Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2013

Η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!


Η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!

Μόνο ως «κεραυνός εν αιθρία» δεν μπορεί να θεωρηθεί η λυσσαλέα πολεμική ολόκληρου του πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τις τελευταίες ημέρες. Ήταν, απλώς, θέμα χρόνου για την μνημονιακή συγκυβέρνηση-υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων να παρατήσει τα όποια ψευδεπίγραφα προσχήματα πλουραλισμού, καθώς και τις ελάχιστες χαραμάδες ελευθερίας και να δείξει το στυγνό εξουσιαστικό-ανθελληνικό πρόσωπό της
Η ουσιαστική αιτία  έχει να κάνει με....
την γενικότερη στάση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το όποιο όχι μόνο δεν συμβιβάστηκε και δεν κοίταξε να ενσωματωθεί μέσα στον βούρκο του καθεστώτος, αλλά θέλησε να εναντιωθεί ριζικά απέναντί του. Τα τελευταία γεγονότα επιβεβαίωσαν περίτρανα ότι το εγχώριο υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των διεθνών τοκογλύφων δεν έχει τον παραμικρό ηθικό ή εθνικό ενδοιασμό, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια των αφεντικών του.
Αν, μάλιστα, σκεφτούμε πιο ψύχραιμα δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει καθόλου το γεγονός ότι θέλουν να στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, από την στιγμή που επιχειρούν το ίδιο ακριβώς και για τον Ελληνικό Λαό. Τα ντόπια ανδρείκελα των ξένων κέντρων αποφάσεων δείχνουν καθημερινώς με τις πράξεις τους ότι μισούν τους Έλληνες, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, οτιδήποτε συσχετίζεται με το Έθνος. Είναι αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν εξ ολοκλήρου τις αδηφάγες ορέξεις των παγκοσμιοποιητών, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει την οριστική απεμπόληση της Εθνικής μας κυριαρχίας, την πλήρη δήμευση της δημόσιας περιουσίας, την μετατροπή των Ελλήνων σε σκλάβους μιας σύγχρονης κοινωνικής γαλέρας.
Επομένως, είναι απολύτως αδίστακτοι στις μεθοδεύσεις τους και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Πιστό όργανο σ' αυτό το στημένο παιχνίδι παίζει ο φίλος των Ρότσιλντ και των μασόνων, ο επισκέπτης των εβραϊκών συναγωγών, Νίκος Δένδιας. Ένας φανατικός αντιεθνικιστής, που έχει μπολιαστεί με την ιδέα ότι μπορεί να προξενήσει πολιτική και ποινική ζημιά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατακρεουργηθεί κάθε έννοια εντιμότητα και ισονομίας. Θα ήταν, όμως, άτοπο, αναποτελεσματικό και αποπροσανατολιστικό να θεωρηθεί ότι βρισκόμαστε σε «εμπόλεμη κατάσταση» με τον Δένδια.
Καταρχάς, κάτι τέτοιο θα προσέδιδε αδίκως «μπόι» και ανάλογο πολιτικό και κοινωνικό ήθος και ύφος σ' έναν, μέχρι πρότινος, άγνωστο πολιτικάντη, ο οποίος δεν ξέφυγε (ούτε πρόκειται ποτέ να ξεφύγει) από το στάδιο ενός υπάκουου υπαλληλάκου. Ακόμη, θα λέγαμε ότι αυτού του είδους η «εμπόλεμη κατάσταση» ξεπερνά και τον πολιτικό του προϊστάμενο, Αντώνη Σαμαρά, καθώς ουσιαστικός, αληθινός και ευρύτερος εχθρός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σημερινό σύστημα, το ανθελληνικό καθεστώς που τυραννά τις ζωές μας με το ιδεολογικό, πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, δημοσιογραφικό, υπηρετικό προσωπικό που διαθέτουν.
Οι πολέμιοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αυτοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους εκμεταλλευτές της Πατρίδας και του Λαού. Όσο το διεφθαρμένο ανθελληνικό σύστημα μπλέκεται στις αντιφάσεις και προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση, την οποία αυτές οι αντιφάσεις προκαλούν, αυτομάτως γίνεται ολοένα και πιο επιθετικό, αντιφυσικό, αντεθνικό, αντιλαϊκό. Η «ηθική» του εμφορείται από την λογική της εξυπηρέτησης του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου, για την πλήρη απαξίωση του Εθνικού Κράτους, την κοινωνική εξαθλίωση των εργαζομένων, την καταβαράθρωση του Πολιτισμού. Το ποικίλο υπηρετικό του προσωπικό αποτελείται από ανάλγητα ανθρωπάκια, τα οποία είναι αδίστακτα προκειμένου να εκπληρώσουν τους σκοτεινούς σκοπούς των αφεντικών τους. 
Γι' αυτό, λοιπόν, δεν πρέπει να πέφτουμε σε τεχνητά διλήμματα. Σ' αυτόν τον διεφθαρμένο κόσμο της μνημονιακής εξουσίας και των γιαλαντζί αντιμνημονιακών, η πολεμική των τελευταίων ημερών απέδειξε ότι δεν υπάρχουν «καλοί» και «κακοί», «έντιμοι» και «ανέντιμοι», «αδιάφθοροι» και «λαμόγια», «δεξιοί» και «αριστεροί», «φιλελεύθεροι εθνικιστές» και «μαρξιστές πατριώτες». Αυτό που ισχύει είναι ότι για όσους βρίσκονται συνειδητά έξω από τις Γραμμές μας, έξω από το Σχολείο, το Στρατόπεδο, το Κάστρο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πέρα και πάνω από τους προαναφερόμενους -δήθεν ηθικολογικούς- διαχωρισμούς υπάρχει η κοινή πολιτική τους ιδιότητα, η κοινή προσήλωση τους προς το σύστημα της σαπίλας, της παρακμής, της εθνικής προδοσίας και της κοινωνικής αδικίας. Είναι η αφοσίωσή τους σ' ένα εθνοκτόνο καθεστώς, το περιβόητο «συνταγματικό» τόξο, που καθοδηγεί τις όποιες ύπουλες και ύποπτες ενέργειές τους. Το σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τίτλο ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, με το ανάλογο Ιδεολογικό και Πολιτικό περιεχόμενο, είναι πλέον περισσότερο επίκαιρο από ποτέ! Βέβαια αυτές τις ημέρες εμφανίστηκαν και μερικές φωτεινές εξαιρέσεις στα παραπάνω, οι οποίες όμως επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


2 σχόλια:

  1. Αχ, διαχειριστη, μας κοβεις την πλακα στο καλυτερο σημειο !! Ασε να παιξουμε λιγο με τον τραβελο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε "δημοκράτη" διαχειριστή συνέχιζε να διαγράφεις τα σχόλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών