Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2013

Ρεσιτάλ ψεύδους από τον Alpha: Έναν Πασοκτζή και έναν αλβανό τους βάφτισε Χρυσαυγίτες!

Σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους, παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας επιδόθηκε για ακόμη μια φορά το δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο μαζί με το "Έθνος" του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα έχουν πάρει... εργολαβία τον βρώμικο πόλεμο λασπολογίας κατά της Χρυσής Αυγής.

Πριν λίγο παρουσιάστηκε η είδηση για τον 30χρονο Αιγύπτιο Ουαλίντ, υπάλληλο φούρνου, ο οποίος είχε βασανιστεί από το 59χρονο αφεντικό του, τον γιο του αφεντικού και δυο ακόμα δράστες. Αυτό που δεν είχαν πει τότε τα κανάλια ήταν πως...
ο φούρναρης είναι οπαδός του ΠΑΣΟΚ, ενώ ένας από τους δράστες ήταν αλβανός.

Παραθέτουμε αυτούσια την είδηση από το left.gr (πόσο πιο εχθρική πηγή να βρούμε;) με πηγή από το "Έθνος": "Εφιαλτικές στιγμές πέρασε ο Αιγύπτιος που κακοποιήθηκε στον στάβλο του ιδιοκτήτη του αρτοποιείου. Όπως περιγράφει ο ίδιος στην εφημερίδα "Το Έθνος" «με πήγαν στο σπίτι του, όπου έχει και στάβλο για άλογα, γουρούνια και άλλα ζώα. Μου δέσανε την αλυσίδα με λουκέτο στον λαιμό. Την άλλη άκρη τη δέσανε με έναν χαλκά αλόγου. Και άρχισαν να με χτυπάνε με κλωτσιές και γκλομπ. Απειλούσαν ότι θα με βιάσουν. Τότε εγώ, έπεσα στα πόδια τους και τα φιλούσα για να μην το κάνουν. "Καλύτερα να με σφάξετε", τους είπα», διηγείται ο Ουαλίντ.

Στην «παρέα των βασανιστών», που είχε στήσει ένα γλέντι με κρασιά και φαγητά την ώρα που χτυπούσαν τον Αιγύπτιο, προστέθηκε και ένας Αλβανός, φίλος του φούρναρη. Σε αυτόν άκουσε να λένε ότι «ο Ουαλίντ μάς έκλεψε 150 ευρώ και κάνουμε πάρτι». Ακολούθησαν μαρτυρικές στιγμές, με τους τέσσερις να μεθούν και να τον βασανίζουν. Οταν οι ώρες πέρασαν, ο φούρναρης έπρεπε να ανοίξει το μαγαζί του. Εφυγε μαζί με τους άλλους, αλλά του υποσχέθηκε ότι όταν θα γύριζε από το αρτοποιείο «θα τον αποτελείωνε», όπως κατέθεσε ο Ουαλίντ. «Όταν έμεινα μόνος στον στάβλο, τα ποντίκια έκαναν πάρτι», διηγείται με τρόμο ο Αιγύπτιος. «Χτυπώντας με τα πόδια μου κάποιες πέτρες, κατάλαβα ότι μια πέτρα κουνιόταν. Με αυτήν έσπασα τον χαλκά και απελευθερώθηκα. Με πολύ κόπο κατάφερα να βγω στον κεντρικό δρόμο των Αμπελακίων, όπου με βρήκαν λιπόθυμο», λέει".

Τότε κανείς δεν είχε πει τίποτα για Χρυσή Αυγή, ούτε το θύμα ούτε τα κανάλια της διαπλοκής. Σήμερα το Alpha βάφτισε τους Πασοκτζήδες και τους αλβανούς Χρυσαυγίτες, ενώ ανακάλυψε και συμπαράσταση στους δράστες στην δίκη από Χρυσαυγίτες! Έχουν πνιγεί τα ψέματα τους, αλλά συνεχίζουν να λασπολογούν. Τους παραδίδουμε στην χλεύη του κοινού!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών