Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

Νομικοί κύκλοι: Σκάνδαλο η μη αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Εθνικιστές βουλευτές κρατούνται προφυλακισμένοι με "στοιχεία" ένα πλαστό, χειρόγραφο (!) "καταστατικό" και δύο ψευδομάρτυρες, των οποίων τα μυθεύματα έχουν καταρρεύσει...

Την άποψη πως δεν μπορούν να παραμένουν έγκλειστοι στην φυλακή ο Αρχηγός, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός με ένα σαθρό και διάτρητο κατηγορητήριο εξέφρασε κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος στο διαδίκτυο.

Αναδημοσιεύουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:...
"Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά η νομική και δικαστική κοινωνία της Ελλάδας έχει χωριστεί στα δύο και τα σημεία σύγκρουσης βρίσκονται στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού του κόμματος της Νίκου Μιχαλολιάκου, χωρίς να έχει γίνει άρση της βουλευτικής τους ασυλίας αλλά και με ανεπαρκή και αμφίβολα στοιχεία.

Το πανηγύρι που στήθηκε τελείωσε και τώρα κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την κάθαρση. Πού βρίσκεται ο φάκελος που κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής 1 ημέρα πριν συλληφθούν με στοιχεία - φωτιά για τα 140 μαύρα εκατομμύρια ευρώ του ΠΑΣΟΚ; Αυτό αποτελεί σοβαρό κίνητρο και θα μπορούσε να εξηγήσει, γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα.

Πολλοί δικαστές αλλά και κορυφαίοι νομικοί έχουν ταχθεί σιωπηλά υπέρ της αποφυλακίσεως των βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος σε προσωπική κουβέντα δήλωσε αποκλειστικά: "Το μεγάλο θέμα των υποκλοπών της Ε.Υ.Π κατά Ελλήνων βουλευτών αλλά και τα μεγάλα λάθη της δημοσιοποίησης απόρρητων στοιχείων των δικογραφιών, η χωρίς αποχρώσες ενδείξεις προφυλάκιση των μελών ενός εκλεγμένου από τον λαό πολιτικό κόμμα, αποτελεί βάναυση προσβολή της Δημοκρατίας και μπορεί να θεωρηθεί ως δικαστικό ή πολιτικό πραξικόπημα.

Η Δικαιοσύνη είναι και πρέπει να παραμείνει αμερόληπτη χωρίς πολιτικές ή άλλες επεμβάσεις. Ο κ. Μιχαλολιάκος θα αποφυλακιστεί σύντομα. Δεν μπορείς με δύο ψευδομάρτυρες και ένα πλαστό καταστατικό και δε χειρόγραφο να στοιχειοθετήσεις τρομοκρατική οργάνωση".

πηγή

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισθήματα εχουν μονον οι ανθρωποι. Οι ιουδαίοι έχουν μόνον μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλώς θεωρούν τους μη εβραίους γαϊδούρια. Δείτε εδώ, σχεδόν 1 εκατομμύριο πιστοί στην κηδεία του ραβίνου των Σεφαρδιτών
    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/10/blog-post_10.html
    Στοιχηματίζω ότι τα ελληνικά κανάλια δεν το έδειξαν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκθεση τού F.B.I. τής εποχής εκείνης αναφέρει ότι στήν Ευρώπη τότε ήταν 2.000.000 Οβριοι . Πώς είχανε τότε ...6.000.000 νεκρούς ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών