συνταγματικού τόξου – θα τελειώσουν πολιτικά με τη Χρυσή Αυγή βρίσκονται στελέχη και αρχηγοί των κομμάτων.

Τα ευρήματα των.... τελευταίων δημοσκοπήσεων καταδεικνύουν ότι υπάρχει ακόμη ένας σημαντικός πυρήνας του εκλογικού σώματος που υποστήριζει η Χ.Α. και δεν θεωρεί καν ότι αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία. Έτσι, στόχος του πολιτικού συστήματος είναι πλέον να πείσει τους πολίτες ότι η Χ.Α. δεν είναι τίποτε άλλο από μία συμμορία και ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, η σκοτεινή δράση του οποίου αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα με συγκλονιστικά στοιχεία που έρχονται στο φως.

Την ώρα, λοιπόν, που η δικαστική έρευνα έχει πάρει το δρόμο της, όπως και τα αιτήματα άρσης ασυλίας βουλευτών της Χ.Α., το πολιτικό σύστημα οργανώνεται για να προβάλλει τα δικά του επιχειρήματα, να ρίξει φως στη δράση της Χ.Α., να την απομονώσει πολιτικά και οικονομικά και να κερδίσει έτσι τη μάχη των εντυπώσεων στα μάτια της κοινωνίας.

Πηγή:www.capital.gr 

Υ.Γ
Που να δείτε τις επόμενες δημοσκοπήσεις που θα εκτοξεύουν τη Χρυσή Αυγή στο 20%+...
Εκεί τι θα κάνετε..;!
Θα βγάλετε τα όπλα;

1 σχόλιο:

  1. Παρτε το κεφαλαιο σας και βαλτε το στον πισινό σας, καθαρματα υποτακτικοί των τοκογλύφων.
    Ουστ ρεεεεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών